Ölmek istiyorum

Sevişirken,hamile kalırken aklın neredeydi? Ozaman bitirseydin ya herşeyi. Sırf anne olmak için doğur sonra ben öleyim,ben çok kötüyüm bla bla bla. Kendinden başka hiçkimseyi düşünmeyen,sizin gibi insanlar yüzünden kaç yavru sefil..
Düzgün konuş önce bi. Beni yargılamak ne haddine klavye arkasından yaz öyle ama bu laflarını yediririm sana zaten sen insan olsan oturup bunları yazmazsin

Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum
Ne güzel yuvan var çolugun cocugun var baksana bana ne cocuk var ne es var ,konusacak kımse yok yapa yalnıznım Hayat atmıs tekmesını ordan oraya savruluyorum.

Ha gerçekten mi ne güzel yol cizmissiniz ben şimdi bu hasta halimle bu psikolojiyi kaldırabilecek durumda olsaydim herşeyi yapardım ama iyi değilim önce bunu anlarsaniz sevinirim dışardan al git çocukları bosan ev bul iş bul bakiciyi da guveneceek birini bulduk nafakayı da aldık ne kolay değil mi herşey bu kadar basit olsaydı elbet birşeyler yapilirdi
Aynen öyle çok basit ..burda bunu yapan milyon tane kadın var .keşke bi tanesi yazsa da yoluna ışık tutsa ..oturduğun yerden olmuyor hicbirsey ..ayağa kalkacaksın ,emek lazım ..

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, birde rica ediyorum hemen insanları anneliğiyle yargılamayın.
Konu sahibesinin yaptığı kendine ve çocuklarına haksızlık lakin kimse kimsenin o andaki ruh halini bilemez, bir düşünün bakalım hayattan vazgeçmek kolay bir karar mı? Kendini öldürmek çözüm mü? Değil, birçok şeyin çözümü varken ölmeyi istemek sağlıklı bir düşünce değil fakat yine de yargılamak yerine anlamaya çalışsanız biraz.

Arkadaslar bence konu sahibinin üzerine gitmeyin. Yeni hastaneden çıktı herkesin kendini dipte hissettigi zamanlar olur. Ayrica kimse sinanmadigi günahin masumu degildir.

O yüzden bence daha yardiminiz dokunmayacaksa elestirerek daha fazla üzmeyin.

Ayrica kendisi bana ulasti bosanmak istediginden emin. Benim baska onerilerim de oldugu halde kendisi daha fazla bu adamla yapamayacagini söyledi ama biraz dinlenmesi kafasini toplamasi plan yapmasi lazim.

Bence konu yoruma kapanmali.

Ha bir de ben gerizekalı değilim eşimle problemler iki çocuktan sonra oldu bile bile çocuk yapmadım okulumu da okudum bitirdim çok şükür çalışın diyorsunuz ya iki çocuğun bakımına en az 1500 TL istiyorlar bazı seyleri dusunmeden konuşmayın
bi insan 2 çocuktan sonra biranda değişmez okumuşsanız ozmn ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın. İsedikten sonra daha uyguna bakıcı bulabilirsiniz. Tanıdık ihtiyacı olan biri dikkat ettimde söylenenlere hep bir bahaneniz var. Kendinizde hiç hata görmüyorsunuz.

bi insan 2 çocuktan sonra biranda değişmez okumuşsanız ozmn ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın. İsedikten sonra daha uyguna bakıcı bulabilirsiniz. Tanıdık ihtiyacı olan biri dikkat ettimde söylenenlere hep bir bahaneniz var. Kendinizde hiç hata görmüyorsunuz.

Gerçekten mi insan kumara vs şeylere düşerse bir anda nasıl değişir ben gördüm bunu benim bir bahanem yok biraz oturup sorsaydiniz bu kadar şey söylemeden ben de anlatırdım sonra tekrar konuşurduk

Sevişirken,hamile kalırken aklın neredeydi? Ozaman bitirseydin ya herşeyi. Sırf anne olmak için doğur sonra ben öleyim,ben çok kötüyüm bla bla bla. Kendinden başka hiçkimseyi düşünmeyen,sizin gibi insanlar yüzünden kaç yavru sefil..
Siz ne biçim insansınız ya daha iki gün önce intihara kalkışmış bir insanla nasıl bu şekilde konuşursunuz?

Gerçekten mi insan kumara vs şeylere düşerse bir anda nasıl değişir ben gördüm bunu benim bir bahanem yok biraz oturup sorsaydiniz bu kadar şey söylemeden ben de anlatırdım sonra tekrar konuşurduk
Kumar mı oynuyor, işte bu çok büyük bir sorun ve evet haklısınız kumar oynayan bir anda değişebiliyor, bir komşumun kocası kumar bağımlısıydı, değişimini biz bile gözlemledik, komşum eşi düzelmeyince boşandı, adamın tüm maaşını kumarda kaybettiğini görünce komşum sinir krizleri geçiriyordu, ev kira, 2 küçük çocuk, biriken faturalar, çocukların ihtiyaçları derken insan da sinir kalmıyor.

Bağımlıysa düzelmez, tabirim doğru olur mu bilmiyorum ama kumar uyuşturucu bağımlılığı gibi birşey, yıllarda geçse düzelmiyor.
Kendinizi ruhen ve fiziken toparlayınca bir karar almanız lazım.

