Eki Görüntüle 1904551
Eki Görüntüle 1904552
Eki Görüntüle 1904553
Merhabalar ablalarım.Sizinle birşey danışmak istiyorum.Biliyorum yaşımın küçük olmasından dolayı yargılanacağımı biliyorum.Fakat bir daha tövbeliyim ve çok pişmanım.Bana yardım edenlere bol bol dua edicem lütfen yardım edin.
Öncelikle 17 yaşında lise 3 öğrencisiyim.2 yıllık bir sözlüm vardı ve bu erkek arkadaşımla hata yapıp ilişkiye girdim.Hiç bir şekilde boşalma olmadı.Sadece zevk suyu.Bunun olma zamanı 25 Ağustos,29 Ağustos ve 1 Ekim.Yani adetim bittikten sonraki günler.25 Ağustosda adetim bitmişti.Yumurtlama dönemim adet takvimimde 4 Eylül gösteriyor.Ben daha sonra şüphelenip early(erken) gebelik testi yaptım ve sonuç Resim 1. Bu testi adetimden 6 gün önce yaptım ve 6 gün sonra adet oldum.Daha sonra tam oh bitti derken miğde bulantılarım başladı öğürüyordum ama kusamıyordum.İçime sinmedi ve 1 ay sonra test yaptım (Öğle vakti) ve sonuç Resim 2.Bunu yaptıktan sonra içim rahatlamadı yinede ve kan testine girdim.Kan testine girdiğim gün yeniden adet oldum ve bu arada bildiğimiz adet.Doktordan utandığım için sekreterden aldım sonuçları ve negatif dedi bana kağıtta yazmıyordu ama.Sekreter dediği için içime sinmedi,miğde bulantılarım,kasık ağrılarım,bel ağrılarım başladı.Bende hiç olmazdı bel ağrısı.Ve yine test yaptım sonuç Resim 3.Anlamıyorum bu kadar test negatif çıkmasına rağmen bu belirtilerde ne böyle?Psikolojik olabilirmi? Sol kasığım çok ağrıyor sancılar giriyor ve bel ağrım sabahları,miğde bulantılarım akşam oluyor ama kusamıyorum.Lütfen bana yargılamadan yardım edin cidden çok kötü haldeyim çok pişmanım sürekli ağlıyorum??