dön deme bence
dönerse yine terk etmen büyük bir olasılık
sevseydin baştan terk etmezdin ki
ilgisiz kalmışsın biraz. kafanı başka şeylerle meşgul et. geçer
Ve en acisida dön dedigim anda geri donecegini bilmek... Evet dediginiz gibi kendimi sorguladim ve ben onun ilgisini seviyorum, onun askina hayranim, ve o benim ilkimdi her konuda. Kopamamam bu yuzden galiba. Ama illaki askmi olmasi gerekir, yani sirf bana cok ilgi gosterio diye ben onunla mutluysam, oda mutluysa benimle ? Olmazmi boyle bi iliski
Ve en acisida dön dedigim anda geri donecegini bilmek... Evet dediginiz gibi kendimi sorguladim ve ben onun ilgisini seviyorum, onun askina hayranim, ve o benim ilkimdi her konuda. Kopamamam bu yuzden galiba. Ama illaki askmi olmasi gerekir, yani sirf bana cok ilgi gosterio diye ben onunla mutluysam, oda mutluysa benimle ? Olmazmi boyle bi iliski
Olmuyo iste olmuyo yapamiyorum... Gun gelio unuttum deyip gulup egleniyorum ama bazende oluoki onsuz nefes alamiorum.. Cok Ozluyorum Gulusunu, opusunu seviyorum deyisini o bambaskaydi bana bakarken severken gozleri dolardi, gece uykusunda bile severdi beni.. Evlenecektik dugunumuzde guller atacakti onume, sonra cocuklarimiz olacakti birlikte uyutacaktik onlari.. En kotu gunumde onun omzunda agladim , benimle birlikte agladi sonra sarilip uyuttu beni en guzel sozlerle.. Ama simdi yokk yokk yokk
yeri dolmayacak hicbizmn..
Neden ayrildiniz diyceksiniz.. BEN AYRILDIM o okdr ustume dustukce ben uzaklastim ondan o mukemmeldi bnm hic cabalamama gerek kalmiodu cunki bu ask icin herseyi o hallediodu nasilsa , herseyi o duzeltiodu..
Ama simdi cok Ozluyorum onu...
Don demeyi cok dusundum .. Amalarim var kafamda soru isaretleri.. Acaba onu gercekten sevdigim ve asik oldugum icinmi istiorum yoksa sadece bana cok deger verdigi icin o yasanan guzel seyler icinmi.. Bunu nasil cozebilirim off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?