ölmek istiyorum.

günde 1.5 saate varan toplamda konuşmaları var sürekli yani nasıl bir kanıt olacak bilmiyorum
bunu mahkeme genelde kabul etmez. ama örnek teşkil eden böyle gizli çekilmiş kayıtları kabul etmiş davalar var. avukatına bunu söyle ve danış. onlar davalara giren hakimleri ve tutumlarını bilirler.

polis aramış beni eşim olacak herifi ve gördü tanığını ifadeye çağırmış
seni araması lazım polisim seni. kapıya gelip seni karakola götürüp ifade vermem lazın ayyy sasskınn.
yürü git karakola yada adını sanını vererek ara karakolu biri benden şikayetci olmuş ama benim haberim yok böyle bir şey varsa bende ifade vermek istiyorum ne yapabilirim de (hangi karakol bakıyorsa o bölgedeki ona gideceksin)
şahitlik için polis aramaz. yani bunu ilk kes duyuyorum.

Merak ettim avukat mısınız?
Hayır yani bilelim belki bir gün lazım olur :)
avukat değilim. ama benzer bazı şeyler yaşadım. su anda gecen sene cok samimi bir arkadaşım şu anda mayıs ayında duruşması var. kv altınlarını alıp saklarımj senin için diyip çaldı. borçları varmış onları ödemişler. kız şimdi boşanacak ve altınlarının parasını da geri istiyor.

Birincisi hamileliği duruma karıştırmasanız
birincisi hamileliği bu olaya karıştırmayın.ikincisi evet güçlü bir kadınım buyüzden değerliyim çünkü önve kendime özsaygım var.sizin gibiler yüzünden bu kadınlar bu hallerde.acımasız yorum yapmak kişinin yaşadıklarına üzülmemek anlamına gelmez.evet acımasızım çünkü kadınlar kendi kendilerine yapıyorlar napıyolarsa...hem sizin isteğinize göre yorum yazamam değil mi...

Benim isteğime göre yorum yazın demedim.
Ben de sizin isteğinize göre yorum yapmadım rahatsız mı oldunuz?

Bizim gibi kadınlar böyle işte ne yaparsınız.
Fazla duygusalız, dert anasıyız.

Yaşadığımız hayal kırıklıkları karşısında ilk işimiz boşanmak olmuyor çatır çatır.
Büyük eziklik farkındayız. Bizi de böyle yarattı yüce Rabbim işte ne yapalım.

Hamileliği neden karıştırdım?
Bir hamile psikolojisini en iyi bir hamile anlar diye ama her zaman öyle olmuyor demek.
Siz de bunun örneğisiniz.

Allah başa vermesin diyorum.
Büyük konuştuğum kesin doğrularım oldu benim de.
Burnumdan da hepsi geldi bir bir.
Hala üzerimden atamıyorum.
Çok pişmanım dilime hakim olamadığım için.

Bu sebeple uyarmak istedim aslında.
Ben yandım siz yanmayın hesabı.

İnsanın başına gelmeyen hakkında konuşması, karar vermesi hep kolaydır çünkü.
Kolaymış, yaşadım gördüm.

Siz görmezsiniz umarım.

ohh ellerine sağlık kimbilir ne güzel dövmüşündür. en büyük pişmanlıklarımdan biridir. keşke ben de dövseydim, niye dövmedim ki.
bırak şikayet etsin sakın korkma, kendi ahlaksızlığı daha büyük, bende şikayetçi olacağım diye haber yolla.
evlatlarına sımsıkı sarıl, ciğeri beş para etmezler için ne ölmesi.

neyse arkadaşlar ne yapalım kimimiz güçlü yaratılıyoruz kimimiz koca sevgisine aç oluyor üzülüyor demek ki. ben zaten boynu bükük büyüdüm onun ufacık ilgisi günümü güzel geçirmeme yeterdi benim. Ne yapayım yani benim en büyük zaafımdı o.bu zamana kadar beceremedim ama şimdi çok zoruma gitti bi şekilde yolumu çizmek zorundayım..

evet aramışlar yarın sabah ifadeye çağırıyorlar

Kamera kayıtlarında ses yoktur.Ben konuşmaya gittim o beni tahrik etti aldım kocanı elinden falan gibi şeyler söyledi beni tahrik etti de.Ama gitmeden söyleyeceklerini iyice belirle bir öyle bir böyle konuşma.

ya polis aramış kıl tuy yazdın..sen kocana inanma. polisi görmedikçe ona inanma. polis seni ifadeye o dk alırdı.

Kamera kayıtlarında ses yoktur.Ben konuşmaya gittim o beni tahrik etti aldım kocanı elinden falan gibi şeyler söyledi beni tahrik etti de.Ama gitmeden söyleyeceklerini iyice belirle bir öyle bir böyle konuşma.
ben hiç vakit kaybetmeden vurdum maalesef hiç konuşma olmadı bellidir kamerada mutlaka.

Valla hamile olmasamda aynı yorumu yazardım canım.Allah kimseye kötülük yaşatmasın bu konuda hemfikiriz.merak etme bende insanım tahmin edemeyeceğin acılarda yaşadım.Savunduğum tek şey ; bu erkeklerin adiliklerine katlanmayın.boşanın.ama boşanmıyorsanda cırlamanın anlamı yok.neyse konu sahibi selamete ulaşsın dilerim ama zor görünüyor...

ya polis aramış kıl tuy yazdın..sen kocana inanma. polisi görmedikçe ona inanma. polis seni ifadeye o dk alırdı.
yok bugün uğradım akıl verdiler bana arkadaşlar alçak yarın ifadenizi nöbette onlar vardı çünkü.sizde şikayetçi olun küfür ettim falan demeyin sakın diye polis memuru uyardı beni. yuvamı yıkmaya çalıştı de dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…