• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

siyah_puding

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
982
527
18
Ağrılarım çok olmaya başladı neyapacam bilmiyorum bide kimsenin umrunda olmamak çok yoruyor beni ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin dipdeyim sanki🥹🥹

Benim de nodülüm var ama hiç ağrı yapmıyor türleri mi var acaba. Tiroid hormonu insanı çok depresif, agresif yapıyor. İlaç dozunuzu ne zaman ayarladılar ?

Benim de nodüllerim var ama ağrı yapmıyor. Annemin de var hatta onunkiler ciddi boyutta, ameliyat günü bekliyor evet annem artık fiziksel rahatsızlık hissediyor büyüklükten dolayı ama ağrısı halsizliği yok. Siz bir doktorla görüşmüyor musunuz? Alıyorlar o nodülleri aslında

Ağrılarım çok olmaya başladı neyapacam bilmiyorum bide kimsenin umrunda olmamak çok yoruyor beni ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin dipdeyim sanki🥹🥹
Çoğu insan çok ciddi ağrılar yaşıyor. Kronik ve çok çok ciddi rahatsızlıkları olanlar var. Diyalize bağlı yaşayanlar, kalp pili takılanlar, kolu bacağı olmayanlar var.
Yapmayın lütfen. Olduğunuz yer dip değil.

Bende de nodül var, şüpheli olduğu söylendi ama doktor halsizlik yapmaz dedi. Tiroid'den dolayı olduğu kesin mi? Ben de halsizim ama buna bağlamadılar. Çok geçmiş olsun.

Benim nodulum çok küçük oyuzden bişey yapamıyorlar doktordan randevu aldimm gidecem bende nefes darlığı ağrı uyku halsizlik yapıyor

Çoğu insan çok ciddi ağrılar yaşıyor. Kronik ve çok çok ciddi rahatsızlıkları olanlar var. Diyalize bağlı yaşayanlar, kalp pili takılanlar, kolu bacağı olmayanlar var.
Yapmayın lütfen. Olduğunuz yer dip değil.
Biliyorum kimsem yok tek başıma mücadele olmaktan biktimmm

psikolojik olarak rahatlamak için salavat çekip bakara suresini dinliyorum. Bana iyi geliyor.Özellikle sakin şekilde okuyan hocalardan dinliyorum. İlaçlarını iç tabiki.

Benim nodulum çok küçük oyuzden bişey yapamıyorlar doktordan randevu aldimm gidecem bende nefes darlığı ağrı uyku halsizlik yapıyor
Çok küçük bir nodülün bunları yapacağını sanmıyorum, çevremde çok daha ciddi nodülle yaşayan tanıdıklarım var. Kan degerlerinizle alakalı olması daha büyük ihtimal. D vitamini eksikliği bunların hepsini yapar mesela. Onlar da temizse psikiyatrik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X