Ölmek istiyorum

sizcearkadaslar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
9
3
1
25
IMG_3593.webp
IMG_2861.webp
IMG_3345.webp
Merhabalar ablalarım.Sizinle birşey danışmak istiyorum.Biliyorum yaşımın küçük olmasından dolayı yargılanacağımı biliyorum.Fakat bir daha tövbeliyim ve çok pişmanım.Bana yardım edenlere bol bol dua edicem lütfen yardım edin.

Öncelikle 17 yaşında lise 3 öğrencisiyim.2 yıllık bir sözlüm vardı ve bu erkek arkadaşımla hata yapıp ilişkiye girdim.Hiç bir şekilde boşalma olmadı.Sadece zevk suyu.Bunun olma zamanı 25 Ağustos,29 Ağustos ve 1 Ekim.Yani adetim bittikten sonraki günler.25 Ağustosda adetim bitmişti.Yumurtlama dönemim adet takvimimde 4 Eylül gösteriyor.Ben daha sonra şüphelenip early(erken) gebelik testi yaptım ve sonuç Resim 1. Bu testi adetimden 6 gün önce yaptım ve 6 gün sonra adet oldum.Daha sonra tam oh bitti derken miğde bulantılarım başladı öğürüyordum ama kusamıyordum.İçime sinmedi ve 1 ay sonra test yaptım (Öğle vakti) ve sonuç Resim 2.Bunu yaptıktan sonra içim rahatlamadı yinede ve kan testine girdim.Kan testine girdiğim gün yeniden adet oldum ve bu arada bildiğimiz adet.Doktordan utandığım için sekreterden aldım sonuçları ve negatif dedi bana kağıtta yazmıyordu ama.Sekreter dediği için içime sinmedi,miğde bulantılarım,kasık ağrılarım,bel ağrılarım başladı.Bende hiç olmazdı bel ağrısı.Ve yine test yaptım sonuç Resim 3.Anlamıyorum bu kadar test negatif çıkmasına rağmen bu belirtilerde ne böyle?Psikolojik olabilirmi? Sol kasığım çok ağrıyor sancılar giriyor ve bel ağrım sabahları,miğde bulantılarım akşam oluyor ama kusamıyorum.Lütfen bana yargılamadan yardım edin cidden çok kötü haldeyim çok pişmanım sürekli ağlıyorum?? :(

Hata yaptığının farkındasın o iyi bişey..
Hamile değilsin.. korkudan psikolojin oyun oynuyor sana..
Seni 15 yaşında ailen mi sözledi, onu anlamadım..

Ne sözlusu yahu liseye gidiyrm diyosun....

Adet olmussun ya o kadar test yapmayi cinsellik yaşamayi bilmissin drada gitmissin hamile olup olmadıgınımi anlayamıyosun hala...¿

Ne sözlusu yahu liseye gidiyrm diyosun....

Adet olmussun ya o kadar test yapmayi cinsellik yaşamayi bilmissin drada gitmissin hamile olup olmadıgınımi anlayamıyosun hala...¿
Belirtiler aşırı yoğun.Burada okuduğuma görede 9 ay adet olan varmış.Ve korktukça belirtiler artıyor.Lisede nişanlanmadım ki sözlendim sözlenmek derkende yüzük taktık sadece

Hamile değilsin merak etme. Hem okadar kolay hamile kalınmaz, hem kaldıysan bile adet olman imkansız, bulantı falanda 6 hafta sonra falan başlar. Kafana taktığın içindir tüm belirti. Üzme kendini hiç.

Hamile değilsin merak etme. Hem okadar kolay hamile kalınmaz, hem kaldıysan bile adet olman imkansız, bulantı falanda 6 hafta sonra falan başlar. Kafana taktığın içindir tüm belirti. Üzme kendini hiç.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi şuan anladığınız için şükürler olsun hepiniz çok iyisiniz.İlişkiye gireli 7 haftayı geçiyor ama...

Canım hatanın farkındasin tövbe et ve Allaha Sığın.
İçin rahat olsun hamile değilsin. Tamamen psikolojik. Üzülme lütfen kendini iyi hisset. Hamile değilsin. Hem inan hamile kalmak çoğu zaman bu kadar kolay değil..

Canım hatanın farkındasin tövbe et ve Allaha Sığın.
İçin rahat olsun hamile değilsin. Tamamen psikolojik. Üzülme lütfen kendini iyi hisset. Hamile değilsin. Hem inan hamile kalmak çoğu zaman bu kadar kolay değil..
Teşekkürler çok rahatlattınız.Allah ne muradınız varsa versin.Sağlıklı doğumlar :KK200:

Çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi şuan anladığınız için şükürler olsun hepiniz çok iyisiniz.İlişkiye gireli 7 haftayı geçiyor ama...
Canım hiç kafana takma sen. Bak 7 hafta diyorsun hamilelik olsa çoooktan testte pozitifi görürdün. İçini ferah tut yoksa psikolojini bozarsın. Birdahakine daha dikkatli ol lütfen daha çok küçüksün. İlerde pişman olma olurmu

