Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence çok hoş durmuş sen öle baktığın için öle görüosun çok şık duruyo güzel olmasa biride çıkıp güzel olammış derdi eminim:)
içini ferah tut güzel olmuş :)))))))
ayrıca tarçınlar çok iyi ya hemen deniyciğim
Bencede güzel olmuş. Halınla sehpanla gayet uyumlu asıl gümüş olsaydı sırıtırdı ve soğuk dururdu diye düşünüyorum. İçine sinsin gerçekten. Ağız tadıyla güle güle otur. Bu arada tarçın benimde hoşuma gitti bende yakında yeni evime geçicem yeni dekorasyonumda bende kesinlikle kullanacam
sağol canım yorumun için sen boya diyince benimde aklıma bişi geldi.. ben ahşap boyama kursuna gitmiştim orda kullanılar kalemler vardı o tarz birşeyle sadece gri desenin üstünden geçebilirim gibi geliyor hemde çok güzel olur gibi..
bence çok hoş durmuş sen öle baktığın için öle görüosun çok şık duruyo güzel olmasa biride çıkıp güzel olammış derdi eminim:)
içini ferah tut güzel olmuş :)))))))
ayrıca tarçınlar çok iyi ya hemen deniyciğim
Bencede güzel olmuş. Halınla sehpanla gayet uyumlu asıl gümüş olsaydı sırıtırdı ve soğuk dururdu diye düşünüyorum. İçine sinsin gerçekten. Ağız tadıyla güle güle otur. Bu arada tarçın benimde hoşuma gitti bende yakında yeni evime geçicem yeni dekorasyonumda bende kesinlikle kullanacam
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar.. sağolun valla doğru gerçekten çok uyumsuz olsaydı mutlaka söylerdiniz zaten bir KK nın hanımlarının fikrine güveniyorum... tarçınları da aslında düzine gibi soft renk bir kurdeleyle bağlayıp koyacaktım kararsız kaldım böyle oldu... o lale gibi şeyin içindekiler eşimin bana aldığı çiçeklerin herbirinden bir parça aldım açık renk kurdeleyle bağlayıp içine koydum ne bileyim kendi çapımda yapıyom işte bişiler... fikri beğenmenize çok çok sevindim bu arada..
Sagol canim caddemarktan aldım hepsini çok memnun kaldim kac kere aradilar vede ben turkiyenin bir ucunda oturuyorum 1.5gun sonra elimdeydi şok oldum...:)