ölmeyi bile denedim

bahar21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
12
0
36
Kayseri
bir gün iş çıkışı kardeşim dediğim bir arkadaşımla bize gelioduk bizde kalıp eglenicektik. otobüse bindik kendi aramızda konuşa konuşa gelioduk birden gözüme arka kolttklarda oturab iki kişinin bize baktıgını farkettim bende hemen arkadaşıma dürttüm baksana deim oda bkaıp bana güldü. bizim duragımız geldiğinde indik eve dogru gidioduk . ben alışık oldugum için iner inmez baktım arkama kesin gelceklerdi eminim . haksızda çıkmadım yani arkamızdan koşa koşa gelidler . tanışabilirmiyiz falan ayagı konuşmalar işte. bense o aralar erkeklerden nefret eden biri olarak üç dört kişiyi birbiriyle aldatıodum aman buda katılsın onların arasına dedim. ve numaramı verdim eve geldik hemen aradı görüşellim mi falan tamam dedim yüzeysel bir tanışma oldu telefonda.. sonra arkadaşımla onun arkadaşı tanıştı.birazda arkadaşının msn den görüştük.. buluşma günü ayarlandı. o zman lar daha genç yaştayız sabha kadar anltıp anlatıp güldük.. neyse sabah oldu arkadaşım geemedi buluşmaya o gelmeyince bizimki arkadaşım gelemio ben onu satamam dedi. ben de bastım küfrü gelmezsen gelme senden çok var....
ARADAN BİR YIL GEÇTİ..
ben msn de takılıodum ölebir baktım arkadaşı bana bişeyler yazıo.. konuşmaya başladık aradan aylar geçti çok iyi arkadaş olduk. sen aslında tam selime göre birisin dei sizi tekrar bir araya getircem dedi. ve biz tekrardan buluştuk bu sefer herşey çok güzel başladı. hergün biriyle buluşup gezip tozan ben geliba aşık olmuştum .. aşkka lanet eden ebn yenik düşmüştüm. artık hergün onunla idim deli g,ibi sevioduk birbirimizi. hergün gelip iş çıkışı beni alıo herhafta sonu bir yere gezmeye gidioduk. bir gün nevşehir bir gün orasıbir gün burası sanki ömrü boyunca o vardı hayatımda beni gözünden bile sakınıo söylediği kelimeleri düşünerek konuşuodu sırf beni kırmamk adına ama bu beraberlik fazla sürmedi askere gitti biz çıkmaya başladık 40 gün sonra askerdi.. ilk iznini sabırla bekledim 30 gün sonra geldi uzun saçlarını kestirmiş o sarımsı teni siyahlaşmış biraz kilo birazda kas yapmış.. boynuna sarılıpta saaatlerce aglamış bırakmamıştım iyi biliorum... tam izin sırası dogum günüydü plan yaptım her şeyi organize edip süpriz parti yaptım.. bizim parkımzda bizim bankımızda ağaçlarda balonlar havaifişekler görüdğüne inanamadı tek o değil herkes bütün arkadaşları dediki kıymetini bil ben bile erkek olmama ragmen kutlamdım kız arkadşaımın dogum gününü böyle... izin bitti gittii. ben gözü yaşlı tabi....beni arkadaşları çok seviodu bende onları .. ama ne oldu bilmem beni kıskanan kızlar (selimin erkek arkadaşlarının kız arkadaşları) selimi arayıp onu aldattıgımı hergün biriyle gezip hatta gelip dogun gününü kutladıgı sizin bankınızda başkalarıyla fingirdio demişler... dünyalar başına yıkılmış olmalı askerde zaten kafayı yemiş olmalı bide bu olunca öbür gün kaçmış hemen bir baktım gece yarısı kapımda indim hemen ayaklarına kapandım yaln dedim iftira dedim inanmadı... yüzüme tükürü gitti. hiç hak etmedim bunu hemde hiç hırsımdan sinirimdan hastnelerde sinir krizleri geçirdim aylarca oda duymuş gizli nodan aryıp sesimi dinledi aylarca.. biraz iyileşip hastanedne çıkınca. hemen askerlik yaptıgı yere şırnaga açıp gittim bilmedim görmediğim yerde bulup ona lanet etmeye. gittim gittim ama oda benim gittiğim sıra buraya gelmiş geri geldim kapısına gittim yalvardım suçum olmadıgını söledim. çok gururludur beni kovdu. o kıslarında yaptıgı yanına kalmadı hepsini tek tek bulup suratlarına tükürdüm.. allah sizede çektirsin dedim.. bir gün aglamaktan göz yaşım kalmamıştı.. hayalleimiz çocuklarımız yaşadıklarımız geldi kalıma yapamaım onsuz olamazdım.. yine krize girmiş o sırada bütün hapları içmiştim.. ölemedim kurtarmışlar... hastaneden eve geldim. kuzenim arayıp intar etti demiş. beni aradı saatlece bir hıçkırık sesi duydum karşımdan. ama artık pes etmiştim ben çabalmıcaktım. buraya kadarmiş deim bana inanmadın sevgime inanmadın senin için bütün göz yaşlarım sahteydi kapında bekleyişlerim çıkar içindi evet sne haklıydın dedim.. yenibir sayfa açtım kendime işimi evimi numaramı deiştim ve bana deli gibi aşık biriylr çıkmaya başladım babannemin dediğini senin sevdiğinle değil seni sevenle mutlu ol lafına uydum... gerçekten çok iyi biriydi zamnla bende onu unutmaya başladım.. ve şimdi nişanlıyım o ise askerden geldi itler gibi pişman kızların yalan söylediğini ögrenmiş ev adresimi öğrenmiş birgün nişanlımla kapıdna el ele çıkarken karşımda gördüm onu yüzündekiş pişmanlıgı gözündeki yaştan anladım......

