- 28 Mart 2025
- 982
- 527
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
Ağrılarım çok olmaya başladı neyapacam bilmiyorum bide kimsenin umrunda olmamak çok yoruyor beni ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin dipdeyim sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Troidimde nodül var oda çok kötü ağrı halsizlik uyku yapıyor bıktım artikNeden ağrınız var. ?
Çoğu insan çok ciddi ağrılar yaşıyor. Kronik ve çok çok ciddi rahatsızlıkları olanlar var. Diyalize bağlı yaşayanlar, kalp pili takılanlar, kolu bacağı olmayanlar var.Ağrılarım çok olmaya başladı neyapacam bilmiyorum bide kimsenin umrunda olmamak çok yoruyor beni ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin dipdeyim sanki![]()
Bende de nodül var, şüpheli olduğu söylendi ama doktor halsizlik yapmaz dedi. Tiroid'den dolayı olduğu kesin mi? Ben de halsizim ama buna bağlamadılar. Çok geçmiş olsun.Ağrılarım çok olmaya başladı neyapacam bilmiyorum bide kimsenin umrunda olmamak çok yoruyor beni ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin dipdeyim sanki![]()
Biliyorum kimsem yok tek başıma mücadele olmaktan biktimmmÇoğu insan çok ciddi ağrılar yaşıyor. Kronik ve çok çok ciddi rahatsızlıkları olanlar var. Diyalize bağlı yaşayanlar, kalp pili takılanlar, kolu bacağı olmayanlar var.
Yapmayın lütfen. Olduğunuz yer dip değil.
İlaç vermedilerBenim de nodülüm var ama hiç ağrı yapmıyor türleri mi var acaba. Tiroid hormonu insanı çok depresif, agresif yapıyor. İlaç dozunuzu ne zaman ayarladılar ?
Hala kimsem yok diyorsunuz. Kimin kimsesi var ki? Her şeye yalnız başına göğüs germek zorunda olan sadece siz misiniz?Biliyorum kimsem yok tek başıma mücadele olmaktan biktimmm
Bende de nodül var, şüpheli olduğu söylendi ama doktor halsizlik yapmaz dedi. Tiroid'den dolayı olduğu kesin mi? Ben de halsizim ama buna bağlamadılar. Çok geçmiş olsun
Tm ben değilim oldumuHala kimsem yok diyorsunuz. Kimin kimsesi var ki? Her şeye yalnız başına göğüs germek zorunda olan sadece siz misiniz?
Konularinizi biliyorum bir psikologa gorunûn belki yardimci olur size.Biliyorum kimsem yok tek başıma mücadele olmaktan biktimmm
Gidiyorum zatenKonularinizi biliyorum bir psikologa gorunûn belki yardimci olur size.
Ilac kullaniyormusunuz? Evet se ne zamandir?Gidiyorum zaten
Ilac kullaniyormusunuz? Evet se ne zamandir?
2ay olduIlac kullaniyormusunuz? Evet se ne zamandir?
Çok küçük bir nodülün bunları yapacağını sanmıyorum, çevremde çok daha ciddi nodülle yaşayan tanıdıklarım var. Kan degerlerinizle alakalı olması daha büyük ihtimal. D vitamini eksikliği bunların hepsini yapar mesela. Onlar da temizse psikiyatrik.Benim nodulum çok küçük oyuzden bişey yapamıyorlar doktordan randevu aldimm gidecem bende nefes darlığı ağrı uyku halsizlik yapıyor