- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne biçim yakar o yaVardır bi zamanı bu kadar üzme kendini.. hem kötü düşündükçe olumsuz oluyo her şey.. bi sitede okumuştum daha önce inşallah sana da faydası olur.. eskiden çocuğu olmayan kadınlar bu yöntemi deniyomuş hatta şu zamanda bile gebe kalamayıp deneyip gebe kalan çok kadın var bizzat şahit oldum okuduklarımla.. bildiğin vikis var ya onu vajinanın içine biraz birazını da eşine sürüyomuşsun gerisini sen biliyosun zatenbenim de 2. Bebişim olmuyo eşime anlattım geçen gün denemek lazım dedi.. şu an böbreklerimden rahatsızım bi iyileşeyim ben de deniycem bakalım.. tüpleri kapalı olanlara özellikle baya etki ediyomuş.. inşallah sana da şifa olur
Yok yakmıyomuş serinlik veriyomuş.. tabi eğer mantar kaşıntı tahriş v.b. yok ise..ne biçim yakar o ya
Bise diycem ayip olcak bacim sen icini gonlunu serin tut bosver baska yerin serinligini surme vikis falanda olnadik is acarsin basina.Yok yakmıyomuş serinlik veriyomuş.. tabi eğer mantar kaşıntı tahriş v.b. yok ise..
Bizim de olmuyor iki senedirsaolun .. ama dayanamiorum inanki patlicak gibi oldum daraldim yine bu ay unutucam hatirlamiycam derken hamile birinin mutluluk diye yazisini resmini gordum canim cok yandi.... dayanamiyorum icimi dokmek istiyorum dokiyorum...
Daha 23 yasındaymıssını:)))23 yasindayim
Allah Allah bunu yapan çok var sen yaparsın veya yapmazsın bu nasıl bi yorum boşver başka yerlerin serinliğini falan diye... belki bu vesile olcak.. bende zaten yaptığım ilk yorumda söylediğim ilk şey stres yapma takma kafanaydı... ne meraklısınız laf sokmayaBise diycem ayip olcak bacim sen icini gonlunu serin tut bosver baska yerin serinligini surme vikis falanda olnadik is acarsin basina.
Bende 6 senelik evliyim gecen yil bu zamanlar hamileydim ama kaybettim bebegimi.
Rabbim aratmasin hayirlisini nasip etsin...
Estagfirullah derdim kimseye laf sokmak degil.Allah Allah bunu yapan çok var sen yaparsın veya yapmazsın bu nasıl bi yorum boşver başka yerlerin serinliğini falan diye... belki bu vesile olcak.. bende zaten yaptığım ilk yorumda söylediğim ilk şey stres yapma takma kafanaydı... ne meraklısınız laf sokmaya
Bi şey söylücem ayıp olcak diye giriş yapınca doğru bi şey anlayamadım ne yazık ki.. bende sizi kırmak istemedim kusura bakmayın...Estagfirullah derdim kimseye laf sokmak degil.
Allah hakkindan hayirlisini versin.
olmuyo ne yapsam ne etsem bir turlu kavusamiyorum melegime
13 aylik evliyim hamile kalamadim kalamiyorum...
adet duzensizligi .. klomen tedavisi...
yoruldum her ay bu ay oldu sanirim demekten....
cok yoruldum....
hayit tohumu sogan kuru bacaklari yukariya dikmek .bel altina yastik koymak herseyi denedim yoruldum.....
negatifleri gormekten yoruldummm....
rabbime dua ediyorum ama vermiyo olmuyoo cok yoruldum artikk cokkk...
esim bir yandan cevre bir yandan ..
cok yoruldum