ölmek istiyorum

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
29
Daha önceki konumda taşınacağımı söylemiştim. Eşim madde bağımlısı tedavi gördü sonra yine başladı yine tedavi ve sonra ortam değiştirmek istedi küçük bi yere taşındık. Ne salakmışım iki ay önce kendimi bi gram düşünmedim tamam dedim tedavi olsun bunu da deneyeyim belki bi umut. O an ailesi gibi çemkirseydim ona destek çıkmasaydım. Boşansaydım keşke :'( eşim dışarı çıkmama çalışmama izin vermiyor. Ne komik değil mi :KK43: bütün gün evde oturuyorum sus pus eşim geliyo konuşmak istiyorum ya çok bişey değil sohbet etmek ama o ben soru sormasam asla konuşmaz. Huy mudur nedir bilmiyorum ama deliricem kafayı yiyecem iki yıl olucak böyle dayanamıyorum artık. Annemle telefonda konuştuk bugun eşin erken geliyo sıkılmazsın dedi bende erken gelse ne görüntü var ses yok dedim üzüldü oda ben gelirim dedi gelse ne arkadaşlar hadi bi hafta kaldı ee sonra ?? ben bu durumdan çok sıkıldım akıl verin bana :KK43:
okuyan herkese teşekkürler :'(

Peki boşanıp kaçmanızdaki önünüzdeki engel nedir??

Kendinize çok yüklenmeyin , belki düzelir umuduyla kasabaya taşınan ilk kumarbaz/bağımlı eşi siz değilsiniz. Uyuşturucuyu bıraksa bile bu adam adam olmaz, çünkü normal değil. Bağımlı olacak psikolojideki insanlar normal değiller çünkü. Uyuşturucyu bırakır, gider başka bir b.ka bulaşır, rahat durmaz.

Boşanıp kaçın bence. Kendinize başka biriyle yeni bir hayat kurun.

Çalışmanıza hatta dışarı çıkmanıza izin vermeyen , madde bağımlısı bir koca peşinden şehir değiştirip başka bir yere gitmeniz konusunda ki cesaretinize hayran kaldım..
en azından ailenizden uzaklaşmasaydınız..

Ne derler bilirsin ; Savaş ne kadar zorsa, zafer o kadar tatlıdır ..

Evliliğimin altıncı ayında döndüm babamın evine. Dönmez olaydım babam asla bitti bu evlilik kızım sakın daha düşünme dedi. . Ama kendisi sağolsun kimin gazına geldiyse yyine hadi kızım böyle kızım. Iki ay kaldım baba evinde babam çok kırdı beni. Şimdi yine kullansa boşanırım da baba evindeki o iki ay yaşadıklarm milletin bakışlarını geçtim annem babamın bakışları imalarıı. Düşünsenize ben değil babam istedi diye evlendim ben bulup koymadım önüne ve eşim ilk hafta bana içmeyi tteklif etti bunca şeye rağmen babam bana acıyarak baktı konuştu o yüzden tedirginim
Peki boşanıp kaçmanızdaki önünüzdeki engel nedir??

Kendinize çok yüklenmeyin , belki düzelir umuduyla kasabaya taşınan ilk kumarbaz/bağımlı eşi siz değilsiniz. Uyuşturucuyu bıraksa bile bu adam adam olmaz, çünkü normal değil. Bağımlı olacak psikolojideki insanlar normal değiller çünkü. Uyuşturucyu bırakır, gider başka bir b.ka bulaşır, rahat durmaz.

Boşanıp kaçın bence. Kendinize başka biriyle yeni bir hayat kurun.

Madde b. İçin doktora gittik durum kötü dedi doktor. Hastahanede ggözleri doldu eşimin ve ben Kıyamadım salak gibi elimden geleni yapıcam diyip devam ettim. Değse tamam ama işte. .,
Çalışmanıza hatta dışarı çıkmanıza izin vermeyen , madde bağımlısı bir koca peşinden şehir değiştirip başka bir yere gitmeniz konusunda ki cesaretinize hayran kaldım..
en azından ailenizden uzaklaşmasaydınız..

Eşim konuşmuyo canım ağzından kerpetenle laf alırsın kim istemez ki dediğini biliyorum. Şuan iyi burda iki aydır temiz
Yani şu anda o maddeyi kullanmıyor.. Kullanmayı bıraktı. Bu çok iyi.. Peki eşinin seninle derdi nedir?
Neden dışarı çıkmana, çalışmak istemene izin vermiyor?
Bu arada eşin çalışıyor mu? maddi geliri nasıl?

Yok ama eğer eeski yyaşadığımız yere gidersek bihhaftaya kkesin kullanır nüks çok. Ona uuymazmış benim ççalışmam mmaddi sıkıntımız yok. Üstelemiyorum iiçine bişey atmasın sıkıntı yapmasın diyeama ben mutlu değilim. .
Yani şu anda o maddeyi kullanmıyor.. Kullanmayı bıraktı. Bu çok iyi.. Peki eşinin seninle derdi nedir?
Neden dışarı çıkmana, çalışmak istemene izin vermiyor?
Bu arada eşin çalışıyor mu? maddi geliri nasıl?

Ailesi bbilinçsiz onun iiçin üzülüyorum ama ben kkendimi bbirazddüşünürsem çekip ggitmeliyim.
Hiç birşeu için geç olmamalı eğer istediğiniz buysa tabiki..
5 ay sonra ne malum "çok pişmanım 5 ay önce bitirmediğime " demiyeceğiniz ?
Eğer kalmaksa istediğiniz eyvallah. Ama gitmekse size iyi gelecek olan , hiçbirşey için geç değil..

Bence eşiniz normal değil, bağımlı madde kullanan kişilerin mutlaka psikolojik sıkıntılarının olduğunun kanısındayım.. Bence eşinizle birlikte psikoloğa gidin.. Size iyi gelecektir..

X