Canım hiç kafana takma sen. Bak 7 hafta diyorsun hamilelik olsa çoooktan testte pozitifi görürdün. İçini ferah tut yoksa psikolojini bozarsın. Birdahakine daha dikkatli ol lütfen daha çok küçüksün. İlerde pişman olma olurmu
Çok çok çok teşekkürler.Bebiş inşAllahsağlıklı doğar

Yargılamak büyük konuşmak kimse istemez canim ama hata yaptığının farkında ol öncelikle yaşın daha çok küçük sen şimdi bu kişiyi ileride istemeyebilirsin düşünceler çok değişiyor 25 yaşına kadar daha iyi anlıyor insan herşeyi..Ve ileride evlenecegin kisi farkli birisi olabilir bu kişiye karsi icin rahat edicek mi boyle bir geçmişim vardi diye anlatamazsin.Burda kimse sana iyi birşey yaptın demez ama ağır laflar konuşmak da doğru değil..test negatif insallah hamilelik yoktur sen bi kan testi yaptir tekrardan keşke annene anlatabilsen bu durumu? Bir daha da evlilik öncesi yaşama ve izin verme böyle şeylere ..saniyeler sonrası bile ne olacağını bilemeyiz nasil olsa evleneceğim dediğin kişi seni yarı yolda bırakabilir ya da düğün günü bile kaza oluyor gelin hayatta damat ölüyor vs vs.. neyse sen bu hatayı tekrarlama sadece okulunu geleceğini düşün.

Yargılamak büyük konuşmak kimse istemez canim ama hata yaptığının farkında ol öncelikle yaşın daha çok küçük sen şimdi bu kişiyi ileride istemeyebilirsin düşünceler çok değişiyor 25 yaşına kadar daha iyi anlıyor insan herşeyi..Ve ileride evlenecegin kisi farkli birisi olabilir bu kişiye karsi icin rahat edicek mi boyle bir geçmişim vardi diye anlatamazsin.Burda kimse sana iyi birşey yaptın demez ama ağır laflar konuşmak da doğru değil..test negatif insallah hamilelik yoktur sen bi kan testi yaptir tekrardan keşke annene anlatabilsen bu durumu? Bir daha da evlilik öncesi yaşama ve izin verme böyle şeylere ..saniyeler sonrası bile ne olacağını bilemeyiz nasil olsa evleneceğim dediğin kişi seni yarı yolda bırakabilir ya da düğün günü bile kaza oluyor gelin hayatta damat ölüyor vs vs.. neyse sen bu hatayı tekrarlama sadece okulunu geleceğini düşün.
Derslerimde çok başarılı bir öğrenciyim Fen lisesindeyim o kadar moralim bozukki inanın derse odaklanamıyorum bile sevgilimde aynı durumda kan testini daha geçen hafta yaptırdım.Kesin çıkması lazım değilmi?Sekreter kesin görüp söylerdi bana ekrana düşerdi.Ve ilişkiden 40 gün sonraki idrar testi doğruymuş 2 testte negatif :/ kan testine gidip okuldan geri kalmak istemiyorum

Teşekkürler çok rahatlattınız.Allah ne muradınız varsa versin.Sağlıklı doğumlar :KK200:
Sağ ol canım cumlemizin. İlerde bu yaptığından daha fazla pişman olmamak adına abla tavsiyesi ve tabi kendin için lütfen tekrarlama. tabi sen bilirsin orası ayrı.

Derslerimde çok başarılı bir öğrenciyim Fen lisesindeyim o kadar moralim bozukki inanın derse odaklanamıyorum bile sevgilimde aynı durumda kan testini daha geçen hafta yaptırdım.Kesin çıkması lazım değilmi?Sekreter kesin görüp söylerdi bana ekrana düşerdi.Ve ilişkiden 40 gün sonraki idrar testi doğruymuş 2 testte negatif :/ kan testine gidip okuldan geri kalmak istemiyorum
Olsa kesin söylerdi. Aklında yüzde 1 ihtimal bile olmasın. Kaç tane test yapmissin kan vermissin. İçin rahat olsun.Derslerine odaklan...

Derslerini kesinlikle ihmal etme canım inşallah bir daha yaşamazsın aynı şeyleri adet tarihinin 2 gün sonrasında yapılan idrar ve kan tahlilleri kesin sonucu veriyor.

Olsa kesin söylerdi. Aklında yüzde 1 ihtimal bile olmasın. Kaç tane test yapmissin kan vermissin. İçin rahat olsun.Derslerine odaklan...
Sağ ol canım cumlemizin. İlerde bu yaptığından daha fazla pişman olmamak adına abla tavsiyesi ve tabi kendin için lütfen tekrarlama. tabi sen bilirsin orası ayrı.
İyi yürekli ablalarım çok teşekkürler.Derslerime odaklanıcam artık...

Back
X