Ölmeyi arzuluyorum artık

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Kızlar sıkıldınız benim dertlerindem artık biliyorum ama içimi dökecek burdan başka kimse yok.. Benim erkek arkadaşımla olan sorunlarımdan bahsetmiştim daha önce biz en son erkek arkadaşımla ayrılmadan önce yakinlasmiştık bu konuyla ilgili mesajlastik sonra ve ben yine mesajları silmeyi unuttum daha doğrusu kardeşimn şifremi bulup okuyacağinı tahmin etmedim .. Her şeyi öğrendiler kardeşimn etmediği hakaret kalmadı bana sen namussuzsun bizim ailemize yakışmıyosun geber senin gibi ablam yok vs.. annem desen sınır krizi geçirdi ölümüm diyo senin yüzünden olucak .. ben ağırdepresyon hastasiyim artık dayanamıyorum nereye gitsem dakka başı görüntülü ariyo annem oldu ki açmadım yine mi o adamlasın adamı arıcam babana soyliycm yazıklar olsun senin gibi evlat olmaz olsun böyle mesajlar atiyo babama da biraz çıtlatmıslar konuyu bugün gelmiş babam biyere gidiyosan bir saatte gel diyo saat başı ariyo nerdesin diye ben artık dayanamıyorum öldür diyorum kendini kurtul onada cesaret edemiyorum tek dileğim Rabbimden bir an önce canımı alması

Kızlar sıkıldınız benim dertlerindem artık biliyorum ama içimi dökecek burdan başka kimse yok.. Benim erkek arkadaşımla olan sorunlarımdan bahsetmiştim daha önce biz en son erkek arkadaşımla ayrılmadan önce yakinlasmiştık bu konuyla ilgili mesajlastik sonra ve ben yine mesajları silmeyi unuttum daha doğrusu kardeşimn şifremi bulup okuyacağinı tahmin etmedim .. Her şeyi öğrendiler kardeşimn etmediği hakaret kalmadı bana sen namussuzsun bizim ailemize yakışmıyosun geber senin gibi ablam yok vs.. annem desen sınır krizi geçirdi ölümüm diyo senin yüzünden olucak .. ben ağırdepresyon hastasiyim artık dayanamıyorum nereye gitsem dakka başı görüntülü ariyo annem oldu ki açmadım yine mi o adamlasın adamı arıcam babana soyliycm yazıklar olsun senin gibi evlat olmaz olsun böyle mesajlar atiyo babama da biraz çıtlatmıslar konuyu bugün gelmiş babam biyere gidiyosan bir saatte gel diyo saat başı ariyo nerdesin diye ben artık dayanamıyorum öldür diyorum kendini kurtul onada cesaret edemiyorum tek dileğim Rabbimden bir an önce canımı alması
Ailenin yaptığı yanlış tabiki de , ama ölmek istemek çözüm değil, ailen senin için çok kaygılı onları anlamaya çalış

Ne kadar kolay geliyor depresyondayım ölmek istiyorum demek
Böyle bir aileyse olmasın zaten

Hem ağır depresyon hastasıysanız hem de aileniz bu kadar baskıcıysa emin olun kolay geliyor demek
Aylardır hem psikotik depresyon tedavisi görüyorum ve inan seni çok iyi anlıyorum demek istediğim o değil.
Depresyon teşhisini bir doktor mu söyledi ve ailen bunu bildiği halde mi böyle davranıyor?

