- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi mutsuzamaumutlu
ölmek isteme boşanmak iste. o daha kolay.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturulup ne konuşulur ki. geceden beri bir dk uyumadım ne derim de laf gereğince yerinde söylenir diye yok bulamıyorum. hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum dayanamıyorum. ama dayanmak zorundayım. boş boş bakıyorum öyle sağıma soluma ne umutlarla döşemiştim evimi ne umutlarla almıştım eşyalarımı oğluş büyüyünce odasını değiştirecektim. belki bu yeni koltukları üst kata koyardım yazın ailece oturup sohbet etmek için.
Bence artık 2 dk sonrasını bile planlamak lüks oldu.
Sadece çok zoruma gitti bu duyduklarım başkasına benden daha fazla değer vermesi de değil de onun karşısında beni küçümsemesi en ağırı bu. sonuçta ben onun evladının anasıyım[/QUOTE allah ikisininde bin türlü belasini versin asıl onlara yaşamak haram sen niye ölüyorsun onlar gebersin zaten ne bu dünyada nede öteki tarafta yaşamak yok onlara lanet pislikler..
allah ikisininde bin türlü belasini versin asıl onlara yaşamak haram sen niye ölüyorsun onlar gebersin zaten ne bu dünyada nede öteki tarafta yaşamak yok onlara lanet pislikler..Oturulup ne konuşulur ki. geceden beri bir dk uyumadım ne derim de laf gereğince yerinde söylenir diye yok bulamıyorum. hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum dayanamıyorum. ama dayanmak zorundayım. boş boş bakıyorum öyle sağıma soluma ne umutlarla döşemiştim evimi ne umutlarla almıştım eşyalarımı oğluş büyüyünce odasını değiştirecektim. belki bu yeni koltukları üst kata koyardım yazın ailece oturup sohbet etmek için.
Bence artık 2 dk sonrasını bile planlamak lüks oldu.
Sadece çok zoruma gitti bu duyduklarım başkasına benden daha fazla değer vermesi de değil de onun karşısında beni küçümsemesi en ağırı bu. sonuçta ben onun evladının anasıyım
Adi ye bak.eşimin telini açmıyorum seni acıyorum öylemi !!bu Nasıl bir aşağılama.bu Nasıl bir terbiyesiz pislik.bu konuşmaları da mahkemede söyle.Elinde kayıtlar varmı hala.ben bir de ne yaptım gittim o sinirle kızın kafasını duvarlara sürttüm resmen nasıl oldu gerçekten anlamadım öyle saldırgan bi insan değilim ama onun cilvelenmesi konuşmaları aklımı başımdan aldı. gitmiş doktor raporu allıp beni polise şikayet etmiş.
Zaten pazartesi iyi bir avukatla görüşüp bu işi bitiricem. Gerçekten bir gram daha kendimi küçültücek halim kalmadı beni ne durumlara soktu
o kadar zoruma gitti ki anlatamam. aldatırken görsem en az bu kadar zoruma giderdi herhalde.Adi ye bak.eşimin telini açmıyorum seni acıyorum öylemi !!bu Nasıl bir aşağılama.bu Nasıl bir terbiyesiz pislik.bu konuşmaları da mahkemede söyle.Elinde kayıtlar varmı hala.
Bu Ada'mdan bi halt olmaz.boşan.rabbim sana hayırlı kapılar açsın.ağlama bu Ada'ma.
deme kardeşim deme böyle bende senin gibiydim bir zamanlarÖlmeZsin canım ölmezsin..barışırsınız üçüncü çocuğuda yaparsın.artık nefret ettim şu konulardan.ölcem diceğine boşancam desene.ama yok aldatsın dayak atsın hertürlü pisliği yapsın karşılığı sadece öleceğimm olsun.bişey olmaz canım.alışır gidersin.pollyanacılık oyna.bu forumda oynayan çok...
