Ölmek istiyorum

Allah yardimciniz olsun ama mutlaka bi sekilde yardim almalisiniz ve bu adamdan kurtulmalisiniz cunku bi kiziniz var ve siz bi dur demezseniz kizinizda ayni sizin yasadiginiz skintilarla buyuyecek ve belki o da babasi yuzunden mutlu olamayacagi biriyle evlenecek kendi yasadiklarinizi dusunun ve kiziniz icin bir yerden baslayin biraz cesaret ve guven...
Yasamaz gibime geliyor çünkü her ne kadar baba iyi olmasada ben varim her turlu arkasinda olurum diye düşünüyorum

Samirecigim bir ay once bir cocuk daha istiyordun konu acmistin bende sana kendine esine gyveniyorsan yap demistim iste gordünmü tekrar gelecegini,suanki caresizligini oyle iyi anliyorumki soyledikleirnden su varki senin kendinden baska caren yok ama olmuyor iste, cok uzgunum senin adina ,ya sabir diliyorum sana nedesem baska yapmicaksin o yuzden allahim sana sabir guc versin,esinide allah isla etsin cokmu hirpaladi seni,off insanin kelimeleri tükeniyor
Yok tekrar çocuk istedigimden degil sadece pisman olurmuyum.diye düşündüm de ama yine anladim ki guvenmeyecektim fazla hirpalamadi ama sonra sussa yada bi pismanlik duysa oda yok konusduda konustu her hakareti söyledi

Saydıklarının hepsi bahane
Adamı kov, babanı da boşver
Kocaman kadınsın, madem annesin çok daha güçlü olacaksın. O sana muhtaç

Çalıştırmazlar etmezler
Kadın sığınma evinde bırakmazlar diyosun
Bırak onları, sen rest çekince onları yoksayacaksın zaten

Yürü git bi bakkala haber bırak, çocuk bakımı olur ev temizliği olur fark etmez. Çocuğumla çalışabileceğim iş lazım de
Darp raporu al eşine de maddi manevi tazminat davası aç, kudursun köpek

Gencecik kadınsın taşı sıksan suyunu çıkarırsın da işte seni sindirmelerine izin vermiş ve zamanla kabullenmişsin
Bi silkin bak neler neler yapacağını gör

Saydıklarının hepsi bahane
Adamı kov, babanı da boşver
Kocaman kadınsın, madem annesin çok daha güçlü olacaksın. O sana muhtaç

Çalıştırmazlar etmezler
Kadın sığınma evinde bırakmazlar diyosun
Bırak onları, sen rest çekince onları yoksayacaksın zaten

Yürü git bi bakkala haber bırak, çocuk bakımı olur ev temizliği olur fark etmez. Çocuğumla çalışabileceğim iş lazım de
Darp raporu al eşine de maddi manevi tazminat davası aç, kudursun köpek

Gencecik kadınsın taşı sıksan suyunu çıkarırsın da işte seni sindirmelerine izin vermiş ve zamanla kabullenmişsin
Bi silkin bak neler neler yapacağını gör
Böyle yapamam sadece kimseye haber vermeden kacabilirim

O zaman babanın ölmesini bekliceksin ne diyeyim bi sen bide haymena sürekli konu açıyorsunuz ama hiç bir öneri size uymuyor yapıcak bişey yok Allah sabır versin

Suçlular kaçar
Kaçınca nasıl boşanacaksın naısl maddi manevi tazminat ve nafaka alacaksın
Yaşadıklarının ederi değil belki ama hakkını al, en azından çocuğun için
O kaçsın pis aciz köpek, kadına el kaldırmış insan içine çıkamasın
Gece gece tam yatmaya gidiyodum çok sinirlendim

Bunun sonu yok düzeliri hiç yok,çocuk olursa yapmazı hiç hiç yok,
arkadaşım 3 çocuğuyla geldi bunaldı bunaldı dayak ,psikolojik şidddet,ekonomik şiddet,bunlar hasta insanlar elinizi ayağınızı çekin ömrünüzü tüketmeyin,ki arkadaşımı tanıyorum sakin sessiz ve ona aşıktı ,stres topu gibi kullandı kızı,kızcağız en son darp raporu aldı şuan uzaklaştırma kararı var,boşanma davası açıcak,ailesinin yanına geldi çocukları o ortamdan kurtuldu huzurdalar anne biz rüyadamıyız diyorlarmış :( inan çok ağladım arkadaşım öyle deyince,birde sana ağlamayalım lütfen bunun adı sabır değil.
ÇEKME BUNU KENDİNE SAYGILI OL ÇEKME.

Önünü ardını düşün
Kaçtın nereye gideceksin
Ne iş yapacaksın
Bunun soğuğu var sen tek olsan çarp kapıyı git
Ufak çocukla sokaklarda mı yatacaksın
Önce işini hallet bi..
O hödükten de nafaka ve tazminat alman lazım

O zaman babanın ölmesini bekliceksin ne diyeyim bi sen bide haymena sürekli konu açıyorsunuz ama hiç bir öneri size uymuyor yapıcak bişey yok Allah sabır versin
Evet bak babam olmasa diye düşünüyorum ikinciyi cocuguda yaparim buna ragmen olmadimi bosanirim cocuklarimada bakarim ama olmuyor tek sorun baba

Sorun bakmak degil her türlü bakılır yani bakarda babam ama mutlu olmayacak kizim bende yine ayni sekilde yani babaevinde mutlu olamayiz

Ah Samire ah
Hala ne diyosun
Sorun ekmek su vermek değil onu komşu bile yapar
Sorun arkanda 'dağ gibi bi babanın olmaması'
Eşin de meydanı boş bulduğundan böyle davranıyo
Kök söktürecek bi kayınpederi olsa böyle olur muydu, aklını alırlardı onun

Suçlular kaçar
Kaçınca nasıl boşanacaksın naısl maddi manevi tazminat ve nafaka alacaksın
Yaşadıklarının ederi değil belki ama hakkını al, en azından çocuğun için
O kaçsın pis aciz köpek, kadına el kaldırmış insan içine çıkamasın
Gece gece tam yatmaya gidiyodum çok sinirlendim
Diger türlü olmayacak biliyorum cunku annem var garibim 24 senedir çeker bende cekecem yada kacacam

Yok tekrar çocuk istedigimden degil sadece pisman olurmuyum.diye düşündüm de ama yine anladim ki guvenmeyecektim fazla hirpalamadi ama sonra sussa yada bi pismanlik duysa oda yok konusduda konustu her hakareti söyledi
Saygisiz iste ofke kontorülüde yok ondan saydirip durur oyle ne olduki bukar sinirlendi yani gerci bunun gibiler kendilerini rahatlatmak icin bahaneden saydirr kavga eder,sen hic konusma tavrini koy kendi sonra sakinlesir yanasir bir sekilde ama me fayda iste gecimsizlik cok zor kotu bir hayata sürukluyor hep mutsuz gunler iste allahim huzur versin inslalh

Back
X