Herkes herşeyi o kadar çok iyi biliyor ki ama unutmayın herşeyi yaşayan bilir her bok maddiyata çıkmıyor bu işin maneviyat kısmı var nafakaymis ismis ben size anlatayım sonra siz oturup tekrar konuşun benim ailemin durumu gayet iyi hatta zengin denilebilir ama ailem çok kötü zamanlar geçirdi ben de öyle kardeşim şehit oldu vs ailemin birbiri ile olan bağları şuan çok kötü bulundukları şehir Suriyelilerle dolu ve benim de psikolojik rahatsizliklarim var ben onların olduğu şehre gitmek istemiyorum korkularim var ailemle yasarsam psikolojim daha da kötü olacak bunu doktorumda biliyor o yüzden şuan dur diyor ailem maddi destek veriyor fakat eşim bı şekilde bunu buluyor alıyor elimden ailemde o durumları bilmedikleri için eşimin hesabına çocuklarıma harçlık olarak yolluyorlar haliyle bana gelmiyor ben küçükken de talihsiz bir olay yaşadım kız çocuklarım var en büyük korkum da bu o yüzden onları kimseye bırakamam dayısına bile. Ne kadar guvensemde olmaz. Ben ilaçların etkisiyle kötü birşey yaptım bundan dolayı da pişmanım eşime gelince 2007 den beri tanıyorum 2011 de de evlendim eşim iki hakkariye tayinimiz çıktı sonra buraya geldik dershaneye gittim KPSS için 92 puan aldım hamile kaldım biliyorsunuz ki ilk yıl eş durumu tayini geçerli değil o yüzden tercih yapmadım herşey yolundaydı iyiydi kızım 6 aylıkken kardeşim şehit oldu sonra ben bir çocuk daha istedim kızım yalnız kalmasın diye ikisi bir büyüsün hep gurbetteyizz 3 yılda bir farklı memleketteyiz arkadaş olsunlar diye 2. Çocuğum doğduğu günün ertesi gününde eşim 500 TL iddia da kaybettim dedi sonra 1000 sonra 2000 oynama dedim söz verdi tmm dedi gizli gizli yapmaya başladı sonra baya açıktan açığa bana meydan okudu kazanınca iyi kaybedince kötü bir karakter oldu sabahlara kadar oturuyor bizden ayrı olduğu yerde uyuya kalıyor dünyayla bağlantısı koptu böyle işte ama sorunda su eşim dışardan bakınca aaa böyle biri değildir ya derler gelsinler bır de bana sorsunlar

Kumar mı oynuyor, işte bu çok büyük bir sorun ve evet haklısınız kumar oynayan bir anda değişebiliyor, bir komşumun kocası kumar bağımlısıydı, değişimini biz bile gözlemledik, komşum eşi düzelmeyince boşandı, adamın tüm maaşını kumarda kaybettiğini görünce komşum sinir krizleri geçiriyordu, ev kira, 2 küçük çocuk, biriken faturalar, çocukların ihtiyaçları derken insan da sinir kalmıyor.

Bağımlıysa düzelmez, tabirim doğru olur mu bilmiyorum ama kumar uyuşturucu bağımlılığı gibi birşey, yıllarda geçse düzelmiyor.
Kendinizi ruhen ve fiziken toparlayınca bir karar almanız lazım.

Evet maalesef benimde bundan dolayı dengem bozuldu ben çocuğuma bollastirip giydiriyorum elbiselerini para olmadığı için değil paramızı lanet olası yerlere yatırdığı için bekledim bikar anlar dedim ama aldığım ekmeğin hesabını yapar oldu yani bize şunu demek istiyor siz yanımda olun ama en ufak bir masraf olmasın kimi zaman iyi oluyor düzeldi diyorum kimi zaman aniden kötü oluyor hakaretler ediyor vs

Evet maalesef benimde bundan dolayı dengem bozuldu ben çocuğuma bollastirip giydiriyorum elbiselerini para olmadığı için değil paramızı lanet olası yerlere yatırdığı için bekledim bikar anlar dedim ama aldığım ekmeğin hesabını yapar oldu yani bize şunu demek istiyor siz yanımda olun ama en ufak bir masraf olmasın kimi zaman iyi oluyor düzeldi diyorum kimi zaman aniden kötü oluyor hakaretler ediyor vs
Kumar kötü bir alışkanlık, size örnek verdiğim arkadaşım boşandı ama bir yakınım evlendiğinden beri kumar oynayan eşinle boşanmamakta ısrarcı, adam eve beş kuruş para getirmediği gibi karısına ve çocuklarına ilgisiz, umuru değil, kız sinir krizleri geçiriyor ama adamın kılı kıpırdamıyor, gerçi boşanmadığı için o yakınımı suçluyorum, birde 3. ye hamile kaldı sanki adam bakıyormuş gibi, yani demek istediğim eşiniz kumara alıştıysa asla düzelmez, toparlanınca kararınızı verin, bu arada size tavsiyem ailenize söyleyin size yolladıkları parayı eşinizin hesabına yollamasınlar, direkt sizin hesabınıza göndersinler, gerekirse durumu anlatın, parayı da ihtiyacınız kadar çekip daha eve dönmeden çocuklar ve kendiniz için harcayın ki eşiniz elinizden alamasın, kalan kısım bankada dursun, lazım oldukça çeker veya ufak ufak birikim yaparsınız.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun bi arkadaşım aynı sorunla uğraşıyor biliyorum gerçekten duzelmiyorlar adamın maaşı karısının maaşı ev araba hepsi kumarda gitti kadın borç yüzünden kredi çekti ikiside öğretmen ser sefil oldular ama arkadaşım boşanmak yerine üçüncü çocuğu yaptı bide en son adam evden kaçtı kumar borcu yüzünden yıllar geçti adam duzelmedi ...konu Sahibi ailenizde arkanizdaysa toparlandiktan sonra bu adamdan ayrılın hem sizin hem kızlarınızin sağlığı için

Back
X