• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmekte yaşamakta çok zor

bilmek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
252
69
48
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Sanki yanlış ve doğru birbirine karıştı.Dayanacak gücümde kalmadı.Elimden gelen ya ağlamak ya da dua etmek.O kadar zor durumdayım ki sanki duvarlar üstüme doğru geliyor.Yaşadığım şeylerin çaresi olmaması ise insanı daha çok zorluyor.Ölmek istiyorum ama buna bile gücüm yok.Yaşamak için mücadele ediyorum ama hep kaybediyorum.Her doğan gün yeni bir başlangıçtır diye teselli ettim kendimi.Ama ne zaman ben güçlüyüm desem o gün tekrar düştüm.O kadar sorunlarla uğraşırken bir de yalnızlık insanı yoruyor.Ne sevgilim ne de bir arkadaşım oldu.Derdimi sabırla dinleyip teselli edecek kimsem yok.Sürekli kendi kendimi teselli ettim.Çok yoruldum.Şu an sadece içimi dökmek için yazıyorum.

hayat zor bir sınav, insan başına neler geleceğini bilemiyor.
ve en acısı, ben yapmam, ben etmem, asla olmaz dediğin ne varsa,
yapıyorsunda, ediyorsunda, razıda geliyorsun vs vs..
ölmek çözüm değil, ne kadar düşsekte önemli olan tekrar ayağa kalkıp yürümeye devam etmek.
allah kolaylık versin..

bazen konuşmamak yerine yazmak daha iyidir sıkıntı nedir paylaşmak istermisin? nedir seni bu düşünceye iten sebep

Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Sanki yanlış ve doğru birbirine karıştı.Dayanacak gücümde kalmadı.Elimden gelen ya ağlamak ya da dua etmek.O kadar zor durumdayım ki sanki duvarlar üstüme doğru geliyor.Yaşadığım şeylerin çaresi olmaması ise insanı daha çok zorluyor.Ölmek istiyorum ama buna bile gücüm yok.Yaşamak için mücadele ediyorum ama hep kaybediyorum.Her doğan gün yeni bir başlangıçtır diye teselli ettim kendimi.Ama ne zaman ben güçlüyüm desem o gün tekrar düştüm.O kadar sorunlarla uğraşırken bir de yalnızlık insanı yoruyor.Ne sevgilim ne de bir arkadaşım oldu.Derdimi sabırla dinleyip teselli edecek kimsem yok.Sürekli kendi kendimi teselli ettim.Çok yoruldum.Şu an sadece içimi dökmek için yazıyorum.
nedir o çaresiz sorunların?
biraz açarmısın?

Dua et bol bol. Herşey geçip gidiyor. Çaresi olmayan şeyler yaşadım bende seni çok iyi anlıyorum. Ama benden sana tek tavsiye bu ruh haline girdiysen psikoloğa git. Allah benim yüzüme güldüde hamile kaldım. Çocuğum için yaşıyorum resmen. Birde inançlı bir insan olmama rağmen ölmeyi düşünüyordum. O yüzden lütfen bir psikologla görüş. Tek başına çözülecek şeyler değilse. Gün içinde dışarı çık. Temiz hava al. Güneşi al vücuduna. Depresyona bunalmaya iyi geliyor. Temiz hava güneş bbunlar ilaç gibi. Parklara git gülümsemek için sebeplerle dolu orası. Kendini toparlamak için biraz çabala. Kendi kendinin ilacı ol. Allah ın sana bir sınavı olarak gör. Ve kazanacaksın doğru şeyler yaparsan bu sınavı ve mükafatı gelecek.

Dua et bol bol. Herşey geçip gidiyor. Çaresi olmayan şeyler yaşadım bende seni çok iyi anlıyorum. Ama benden sana tek tavsiye bu ruh haline girdiysen psikoloğa git. Allah benim yüzüme güldüde hamile kaldım. Çocuğum için yaşıyorum resmen. Birde inançlı bir insan olmama rağmen ölmeyi düşünüyordum. O yüzden lütfen bir psikologla görüş. Tek başına çözülecek şeyler değilse. Gün içinde dışarı çık. Temiz hava al. Güneşi al vücuduna. Depresyona bunalmaya iyi geliyor. Temiz hava güneş bbunlar ilaç gibi. Parklara git gülümsemek için sebeplerle dolu orası. Kendini toparlamak için biraz çabala. Kendi kendinin ilacı ol. Allah ın sana bir sınavı olarak gör. Ve kazanacaksın doğru şeyler yaparsan bu sınavı ve mükafatı gelecek.
yaşım genç değil.sil baştan başlayamıyorsun.sanki ölmek daha mantıklı gibi geliyo.ama onuda yapmak istemiyorum.çk kötü durumdayım

bazen konuşmamak yerine yazmak daha iyidir sıkıntı nedir paylaşmak istermisin? nedir seni bu düşünceye iten sebep
sorunlar için dr gidiyorum ama bni en çok yoran yalnızlık.ne arkadaşım var ne sevgilim.çok çaba sarf ettim.çevrem olsun diye ama hep çıkarcı insanlarla karşılaştım.onsa sorunun üzerine böle insanlar beni yordu.