Ailenin yaptığı yanlış tabiki de , ama ölmek istemek çözüm değil, ailen senin için çok kaygılı onları anlamaya çalış
Biliyorum ama 32 yaşındayım bende sırf o insanla görüşmemi istemedikleri için yaptıkları baskı normal mi ve işin kötüsü o insani da hala seviyorum ben vazgeçemiyorum

Aylardır hem psikotik depresyon tedavisi görüyorum ve inan seni çok iyi anlıyorum demek istediğim o değil.
Depresyon teşhisini bir doktor mu söyledi ve ailen bunu bildiği halde mi böyle davranıyor?
Tabi üç senedir majör depresyon tedavisi goruyorm ilaç kullanıyorum ailem de biliyor ama istersen öldür kendini diyorlar yine de erkek arkadaşımla görüşmeme musade etmiyorlar birde en son yaşadığımız şeyleri de öğrendiler nefes aldırmıyorlar

Tabi üç senedir majör depresyon tedavisi goruyorm ilaç kullanıyorum ailem de biliyor ama istersen öldür kendini diyorlar yine de erkek arkadaşımla görüşmeme musade etmiyorlar birde en son yaşadığımız şeyleri de öğrendiler nefes aldırmıyorlar
Anladım öyle aile olmasın derken demek istediğim buydu.
Eğer durumun varsa bir an once kurtul o evden seni daha kotu etkiliyorlar.

Çok fazla mı intiharla tehdit ettiniz ailenizi?
belki o sebepten demişlerdir artık bıkıp, yoksa anne babalar demez öyle kolay kolay

Çok fazla mı intiharla tehdit ettiniz ailenizi?
belki o sebepten demişlerdir artık bıkıp, yoksa anne babalar demez öyle kolay kolay
O kadar nefret ettiler ki erkek arkadaşımdan o son mesajlardan sonra inanın gerçekten öldursem kendimi yine de razı olmazlar

Affedersiniz ama aileniz cahillikte boyut atlamış.

Ayılıp bayılmalar, senin gibi bir ablam yok demeler... Sanki adam öldürdünüz.

İşiniz var mı? Yoksa bir an önce iş bulup o evden kurtulun. Hatta bu insanları tamamen silin hayatınızdan.
Calismiyorum iş arıyorum ama bulamıyorum da

O kadar nefret ettiler ki erkek arkadaşımdan o son mesajlardan sonra inanın gerçekten öldursem kendimi yine de razı olmazlar
Erkek arkadaşınızla cinsel içerikli konuşmanız mu tek sebep
Belki size karşı yanlışını görmüşlerdir 🤷🏻‍♀️

Sizin eski konularınızi da biliyorum. Tedavi görüyorum dediğiniz sadece ilaç tedavisi sanırım. Maddi imkanınız var mı bilmiyorum ama varsa eğer neden terapi de almıyorsunuz bir psikiyatrist ya da psikologdan? Aile konusuna gelince keşke bazıları hiç evlenmese. Hadi bir halt edip evleniyorlar keşke hiç çocuk dusunmeseler. Olan düşüncesiz ebeveynlerin çocuklarına oluyor. Kendi hayatlarının içlerine ettikleri gibi bir de evlatlarınınkini mahvediyorlar. Belki de onlar da kendi anne babasının kurbanidir bilemiyorum..
Çalışıyorsanız lütfen terapi desteği de alın.

Alkol kullanması cinsel içerikli konuşmalar ve en son yaşadığımız yakınlaşma
Aynı evde yaşadığınız için onlarla uzlaşmaktam başka bir çözüm göremiyırum ben
İş bulunca gider rahatlarsınız
Umutsuz olmayın, ne zaman kısmet çıkar iş konusunda belli
Olmaz

O nasıl anneyle kardeş yahu. Oturup dertleşecekleri yerine ( dertlesecek birşey de yok) hakaret babaya söylemeler falan. Benim babamda baskıcı biriydi ben kardeşimi kollardım kardeşim beni . Annemizde yaptıklarımız babamın kulağına gitmesin diye dört dönerdi. Sizlik bir durum yok ölmeyi isteyecek bir durumda yok. Annenizle kardeşiniz çok abartmışlar sadece

Benim annem kardeşim de öyleydi ama ben üniversitedeyken bile
Baktılar evde kaldım, benden hevesli oldular sevgili bulmama, geçen senelerde eski sevgilimle bile tanıştırdım öyle evrildiler ama bende hayt yok bu seferde 😂

Back
X