Ölmek istiyorum

Akıl sağlığınız yerinde mi acaba?:KK57:Şu yazdıklarınızı yabancı gözüyle bir okumayı denesenize..Eğer sağlıklı bir insanın yazacağı bir mesaj olarak görüyorsanız çok acil bir piskiyatrist te gidin.Millete burda saçma sapan fikir vermeyin.Allah size de akıl fikir ihsan eylesin.Yazık sizin çocuklarınıza, dayak yemeyi evlatları için hak gören bir anne..Ne kadar güzel bir anne profili.. Pess..
İki gün önce gerçekten gittim psikiyatrise rahat ol sen akıl sağlığım gayet yerinde dayak yiyenin değil dayak atanın aklından şüphe edilir .burda size de bravo yani çok güzel bir yaklaşım değil sizin yaklaşım tarzınıza ne demeli dalga geçip alaya alıyorsunuz benim durumumda olan binlerce kadın var siz belki yasamadınız bilmiyorsunuz o yüzden anlamazsınız

Evlatlarıni sahipsiz öksüz yetim mi bırakacaksin ben iki gün dur dayak yiyorum kocam dan yüzüm gözüm siş nerdeyse boğacaktı beni ama evladım için katlanıyorum p...lik kocama sende dayan o küçük çocuklar her gece anne diye ağlayacak her gün her an seni özleyip sensiz bu hayata bir adım geri de başlamış olacaklar ve daha çok küçükler sanaa en çok ihtiyaç lari olduğu zaman da ne olursa olsun sakat kal kör ol ama evlatlarının başında ol
Peki cocuklarinin gozu onunde dayak yiyen bi anne profili daha mi iyi olacak?

Peki siz neden çekiyorsunuz bu adamı size yazık değil mi . ? Neden şikayet etmiyorsunuz ?
Beni en çok rahatsız eden şey kız ailelerinin kızlarını evlendirince gözden çıkarmalarına ifrit oluyorum neden kızın şiddet gördüğünde engellemezsin bu suçta kız aileleri bana göre çok daha fazla suçlu . Kızın öldükten sonra timsah gözyaşı akıtsan ne olur ki .........
Çünkü arkamda duran bir ailem yok anneme defalarca anlattım cenazen gelsin daha iyi dedi ölürsem problem çözülecek ki inşallah Rabbim canımı alır en yakın zamanda. Kocam da bunu kendine göre fırsata çevirmiş ezdikce eziyor evlendiğimden beri aynı nefret ediyorum iğreniyorum artık ama bebeğim küçük benim adıma yüklü miktarda borç var çalissam bile maaş haczim var banka el koyacak çocuğuma bakacak kimse yok çaresiz kaldım bekliyorum çocuğum büyüsün biraz boşanacam oğlumu da alıp gidecem çok uzaklara

Peki cocuklarinin gozu onunde dayak yiyen bi anne profili daha mi iyi olacak?
Tabi ki değil zaten korkup ağlıyor her defasında birde onun için üzülüyorum ama az sabır oğlum biraz büyüsün kreşe verilecek duruma gelsin ben ne yapacağımı iyi biliyorum

Dusuyolar Turk polisimiz her yerdeEn Büyük TÜRKİYEinsallah ben kullanici adini verdim kodladim ordan ulsacaklar

Siz ne iyi bir kadinsiniz. Bu kadar pisliğin var olduğu dünyada sizin gibi insanların varlığını bilmek ve cok mutlu etti. Konuyu okuyup uzulup uyumak yerine polisi aramak bu kadar içten yardım etmek Allah razı olsun sizden. Ne diyebilirim Allah gönlünuze göre versin sevgilerimle...

Konu Sahibi sana da geçmiş olsun lütfen önce kendin için tedavilerini ol.