sorunlar için dr gidiyorum.ama düzelme yok.açık açık sölemeyede dilim varmıyor.dertlerim için imtihan diyorum ama yalnızlık ağır geliyor bu şekilde.
bu şekilde yorumlarımız havada kalır ama.
ne hakkında konuştuğunu neye üzüldüğünü bilemiyoruz ki.
çalışıyormusun, kaç yaşındasın?
ailen nerede?

hayat zor bir sınav, insan başına neler geleceğini bilemiyor.
ve en acısı, ben yapmam, ben etmem, asla olmaz dediğin ne varsa,
yapıyorsunda, ediyorsunda, razıda geliyorsun vs vs..
ölmek çözüm değil, ne kadar düşsekte önemli olan tekrar ayağa kalkıp yürümeye devam etmek.
allah kolaylık versin..
yaşım genç değil.sıfırdan başlayamıyorum.hayatıma son vermek daha kolaymış gibi geliyor

yaşım genç değil.sil baştan başlayamıyorsun.sanki ölmek daha mantıklı gibi geliyo.ama onuda yapmak istemiyorum.çk kötü durumdayım
Bende yanlızım ama bence daha iyi en azından hayatında sorun olacak şeyler yok.geçicek sadece biraz dha sabret

bu şekilde yorumlarımız havada kalır ama.
ne hakkında konuştuğunu neye üzüldüğünü bilemiyoruz ki.
çalışıyormusun, kaç yaşındasın?
ailen nerede?
çalışmıyorum.ailem yanımda ama pek umurlarında değilim.diyorumya çevrem için varlığım yada yokluğum bir.biliyorum.kimse yardımcı olamaz.derdimi anlatacağım kimse yok diye yazdım

simdi siz dostunuz sevgiliniz olmadigi icin onlar olunca hayat daha iyi olacakti saniyosunuz ama oyle degil cogu zaman.
cikin bir yerde bir bwrdak cay icin kulakliginizi takin muzik dinleyerek uzun uzun yuruyun kitap okuyun bol bol kac yasindasiniz bilmiyorum calismiyorsaniz bir ise girin ben boyle zamanlarimda hayal kurarim orada hersey yolunda inanin bu bile pozitif enerji veriyo tirnaginiz varsa basinizi kasiyin ve sakin ama sakin ölmeyi dusunmeyin olmek kolay onemli olan yasamak yasayabilmek

Insan her zaman haline sukretsin beterin beteri var cunku....
Ben ne zaman derdimi birine anlatsam karsi tarafta derdini anlatinca derdimden utaniyorum
Bak haberlere insanlar ne sartlar altinda yasiyor ne hastaliklarla ugrasiyor yemek yiyemeyen mamayla beslenen insanlar var. Saglikliyken birden caresiz hastaliga yakalanan insanlar var. Bi dusun sana birsey olursa arkanda kalanlar ne olacak annen baban ne hale gelir olum en kolay cozum sakin dudunme bile..
Allahin verdigi cani yanliz Allah alir isyankar olma sagligina sukret eline ayagina kulagina gordugun goze sukret... Ya yuruyemiyor surekli birine muhtac olsaydin ya yataga bagli olsaydin. Sıkıntini kendin yaratiyorsun kendine ugrasicak bi is bul

çalışmıyorum.ailem yanımda ama pek umurlarında değilim.diyorumya çevrem için varlığım yada yokluğum bir.biliyorum.kimse yardımcı olamaz.derdimi anlatacağım kimse yok diye yazdım
nereden biliyorsun kimsenin yardımcı olamayacağını?
ölümden başka herşeye çare vardır?
depresyon tedavisi mi görüyorsun?
kaç yaşındasın?

Bende yanlızım ama bence daha iyi en azından hayatında sorun olacak şeyler yok.geçicek sadece biraz dha sabret
siz yanlız değilsiniz.galiba evli ve yakında çocuğunuz olcak.benim durum daha kötü.açık açık anlatamadığım için anlaşılmıyor.yinede zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

nereden biliyorsun kimsenin yardımcı olamayacağını?
ölümden başka herşeye çare vardır?
depresyon tedavisi mi görüyorsun?
kaç yaşındasın?
çok insan tanıdım.hep çıkarcı ve vurdumduymazdı.ailem bile umursamıyor bni.yediğim lokma bile çok.ölsem hem acılarımdan kurtulmuş olacağım hemde maddi yük olmayacağım aileme.yıllardır her şeyin iyi olacağını düşündüm.bu yüzden ölmeyi düşünmedim.ama artık inancım da kalmadı

Back
X