• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmek istiyorum

idil38

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
33
2
18
Fransa
ben idilin bir arkasiyim derdimi paylasmak istiyorum 10 aylik evliyim turkiyede dugunum oldu yatak odam alinmadi kaynanamin yuzunden dugunum guzel olmadi yurt disina geldim burda kaynanamla kaliyorum burdada yatak odam alinmadi kaynanamin eski odasinda yatiyorum esime ne zaman alacan dedigimde bekle diyor 7 aylik hamileyim cocugum ustu icin esimle bir cok kes tartistik ve hala cocugumun besigi alinmadi esimle her defasinda tartisiyoruz her tartismamisda kufur ediyor esim turkiyedeyken isim cok iyi diyordu ama buraya geldigimden beli hic calismiyor bana ayri evimiz olacak demisti simdi istemiyor :(

Bunları şimdi takma kafana. Bebeğini sağ salim al kucağına sonra bazı şeyleri yoluna koyarsın. Belki Türkiye'ye ailenin yanına gelirsin. Hiç birşey senin bebeğinin hayatından daha önemli değil. Eşinizle nasıl tanıştınız? Akraba mısınız?

ben idilin bir arkasiyim derdimi paylasmak istiyorum 10 aylik evliyim turkiyede dugunum oldu yatak odam alinmadi kaynanamin yuzunden dugunum guzel olmadi yurt disina geldim burda kaynanamla kaliyorum burdada yatak odam alinmadi kaynanamin eski odasinda yatiyorum esime ne zaman alacan dedigimde bekle diyor 7 aylik hamileyim cocugum ustu icin esimle bir cok kes tartistik ve hala cocugumun besigi alinmadi esimle her defasinda tartisiyoruz her tartismamisda kufur ediyor esim turkiyedeyken isim cok iyi diyordu ama buraya geldigimden beli hic calismiyor bana ayri evimiz olacak demisti simdi istemiyor :(

Kendinize üyelik alamıyor musunuz? 10 aylık evlilikte yedi aylık hamilesiniz, maddiyatı yatak odasını gectim karnınızdaki bebek bile size "ölmek istiyorum" diye başlık actırıyorsa bizim elimizden bişi gelmez.

Odan eski olsa ne olur, yeni olsa ne olur, takma kafana bebegine odaklan, guzel gecir hamileligini. Zamanla hersey olur

Daha yerin yurdun belli olmadan hamile kalmışsın.
Şimdi sana ne denebilir ki ?
Tek yapabileceğin hayırlısıyla önce doğumunu yapıp sonra kocanı yola getirmek.

ne gerek var bunlara?

karnınınızda bir bebek bir can varken hangi vicdanla bunları söylüyorsunuz?

zamanla herşey olur, varsın tek derdiniz maddiyat olsun...

çok abartmışsınız, başlığı görünce cidden kötü birşey var sandım...

kendinize gelin bence...

Back
X