• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum?

Selin_50

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
18
Kimsem yok, ne bir arkadaşım kaldı ne de ailem. Arkadaşlarım benimle konuşmak istemiyor. Nedenini bilmiyorum, hiçbir şey yapmadım. Takıntım yüzünden olabilir. Bilmiyorum çok kötüyüm yalnızım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hastalığım yüzünden yalnız kalacağım da. Anksiyetem var. Konuşmak istememek de haklılar. Geçmiyor da bu şey. Ölmekten başka ne yapabilirim?

Kimsem yok, ne bir arkadaşım kaldı ne de ailem. Arkadaşlarım benimle konuşmak istemiyor. Nedenini bilmiyorum, hiçbir şey yapmadım. Takıntım yüzünden olabilir. Bilmiyorum çok kötüyüm yalnızım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hastalığım yüzünden yalnız kalacağım da. Anksiyetem var. Konuşmak istememek de haklılar. Geçmiyor da bu şey. Ölmekten başka ne yapabilirim?
Kışın etkisinden mi nedir ülkenin yarısı depresyon ve anksiyete ile boğuşuyor sanki. Her insanın zaman zaman hayattan zevk alamadığı dipte hissettiği anlar olabilir. Ama bu hisleri yaşayan birisi olarak ölüm çare değil diyorum. Kaç yaşındasınız? Ne zamandır böyle hissediyorsunuz? Okuyor musunuz?

Kışın etkisinden mi nedir ülkenin yarısı depresyon ve anksiyete ile boğuşuyor sanki. Her insanın zaman zaman hayattan zevk alamadığı dipte hissettiği anlar olabilir. Ama bu hisleri yaşayan birisi olarak ölüm çare değil diyorum. Kaç yaşındasınız? Ne zamandır böyle hissediyorsunuz? Okuyor musunuz?
Niye çare olmasın? Ben de ölmek istiyorum. Benim de kimsem yok. Yalnızlığın, garibanlığın, beceriksizliğin ve insanların seni anlamamasının hatta anlamak için çaba bile göstermek istememesinin verdiği acıyı kim bilebilir? Kaldı ki geçmişimde taciz, eziyet ve şiddetin her türlüsü var ve herkesin yaptığı yanına kar kaldı. İnancımı da kaybettim bu yüzden. Keşke Türkiye'de ötenazi olsa. Diğer türlü yok acile gidin, şu numarayı arayıp destek isteyin vs hiçbir sürdürülebilir çözüm yolu olmayan önerilerde bulunuyolar. İlaçlarmış, doktormuş bunların hepsi geçici. Ananın babanın acımadığına kimse acımıyo bu dünyada. Keşke hiç doğmasaydım. Sakat kalmayacağımdan emin olsam çoktan yüksek bi yerden atmıştım kendimi.

Back
X