- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
Icini doktugun bir icerik yok ama.çok kinayeli konuşuyorsunuz.derdimin çaresi yok.burayada sadece içimi dökmek için yazdım.
Boyle afaki konusmalarin bir faydasi Yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icini doktugun bir icerik yok ama.çok kinayeli konuşuyorsunuz.derdimin çaresi yok.burayada sadece içimi dökmek için yazdım.
Olum keske care olsa.. Allah kullarini sinarmis benim kulum buna dayanabiliyormu diye. Sonundada yuzunu guldururmus. Derdiniz ne bilmiyorum ama beterin beteri vardir bunada sukur demelisiniz. Allah caresiz dertler vermesin..Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Sanki yanlış ve doğru birbirine karıştı.Dayanacak gücümde kalmadı.Elimden gelen ya ağlamak ya da dua etmek.O kadar zor durumdayım ki sanki duvarlar üstüme doğru geliyor.Yaşadığım şeylerin çaresi olmaması ise insanı daha çok zorluyor.Ölmek istiyorum ama buna bile gücüm yok.Yaşamak için mücadele ediyorum ama hep kaybediyorum.Her doğan gün yeni bir başlangıçtır diye teselli ettim kendimi.Ama ne zaman ben güçlüyüm desem o gün tekrar düştüm.O kadar sorunlarla uğraşırken bir de yalnızlık insanı yoruyor.Ne sevgilim ne de bir arkadaşım oldu.Derdimi sabırla dinleyip teselli edecek kimsem yok.Sürekli kendi kendimi teselli ettim.Çok yoruldum.Şu an sadece içimi dökmek için yazıyorum.
bnm için zor neyse tartışmak istemiyorumTamam hadi beni gecelim,bir suru insan derdinizi soruyor agzinizdan cimbizla laf cikiyor. Dogru durust anlatsaniz ya. Biz de burda biktik soru cevap seklinde ilerlemekten olmek zor yasamak zor diye edebiyat yapanlardan. Gunde kac tane var hanimefendi sizlerden biliyor musunuz? Neyiniz var? Bedensel veya ruhsal engelli misiniz? Tedavisi olmayan hastaliginiz mi var? Kocaniz evden kovdu sokakta mi kaldiniz? Anlatin care bulalim. Sevgilinizle sevistiniz diye yasamak olmek neden zor anlayamiyorum cidden
çok kinayeli konuşuyorsunuz.derdimin çaresi yok.burayada sadece içimi dökmek için yazdım.
Yanliz yasamak cok zor. Belliki calisiyorsun cevrende illaki iyi insanlar vardir herkeze kolay guvenme senden hoslanan biri olursa niyetin ciddiyse olur de bence senin sicak bi aile yuvasina ihtiyacin var birde cocugun olursa sikılmaya firsatin kalmaz. Belliki mutsuzlugun yanlizliktan. Etrafinda onlarca arkadasin olsada bos insanin guvendigi dertlerini anlattigi bir dostu olsun yeter. Benimde cevremde cok insan var herkese merhaba merhaba..anlattığın her şeye hak veriyorum.bu sekilde hep kendime teselli oldum.ama çevremdeki insanları tanısanız bana hak verirsiniz.anlatmak istediğim şu:ben dertlerimi imtihan diyorum.sabrediyorum.ama hayatıma giren çıkarcı insanlar beni yaralıyor ve sabretme gücünü benden alıyor.diyecksiniz ki.yalnız yaşa o zaman.yıllardır yalnızım ama insan aldanıyor.iyi insan sanıyor tanıdıkça anlıyor ama çok geç oluyor.böle böle yaşım geçti.
Ozetle sevismis adam kacmisO zaman bizim de yapacağımız bişey yok. Ne yapalım yani. Derdini anlat çözüm bulamasak da paylaşırız sıkıntını diyoruz, herşeye hayır diyorsun... Faydamın olmayacağı insana enerji ve zaman harcamak istemiyorum, derdini anlatıp yardım isteyenlere el uzatmaya gidiyorum.
Ozetle sevismis adam kacmis
Oyle anladim
SEvisen rahatlar diye biliyorum ben ama bu kk diyarlarinda sevisenler daha da geriliyor. Anlayabilmis degilim gercekten
Ozetle sevismis adam kacmis
Oyle anladim
SEvisen rahatlar diye biliyorum ben ama bu kk diyarlarinda sevisenler daha da geriliyor. Anlayabilmis degilim gercekten
boyle bi durumda bu kadar sert sekilde bunu yazmaniz cok kiriciKitap oku
O zaman dahi anlamina gelen de'lerin ayri yazilacagini ogrenirsin ,en azindan ufkun genisler
fiziksel engel dğil.ama hastalıkla alakalı sorunum var.Sanırım üyemiz fiziksel engelli. Söyleyemem söyleyemem dediği için aklıma bu geliyor. Sayın üye bana yazabilirsin. Arkadaş da olabiliriz. Benim senden bir çıkarım yok. Madem burda açık açık yazamiyorsun ve bu şekilde sana yardımcı olamıyoruz elimden başka bir şey gelmiyor.
dua ediyorum sürekliAllah seni ertesı gunun sabahına cıkarıyorsa rızkını hazırlamıs demektır. Dua et. Kafanı dagıtacak hobıler edın. Muzık dınle,yuruyus yap.
Geçmiş olsun.fiziksel engel dğil.ama hastalıkla alakalı sorunum var.
Adrenalin yaşa o heycan iyi gelecek benceNe yapacağımı hiç bilmiyorum.Sanki yanlış ve doğru birbirine karıştı.Dayanacak gücümde kalmadı.Elimden gelen ya ağlamak ya da dua etmek.O kadar zor durumdayım ki sanki duvarlar üstüme doğru geliyor.Yaşadığım şeylerin çaresi olmaması ise insanı daha çok zorluyor.Ölmek istiyorum ama buna bile gücüm yok.Yaşamak için mücadele ediyorum ama hep kaybediyorum.Her doğan gün yeni bir başlangıçtır diye teselli ettim kendimi.Ama ne zaman ben güçlüyüm desem o gün tekrar düştüm.O kadar sorunlarla uğraşırken bir de yalnızlık insanı yoruyor.Ne sevgilim ne de bir arkadaşım oldu.Derdimi sabırla dinleyip teselli edecek kimsem yok.Sürekli kendi kendimi teselli ettim.Çok yoruldum.Şu an sadece içimi dökmek için yazıyorum.