Hepinizden özür dilerim dün gece içtim çocuğumun yanına yattım ağladı beni ilaçlar kusturmaya basladi tüm midem bosalana kadar kustum eşim geldi sesime doktorumu aradı hastaneye götürdü beni şimdi evime geldim polise ifade verdim doktorumla konuştum yarın yine terapi için çağırdı çok pişmanım çocuklarımın yüzüne bakamıyorum esimde bir ton laf saydı bu dahakine daha sağlama al işini dedi
Çok şükür hayattasınız , çok şükür ki çocuğunuz ağlamış veee siz farkında değilsiniz belki ama çok şanslısınız rabbim yardım etmiş ki çocuğunuz ağlamış sizde kendinize gelmişsiniz .

Şiddete karşıyım o kesin , amaaaa o kalas kocanı ıslatıp ıslatıp hortumla dövesim geldi :sinirli::sinirli::sinirli:

Siz kocanızdan intikam almak istiyorsanız kendiniz iyileştirin ve karşısında dimdik durun . Dünyaya gelmesine sebep olduğu o iki yavruya eşlekler gibi bakacak sesinizi çıkarın biraz , hatta etrafa rezil edin çalıştığı arkadaşlarına falan görsünler nasıl bir koca ve baba olduğunu , kol kırılır yel içinde kalır zihniyetini bırakın bir kenara .rabbim yardımcınız olsun.

Tabi ki değil zaten korkup ağlıyor her defasında birde onun için üzülüyorum ama az sabır oğlum biraz büyüsün kreşe verilecek duruma gelsin ben ne yapacağımı iyi biliyorum
Bu sirada dikkat edin kocaniz 3. Cocugu da yapmasin.Tez zamanda kurtulman dilegi ile..

inşallah Rabbim canımı alır en yakın zamanda.
ne olursa olsun sakat kal kör ol ama evlatlarının başında ol demişsiniz başka bir mesajda
cevaplarınızla çelişiyorsunuz.bence siz hiç iyi değilsiniz.bir uzmana görünün.sağlıklı mutlu ebeveyn sağlıklı mutlu çocuklar demek.

Son düzenleme:
Çünkü arkamda duran bir ailem yok anneme defalarca anlattım cenazen gelsin daha iyi dedi ölürsem problem çözülecek ki inşallah Rabbim canımı alır en yakın zamanda. Kocam da bunu kendine göre fırsata çevirmiş ezdikce eziyor evlendiğimden beri aynı nefret ediyorum iğreniyorum artık ama bebeğim küçük benim adıma yüklü miktarda borç var çalissam bile maaş haczim var banka el koyacak çocuğuma bakacak kimse yok çaresiz kaldım bekliyorum çocuğum büyüsün biraz boşanacam oğlumu da alıp gidecem çok uzaklara
Madem en baştan böyle keşke çocuk yapmasaydınız sizinle birlikte o çocukta çekiyor yazık gerçekten o çocuğa.

İki gün önce gerçekten gittim psikiyatrise rahat ol sen akıl sağlığım gayet yerinde dayak yiyenin değil dayak atanın aklından şüphe edilir .burda size de bravo yani çok güzel bir yaklaşım değil sizin yaklaşım tarzınıza ne demeli dalga geçip alaya alıyorsunuz benim durumumda olan binlerce kadın var siz belki yasamadınız bilmiyorsunuz o yüzden anlamazsınız
Ben sizinle alay etmiyorum bilakis size ve sizin gibi hem cinslerime çok üzülüyorum.Şu üç günlük ömrünüzü,gençliğinizi ,güzelliğinizi bu pislik herifler için harcıyorsunuz.Adınada analık diyorsunuz.Sağlıklı mutlu bireyler yetiştirmek bizim görevimiz şiddet olan bir evde çocuklar nasıl mutlu ve sağlıklı olabilirler? Farkında mısın bilmiyorum ama evinizin dışında bir dünya var orada kadınlar evlere temizliğe giderek bile olsa çocuklarını en iyi şekilde büyütüyorlar,okutuyorlar.Bu çocuklar ilerde anneleriyle gurur duyuyorlar.Sizede tavsiye ederim zor gibi gözüküyor ama inanın değil..yazık size,ömrünüzü heba etmeyin..