evet kızlar bütün bunlar gerçek daha yazmaıdgım bir çok şey bir çok acı var özet geçtim ben sonramı ne oldu bişey oldugu yok kendiside şuan ölmeyi deniyormuş öle söyledi...ben yine nişanlanmaz yine bir başkasının elini tutmazdım ama bana nişanlandım ben senden nefret eiorum arama sorma beni askerden gelince evlenicem dedi.. bende bunu duyuunca tabi yıklıdım.. ama yalanmış sırf onu bırakmam için öyle demiş şimdi bütün arkadaşları ailesi akrabaları beni arıo ummadık yerden karşıma geçip yalvarıolar ona dönmem için ama yapmam bırakmam ben beni deli gibi seven birini yüz üstü bırakamam ailemin boynunu egip rezil edemem tamam halan onu unutmuş değilim gittiğimiz geçtiğimiz her yerden geçerken kahroluyorum göz yaşlarıma hakim olamıorum... ama bana bunca cıyı çektirip beni ölüme yiten aylarca hastanelerde yatmama sebep olan evden kaçıp bilmediğim şehirlerde bilmediğim otel odalrında kalıp bin bir türlü insanla beni bunca kötülüğe sürükleyen biriyle işim olmaz artık en önemliside kızlar ben onun bana it gibi dönecegini pişman olacagını biliodum ve ona dönmemek her kezi bir kezi bin kez üzdüm ailemi defalarca günlerce yıktım sırf bir daha onun için ailemi üzmemek için kendimi nişanlıma istemesede verdim ben istesemde dönemem ve nişanlım bunu hiç hak etmio o ettiğini buluo şimdi benim geçtiğim onca zor yollardan o kahrolası günlerden o geçio şimdi... ve iki ay sonra düğünüm var çekip gidicem buralardan oda yoluna devam edecek mecburrrr

bencede en dogrusunu yaparsin..simdimi akli basina gelmis onca sana cektirdiklerinden sonra...seni haketmemis zamaninda..sonrasindada hakedeceyini sanmiyorum..zaman gelir yine birilerinin dedikodusu-iftiralari icin yine yari yolda birakir seni..

Geçmişi bırak,yeni hayatına adapte olmaya çalış artık o halde...

hakeden hakettiğini bulmuş bence. milletin lafına inanırsa olacağı bu. o zaman herkes herkese iftira atsın,vede herkesde buna inansın.
güven diye bir şey var bu dünyada. size güvenmeyi bilememiş, size acı çektirmiş bu adamı artık unutun.
sizi seven nişanlınıza odaklanın. 2 ay sonrada, düğün varmış zaten..
. mutluluklar şimdiden.

Ne bileyim sanki hayal ürünü gibi....Yine yazmış anlamadım ama bu anlatılanlardan iyi bir dizi film olur. Bence değerlendir...

pek senaryoluk bir hikaye olmuş ne diyeyim evleniomussunuz mutluluklar ama içimde kalacak söyleyeyim inanmadım bunları yaşadıgınıza tamam bişiler yaşamış aşık olmuş acı çekmiş olabilirsiniz ama anlatıklarınızın hepsinin doğru olduğuna inanmadım

bişey sorabilir miyim.bilmiyorumkismile

siz 40 gün mü çıktınız?

Back
X