olmuyor cok yoruldum

Önce kulaklarınızı çevreye kapatın, kimseyi ilgilendirmez. Sizi en çok çevre baskısı yipratiyordur, önce bu stresten kurtulun. Hayırlısıyla tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Hem daha çok gençsin. Ümitsizlik seytandandir

Vardır bi zamanı bu kadar üzme kendini.. hem kötü düşündükçe olumsuz oluyo her şey.. bi sitede okumuştum daha önce inşallah sana da faydası olur.. eskiden çocuğu olmayan kadınlar bu yöntemi deniyomuş hatta şu zamanda bile gebe kalamayıp deneyip gebe kalan çok kadın var bizzat şahit oldum okuduklarımla.. bildiğin vikis var ya onu vajinanın içine biraz birazını da eşine sürüyomuşsun gerisini sen biliyosun zaten :KK48: benim de 2. Bebişim olmuyo eşime anlattım geçen gün denemek lazım dedi.. şu an böbreklerimden rahatsızım bi iyileşeyim ben de deniycem bakalım.. tüpleri kapalı olanlara özellikle baya etki ediyomuş.. inşallah sana da şifa olur
ne biçim yakar o ya

Yok yakmıyomuş serinlik veriyomuş.. tabi eğer mantar kaşıntı tahriş v.b. yok ise..
Bise diycem ayip olcak bacim sen icini gonlunu serin tut bosver baska yerin serinligini surme vikis falanda olnadik is acarsin basina.
Bende 6 senelik evliyim gecen yil bu zamanlar hamileydim ama kaybettim bebegimi.
Rabbim aratmasin hayirlisini nasip etsin...

saolun .. ama dayanamiorum inanki patlicak gibi oldum daraldim yine bu ay unutucam hatirlamiycam derken hamile birinin mutluluk diye yazisini resmini gordum canim cok yandi.... dayanamiyorum icimi dokmek istiyorum dokiyorum...
Bizim de olmuyor iki senedir
Aynı durumları ben de yasıyorum ama bu kadar isyan etmeyin
Allahın vardır belirlediği bir vakit değil mi?
Baskalarının hamilelik haberi ile de canınızı yakmayın
Bakın ben benden 7 yas kucuk kardesimin baba olacagını öğrendim iki gün evvel
Onun adına sevindim ama canım yanmadı
Bu kadar hayatınızı cocuga odaklamayın hayatı zindan edecek kadar

Bise diycem ayip olcak bacim sen icini gonlunu serin tut bosver baska yerin serinligini surme vikis falanda olnadik is acarsin basina.
Bende 6 senelik evliyim gecen yil bu zamanlar hamileydim ama kaybettim bebegimi.
Rabbim aratmasin hayirlisini nasip etsin...
Allah Allah bunu yapan çok var sen yaparsın veya yapmazsın bu nasıl bi yorum boşver başka yerlerin serinliğini falan diye... belki bu vesile olcak.. bende zaten yaptığım ilk yorumda söylediğim ilk şey stres yapma takma kafanaydı... ne meraklısınız laf sokmaya

Allah Allah bunu yapan çok var sen yaparsın veya yapmazsın bu nasıl bi yorum boşver başka yerlerin serinliğini falan diye... belki bu vesile olcak.. bende zaten yaptığım ilk yorumda söylediğim ilk şey stres yapma takma kafanaydı... ne meraklısınız laf sokmaya
Estagfirullah derdim kimseye laf sokmak degil.
Allah hakkindan hayirlisini versin.

olmuyo ne yapsam ne etsem bir turlu kavusamiyorum melegime
13 aylik evliyim hamile kalamadim kalamiyorum...
adet duzensizligi .. klomen tedavisi...
yoruldum her ay bu ay oldu sanirim demekten....
cok yoruldum....
hayit tohumu sogan kuru bacaklari yukariya dikmek .bel altina yastik koymak herseyi denedim yoruldum.....
negatifleri gormekten yoruldummm....
rabbime dua ediyorum ama vermiyo olmuyoo cok yoruldum artikk cokkk...
esim bir yandan cevre bir yandan ..
cok yoruldum

BENDE BU AY KULLANACAĞIM. RABBİM SANADA BANADA İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN. ÜZÜLME RABBİMİN BİLDİĞİ VARDIR. SEN DOKTOR İŞLERİNİ HALLETTİYSEN VAKTİ SAATİ VARDIR.DOLMASINI BEKLİYORDUR.UNUTMA ALLAH OL DER VE OLUR.

20 yıl evlat yokluğu çekenler napsın sabır ve duayla bekle bence abartılacak bi durum yok bi sorun yoksa demekki daha vakti değil

merhaba,
ben troit hastasıyım az calısıyor. bu hayıt tohumunu kullansam hamile kalmak için sıkıntı olurmu. doktorlar eşimdede bendede bi sorun olmadığını söyledi. yasım 39.

Back
X