Kızlar sıkıldınız benim dertlerindem artık biliyorum ama içimi dökecek burdan başka kimse yok.. Benim erkek arkadaşımla olan sorunlarımdan bahsetmiştim daha önce biz en son erkek arkadaşımla ayrılmadan önce yakinlasmiştık bu konuyla ilgili mesajlastik sonra ve ben yine mesajları silmeyi unuttum daha doğrusu kardeşimn şifremi bulup okuyacağinı tahmin etmedim .. Her şeyi öğrendiler kardeşimn etmediği hakaret kalmadı bana sen namussuzsun bizim ailemize yakışmıyosun geber senin gibi ablam yok vs.. annem desen sınır krizi geçirdi ölümüm diyo senin yüzünden olucak .. ben ağırdepresyon hastasiyim artık dayanamıyorum nereye gitsem dakka başı görüntülü ariyo annem oldu ki açmadım yine mi o adamlasın adamı arıcam babana soyliycm yazıklar olsun senin gibi evlat olmaz olsun böyle mesajlar atiyo babama da biraz çıtlatmıslar konuyu bugün gelmiş babam biyere gidiyosan bir saatte gel diyo saat başı ariyo nerdesin diye ben artık dayanamıyorum öldür diyorum kendini kurtul onada cesaret edemiyorum tek dileğim Rabbimden bir an önce canımı alması