Ölmek istiyorum

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Artik dayanacak gücüm kalmadi gercekten insanın hic küçüklükten bu yana mi dert tasa yaşar hic yüzü gülmez kendi bildim bileli her gun olmasa da iki gunde bi ağlarım aglatirlar insanlar asik olup sevdiği birisiyle yuva kurmak ister ben ise aile baskısından kurtulmak icin evlendim burdada mutlu olamadım malesef ama inanirmisiniz burdaki herseye katlaniyorum çünkü bosanirsam burdaki mutsuzlugumdan daha çok mutsuz olacam esimden yine.şiddet gördüm aglamaktan gozlerim helak oldu buralardan kacip gidesim var ne olur bi akil verin ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Al darp raporunu,sikayetini et..
Kadın sıgınma evine gidebilirsin.
İnan hersey gececek,üzülme...

Ölüm de ne?Yasayacak güzel zamanların olacak
Pes etme hayata!Hayat seni itsede serce parmagınla bile tutunmaya devam...

Al darp raporunu,sikayetini et..
Kadın sıgınma evine gidebilirsin.
İnan hersey gececek,üzülme...

Ölüm de ne?Yasayacak güzel zamanların olacak
Pes etme hayata!Hayat seni itsede serce parmagınla bile tutunmaya devam...
Sanmıyorum duzelmeyecek duzelse bile ne kadar sure düzelecek gibi olacak yine ayni şeyler

Neden daha mutsuz olacaksınız?
Baba ya da koca evine gerek kalmadan yaşayabilirsiniz birçok kadın gibi.
Ya babanın baskıları ya kocanın şiddeti diye bir şeye üçüncü seçenek ölüm yerine aksine artık 'yaşamak' olmalı.
Nefes almaktan öte bir eylem kendisi.
Azıcık cesaret ister, içinizi dinlerseniz bulabilirsiniz.

Al cocugunu git be canim
Siddet var mutlu da degilsin
O zaman o evde oturman icin sebep yok bence
Calisirsin bakarsin cocuguna

Neden daha mutsuz olacaksınız?
Baba ya da koca evine gerek kalmadan yaşayabilirsiniz birçok kadın gibi.
Ya babanın baskıları ya kocanın şiddeti diye bir şeye üçüncü seçenek ölüm yerine aksine artık 'yaşamak' olmalı.
Nefes almaktan öte bir eylem kendisi.
Azıcık cesaret ister, içinizi dinlerseniz bulabilirsiniz.
Ayri yasayamam biliyorum çünkü ayri yaşamam icin benim kizimida alip kacip gitmem izimi kaybettirmem lazim ki o zaman hersey iyi.olur

Sanmıyorum duzelmeyecek duzelse bile ne kadar sure düzelecek gibi olacak yine ayni şeyler
O adamdan kurtulmazsan düzelmez..Dedigim gibi sikayette bulun,Polis seni bir sıgınma evine yerlestirir farklı bir sehirde.Ondan sonra kurarsın düzenini..Umutsuz olma.

Ayri yasayamam biliyorum çünkü ayri yaşamam icin benim kizimida alip kacip gitmem izimi kaybettirmem lazim ki o zaman hersey iyi.olur
O zaman polis desteği alarak bunu yapın.
Bir suç işleniyor, şiddete maruz kalıyorsunuz ve susuyorsunuz.
Hem de kendinize yapılan bir suçu bir nevi örtbası 'çekmek' olarak nitelendiriyorsunuz.
Eminim bana konuşması kolay ama, lütfen cesaret!
Hayat bu değil...
Çektiğiniz yeter, yavrunuza acıyın bari.
Böyle bir babayla büyüyen çocuk sağlıklı olabilir mi?
Şiddetten hiç nasibini almayacak mı sanıyorsunuz?
Onun hayatını kurtarmak adına toplayın kendinizi.

Back
X