nerden nasıl başlıcam bilmiyorum tek derdimi açabildiğim yer burası olduğu için yazabiliyorum. bu yolun sonu yok burdan kurtulmak istiyorum hatta yok olmak istiyorum ama yanımda yatan dünyalar tatlısı oğlum ve artık minik kıpırtılarını hissettiğim henüz ne kadarlık bile olduğunu bilmediğim karnımdaki bebeğimle çaresizce ölümü bile düşünemiyorum.. böyle yazanlar oldu mu küplere binerdim anasın sen topla kendini diye. öyle bi durumdayım ki ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum buraya yazdığım dönemler anlamsız çıkış yolları arasam da bu labirentte başladığım yere bomboş geldim. kendimi o kadar aşağılanmış hissediyorum ki nefes alamıyorum. kocamın sevgili iş arkadaşıyla görüşimelerini dinledim muhabbet kankadan başlıyo ben eşime cevap bile vermiyorum telefonda sana veriyorum sana hayır diyemiyoruma gidiyor. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bunun tarifi yok boğazım düğüm düğüm çözülmüyor. onu o kadar çok sevmiştim kii.. o kadar güvenmiştim ki. o benim 17 yaşımdı deli çağımdı.. şiirler mi ezberlemedim yollarını az mı gözledim. bir bakışına dünyalarımı verirdim. o da sevmişti öyle sanmıştım.. ne kadar da değersizmişim gözünde neden evli duruyodu o zaman benimle gömleklerini yıkatıp ütületmek için mi. sizin için gece gündüz çalışıyorum nankörlük ediyosun diyordu bana ufacık bişey desem.
gözünün içine bakıyodum kocamdır diyodum. çalışıyo yoruluyor dinlenemiyor hakkı bu sinir ondan diyodum. banaymış tüm eziyeti. gözünde kocaman bir hiçmişim.
Yuva yıkanın yuvası olmaz dostlar biri elimde biri karnımda kaldık öylece. o kız yuvasını kurabilir mi dersiniz onunda yuvasını dağıtan bulunmaz mı böyle yüreğği onun da yanmaz mı
ÖlmeZsin canım ölmezsin..barışırsınız üçüncü çocuğuda yaparsın.artık nefret ettim şu konulardan.ölcem diceğine boşancam desene.ama yok aldatsın dayak atsın hertürlü pisliği yapsın karşılığı sadece öleceğimm olsun.bişey olmaz canım.alışır gidersin.pollyanacılık oyna.bu forumda oynayan çok...
deme kardeşim deme böyle bende senin gibiydim bir zamanlar
Hangi kayıtları dinletecek? PC'ye yüklediği casus programla elde ettiği kayıtları mı? Onlar muhtemelen delil olmayacak. Çünkü yasal olarak elde edilmedi. Kadını da darp etmiş. Ceza alma ihtimali var.Onu dövmene kendisi sebep oldu sen başta kayıtları dinletirsen belki seninki daha hafif kalır.bilinçli bi yakının varsa ona daniş ve gereken herşeye başla derim
Dememeyi öğrenir kardeşim öğrenir!
Benim öğrendiğim gibi çok acı bir şekilde öğrenir..
Dilerim öğrenmez ama..
Bu arada üzülme diyemem, üzüleceksin.
Emeklerine, üzül, akılsızlık ettiğin her konuya üzül.
Ve bunlardan ders al, inadına güçlü kal.
Koy tekmeyi bu ite.
Öyle hanım hanım değil, süründür, ben bu kadınla mı evliydim lan desin.
Ağzına s.ç tabiri caizse.
Niye ölecekmişsin?
Dünya bu pisliklere kalsın diye mi?
Evet işin bu tarafının farkındayım aslında. belki bu konuda tecrübeli arkadaşlar olur bana tavsiye de bulunabilecek.Hangi kayıtları dinletecek? PC'ye yüklediği casus programla elde ettiği kayıtları mı? Onlar muhtemelen delil olmayacak. Çünkü yasal olarak elde edilmedi. Kadını da darp etmiş. Ceza alma ihtimali var.
M mutsuzamaumutlu
Geçmiş olsun. Eşinizden biran önce boşanın. Zor bir süreç sizi bekliyor ama her şeyden önce evlatlarınız için ayakta kalmalı, mücadele etmelisiniz.
Eşinize maddi manevi tazminat davası açın. Bir avukata mutlaka danışın. Darp suçlaması olacaktır size, aldatılmanızın sizi yıprattığını öne sürerek rapor alabilirseniz şansınızı mutlaka deneyin.
Yalnız eğer ortada bir aldatılma yoksa en azından kanıt olarak ortaya koyamazsanız ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz, bu sebeple kendinize çok iyi bir avukat bulun.