- 25 Nisan 2018
- 5.195
- 10.063
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Evet iyiyim bir sikinti yok. Kendimi kalmayi sevdigim bir donemdeyim bu ara. Herhangi olumsuz bir sey yok. “Bunu dersem onda merak uyandırıcam ve sürekli duyacağım söz eminim ki iyimisin, ve bunu hep dile getirecek iyisin değil mi bir sıkıntı yok
Aynısını benim eski ev sahibim yapıyordu. Ev arkadaşımla ikimiz kalıyorduk ve sigara kullanmıyoruz hatta arkadaşımın astımı olmasına rağmen gelip sigara içip içip gidiyordu. Ev sahibi olduğu için kovamıyprdık da 2 sene bu pis kadını çektik kurtulamadıkKendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Aradığı zaman açmayın, kapıya gelirse müsait değilim diyin, bir süre sonra anlar, aradım açmadın derse görmemişim dersiniz çok ısrar ederse tersleyin. En nefret ettiğim insan tipi.Demi aynen öyle ama ben evime gelene yok ben sana geleyim diyemiyorum çocukları beyaz koltuguma çay döküyor umrunda değil hala durmadan gelmek istiyor halbuki eşi de yok Kendi çağırmaz ama hep birilerine gitmeyi sever . Ne garip ne uyanık insanlar 2 defa reddetsem öbüründe tamam gel diyorum![]()
Neden müsade ettiniz ki kokusundan rahatsız oluyoruz diyip içirmeseydiniz.Aynısını benim eski ev sahibim yapıyordu. Ev arkadaşımla ikimiz kalıyorduk ve sigara kullanmıyoruz hatta arkadaşımın astımı olmasına rağmen gelip sigara içip içip gidiyordu. Ev sahibi olduğu için kovamıyprdık da 2 sene bu pis kadını çektik kurtulamadık
Aniden gelmesi rahatsız etmiş olabilir ama ben kullanıldığınızı düşünmedim. Ya da ben böyle düşünmüyorum ilişkilerde. Karşılıklı fayda üzerine yürümüyor mu zaten. Evet sigara içmek istediğinde size geliyor muhtemelen ama ne v
Al iştearkadaşım okuma anlamada sıkıntı mı var sizd
Ama bazen sıkıyor, müsait olmasamda birşey mi oldu ıyımısın vs diyince iyice sinirleniyorum. İnsanız yahu o gün görüşmek istemedim, ısrarla niye soruyorsun değil mi?Sigara içmeyenlerin madalyalarını takalım da konuya dönelim ha bir de evlerinin temizliği için de ödül verelim
Seviyoruz da iciyoz yani ciğerimizi yakmış,kaç para olmuş, evin kokmasını mı dert edeceğiz ayol
Konu sahibi ben kadından kötü bir elektrik almadım.
Birazcık tatlı bir şekilde derdini anlat bence ilişkiniz de derinleşir.
Benim ailem eskiden bilmiyordu, kaçak göçek gittiğim yerlerde normalden fazla içiyordum.
O zamanlar anlayış ve kolaylık sağlayanlara da aşırı minnettardım. Hepsini de çok seviyorum hiçbirini de kullanmıyordum. Öyle düşünmeyin![]()
Yaaa sizi neden kandırayım anlamadım, siz balkonda içersiniz ben mutfakta, herkesin kendi tercihi, sigara kokan evede gitmeyin o zaman. Konu neredeeennnn nereyeee geldi, hey Allahım yaaaa.Evet tam olarak bu zannediyorlar oysa vallahi duvarlar bile kokuyor bir evde sigara içilecek isterse hiç o cam kapı kapanmasin direkt olarak belli oluyor.
Bu arada ben de sigara kullaniyorum ama asla evde içilmez bu söz konusu bile değil çocuklarım var balkona çıkarım kapımı kapatıp öyle içerim gelen misafire aynı şekilde evde icildiginde o tuhaf bir kokusu var asla çıkmıyor sadece alıştıkları için benim evim asla kokmaz diye kendilerini kandırıyorlar.
Ben açığımdır ilişkilerimde. Bazen derim ki bu ara yalnız kalmak istiyorum sadece. Sonra görüşürüz senlik bişey yok diyorum.Ama bazen sıkıyor, müsait olmasamda birşey mi oldu ıyımısın vs diyince iyice sinirleniyorum. İnsanız yahu o gün görüşmek istemedim, ısrarla niye soruyorsun değil mi?
Bu hafta sizin evde gerginlik bayağı uzun sürmüş anlaşılan, yada boş vaktiniz çok. Ayrıca sen denmez siz diye başlanır konuya görgü kuralı! Yabancı birine cevap verirken ukala bir tavırla yazan birine son cevabım, SİZ bana yazmayın istemiyorum, kibarca reddediyorum sizi...Sen sandın ki herkes sana hak verecek birini evinde istemiyorsan istemiyorsundur açık açık söyleyeceksin sigara için kullanılmak ne alaka gider gizli gizli heryerde içer bi tek senin evin mi var kadın seninle vakit geçirmekten hoşlanmak gibi bir hata yapmış sadece
Siz bu insanı sevmiyorsunuza sadece cevap vermek istedim. Sabah kalkarsın elini yüzünü yıkar dişlerini fırçalar kahvaltı hazırlarsın daha sonra sofrayı toplayıp bulaşıklar makinaya dizilir günlük rutin işler yada dışarı çıkarsın vs ben burada size dakika dakika mı yazacağım. Size komşunuz her gördüğünde iyimisin birşey yokmu dese sürekli ne düşünürsünüz Sizler olayı kitabın ortasından okur gibi yorumluyorsunuz. Hayatın içinde yaşanılan anlar zamanlar olaylar birde bakış açısı ve düşüncelerimiz vardır değil mi?Ben açığımdır ilişkilerimde. Bazen derim ki bu ara yalnız kalmak istiyorum sadece. Sonra görüşürüz senlik bişey yok diyorum.
