- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi belki sonra
Mrb.ilk konumu okuyanlar biliyordur.eşimle epey uzuunca suren bi kusluğumuz oldu.bu ona ödül gibiydi hatta halinden gayet memnun da kaldi.günler sonra birşekilde konuşmaya başladik çat pat.bikac gun sonra da bi akşam sana bikaç sey soyliycem ama pişman etme söylediklerime dedim tm.dedi.aldim.karsima ince ince güzel güzel konuştum.duygusal birseyler soyledim hatirlattim evliligimizin ilk gunleriyle ilgili.ben yine o adami istiyorum gibisinden..bende yine o kadin olabilirim gibisinden şeyler.pek ciddiye almadi önce sora bir iki cumle daha kurunca lüfetti "tamam" dedi.aradan yaklaşik on gün kadar gecti şimdi yine başa sardik.en son konuşmamda yani 1500. konuşmam da husranla sonuçlandi .2 haftadir falan iyiydik sizlerin dedigi gibi cinselligi toparlayabilme adina 2-3 kez yaklastim ve ben istedigim icin oldu.ama onun haricinde kendisi asla bana yaklasmiyor hatta yazmistim en son tlf.birseyler gordum diye,konduramiyorum ama gördukleriyle tatmin olup gercek cinselligi bana yasatmiyor.yani ben istesemde adam beni istemiyo. Açik etmek istemiyordum ama birsekde tlf gordugumu soylemek zorunda kaldim kiyametler koptu yine suçlu ben oldum.hirsizin hiç sucu kalmadi yani...delirmis gibiydi ne hakaretler ne küfurler hic duyamadigim şeyler duydum..gözlerinde ses tonunda herşeyinde resmen sevgisizligi gördüm.bebeğim şimdi hicbiseyden habersiz melek gibi uyuyor ama annesi yine bikac gece hic uyuyamiycak..kabullenemiyorum çok ağrima gidiyor sevgisizliği kabullenemiyorum nasil yapicam ne yapicam neye tutunucam ben...