Siz ne iyi bir kadinsiniz. Bu kadar pisliğin var olduğu dünyada sizin gibi insanların varlığını bilmek ve cok mutlu etti. Konuyu okuyup uzulup uyumak yerine polisi aramak bu kadar içten yardım etmek Allah razı olsun sizden. Ne diyebilirim Allah gönlünuze göre versin sevgilerimle...

Konu Sahibi sana da geçmiş olsun lütfen önce kendin için tedavilerini ol.
Kendinizi dusunun eger benim annem ayni durumda olsaydi be canina kiysaydi bunu bi cok insan bilseydi ve ona bisi olsaydi buyudugumde dusunecegim tek sey neden kimse bisi yapamadi suanda neden benim annem yanimda yok derdim :110: Amin tesekkur ederim sizinde Allah gonlunuze gore versin.

Yanlış hatırlamıyorsam Hindistan’da kadın grubu var karısına şiddet uygulayan kocayı meydan dayağı atıyorlar bir temiz böyle giderse türkiyedede buna ihtiyaç olucak .

Biz kadınlar ne ailemizin nede kocalarımızın kölesi değiliz , kız ailesinde kızı verdim tepe tepe kullan tavrı olmasa , erkek tarafındada biz seni aldık sen bizim kölemizsin zihniyeti oluşmaz bu kesin. Herşey kızın ailesinde bitiyor .

Veee anneler kızlarınızı özgüvenli yetiştirin meslek sahibi yapın , oğlunuzuda kadına saygılı vicdanlı yetiştirin küçük yaşta sorumluluk verin paşa oğlum diye yetiştirmeyin herşey kadında bitiyor bundan emin olun.

Hepinizden özür dilerim dün gece içtim çocuğumun yanına yattım ağladı beni ilaçlar kusturmaya basladi tüm midem bosalana kadar kustum eşim geldi sesime doktorumu aradı hastaneye götürdü beni şimdi evime geldim polise ifade verdim doktorumla konuştum yarın yine terapi için çağırdı çok pişmanım çocuklarımın yüzüne bakamıyorum esimde bir ton laf saydı bu dahakine daha sağlama al işini dedi

Başarsaydınız,
Sabah çocuğunuz annesinin ölüsü ile uyanacaktı.
Başka da diyecek bir şeyim yok.

Ben sizinle alay etmiyorum bilakis size ve sizin gibi hem cinslerime çok üzülüyorum.Şu üç günlük ömrünüzü,gençliğinizi ,güzelliğinizi bu pislik herifler için harcıyorsunuz.Adınada analık diyorsunuz.Sağlıklı mutlu bireyler yetiştirmek bizim görevimiz şiddet olan bir evde çocuklar nasıl mutlu ve sağlıklı olabilirler? Farkında mısın bilmiyorum ama evinizin dışında bir dünya var orada kadınlar evlere temizliğe giderek bile olsa çocuklarını en iyi şekilde büyütüyorlar,okutuyorlar.Bu çocuklar ilerde anneleriyle gurur duyuyorlar.Sizede tavsiye ederim zor gibi gözüküyor ama inanın değil..yazık size,ömrünüzü heba etmeyin..
Haklısın kardeşim haklısın zama
Haklısın kardeşim biraz zamana ihtiyacım var boşanma davası acacam ama şimdi değil

olayın şakası kalmadı. sabırlık yanı da kalmadı. boşan. sen güçlüsün yapabilirsin

ne olursa olsun sakat kal kör ol ama evlatlarının başında ol demişsiniz başka bir mesajda
cevaplarınızla çelişiyorsunuz.bence siz hiç iyi değilsiniz.bir uzmana görünün.sağlıklı mutlu ebeveyn sağlıklı mutlu çocuklar demek.
Gittim bir sıkıntım yok benim doktor iyisin dedi

Adamda zerre merhamet yok. Olsa bidahakine sağlam yap işini demezdi. Al çocukları kurtar kendini de cocukları da bu adamdan

Back
X