İyi misin diye bile sorunca sinirleniyorsanız siz bu insanı sevmiyorsunuz ki
Aynen öyle , bir önceki evimizde bizde oturma odasında vs içiyorduk ve sürekli havalandırıyoruz evimiz sigara kokmuyor diye avutuyorduk kendimizi. Evi değiştirmemizle birlikte tüm eşyalarımızı vs yeniledik evde sigara içme devrini kapattık neden içmiyosunuz içirmiyosunuz diye soranlara çünkü eve siniyor diyoruz şimdi. Gerçekten koltuğa bile siniyordu o koku.Evet tam olarak bu zannediyorlar oysa vallahi duvarlar bile kokuyor bir evde sigara içilecek isterse hiç o cam kapı kapanmasin direkt olarak belli oluyor.
Bu arada ben de sigara kullaniyorum ama asla evde içilmez bu söz konusu bile değil çocuklarım var balkona çıkarım kapımı kapatıp öyle içerim gelen misafire aynı şekilde evde icildiginde o tuhaf bir kokusu var asla çıkmıyor sadece alıştıkları için benim evim asla kokmaz diye kendilerini kandırıyorlar.
Bu kadar lafı komşuya da edebilseniz sorun çözülecek de neyse... Her yoruma bir cevap, çözüm begendiremiyoruz yok kırılır yok gücenirSiz bu insanı sevmiyorsunuza sadece cevap vermek istedim. Sabah kalkarsın elini yüzünü yıkar dişlerini fırçalar kahvaltı hazırlarsın daha sonra sofrayı toplayıp bulaşıklar makinaya dizilir günlük rutin işler yada dışarı çıkarsın vs ben burada size dakika dakika mı yazacağım. Size komşunuz her gördüğünde iyimisin birşey yokmu dese sürekli ne düşünürsünüz Sizler olayı kitabın ortasından okur gibi yorumluyorsunuz. Hayatın içinde yaşanılan anlar zamanlar olaylar birde bakış açısı ve düşüncelerimiz vardır değil mi?
Bazı insanlar mesafe ve soğukluğu okuyamıyor, ortamın enerjisini algılayamıyor. Muhtemelen komşunuz da böyle biri siz ne kadar belli etseniz de anlamayacak. Yüzüne söylemekten çekiniyorsanız kapıyı açmayın en iyisi.Ama bazen sıkıyor, müsait olmasamda birşey mi oldu ıyımısın vs diyince iyice sinirleniyorum. İnsanız yahu o gün görüşmek istemedim, ısrarla niye soruyorsun değil mi?
Beni kandırmaniz değil ki olay tabi ki içebilirsiniz ev sizin sadece iddianız doğru gelmedi bana fikrimi söyledim nereden biliyorum derseniz rahmetli amcam sigara içerdi ve maalesef evde içerdi yengem de titiz temiz bir kadındı yani evi tertemiz olurdu hep hakkını yiyemem amma gel gör ki inanın eve girdiğimiz an o sigaranın bir kokusu var ya duvara sindigini anliyorsunuz kokuyor yani yengem ay gelmeden perdeleri yikasa da her yer silse de çıkmazdı o koku ben belki de o kokuyu alıp çok rahatsız olduğum için evde içemiyorum yoksa evde içen içsin beni bağlamaz.Yaaa sizi neden kandırayım anlamadım, siz balkonda içersiniz ben mutfakta, herkesin kendi tercihi, sigara kokan evede gitmeyin o zaman. Konu neredeeennnn nereyeee geldi, hey Allahım yaaaa.
Ne bilelim biz olayların akışını. Yazdığınıza göre yorumluyoruz. Görüşmeyin o zaman. Koca değil annen değil. Sorun ne ben anlamadımSiz bu insanı sevmiyorsunuza sadece cevap vermek istedim. Sabah kalkarsın elini yüzünü yıkar dişlerini fırçalar kahvaltı hazırlarsın daha sonra sofrayı toplayıp bulaşıklar makinaya dizilir günlük rutin işler yada dışarı çıkarsın vs ben burada size dakika dakika mı yazacağım. Size komşunuz her gördüğünde iyimisin birşey yokmu dese sürekli ne düşünürsünüz Sizler olayı kitabın ortasından okur gibi yorumluyorsunuz. Hayatın içinde yaşanılan anlar zamanlar olaylar birde bakış açısı ve düşüncelerimiz vardır değil mi?
Bu gece de üzüntüden buna yakmak isterdim ama içmiyorumBu hafta sizin evde gerginlik bayağı uzun sürmüş anlaşılan, yada boş vaktiniz çok. Ayrıca sen denmez siz diye başlanır konuya görgü kuralı! Yabancı birine cevap verirken ukala bir tavırla yazan birine son cevabım, SİZ bana yazmayın istemiyorum, kibarca reddediyorum sizi...
Söylediğimiz halde bişey olmaz yaaa diyordu camı açıyorduNeden müsade ettiniz ki kokusundan rahatsız oluyoruz diyip içirmeseydiniz.