- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi belki sonra
siteyi hiç kapatmıycam bugün.bizim durumumuzda olupta düzelenler var mı? varsa ne olur bir ki cümle birşeyler yazın.neydiniz ne oldunuz.nasıl düzeldiniz banada anlatın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alıntılamadan cevap vermişim sana.yazdığım gibi oldu değişimiCocuktan sonra mi boyle oldu? Yoksa hep mi boyleydi. Ve ne zamandir boyle?
Açik etmek istemiyordum ama birsekde tlf gordugumu soylemek zorunda kaldim kiyametler koptu yine suçlu ben oldum.hirsizin hiç sucu kalmadi yani...delirmis gibiydi ne hakaretler ne küfurler hic duyamadigim şeyler duydum..gözlerinde ses tonunda herşeyinde resmen sevgisizligi gördüm.
Klasik suçlu erkek psikolojisi, kendi hatasını örtmek ve zeytinyağı gibi üste çıkmak için böğürmüş, sanki ne kadar bağırırsa, ne kadar küfür/hakaret ederse o kadar örtecek üstünü![]()
Kesinlikle sürdürmeye değer bir evlilik(!)
hamileyken değişmeye başladı.benimle hiç konuşmamaya başladı.hiç konuşmadan kanepede tv izlerdi daha ben mutfaktan çıkmadan uyurdu hemen .uyumadığı zamanlar da bazı akşamlar tek kelime etmeden geçer giderdi sora bir bakmışsın gidip yatmış yatak odasına ..ama çocuktan sora daha beter oldu..aylarca bana elini sürmedi.hamilelikle birlikte yaklaşık 1 yıl hiç beraber olmadık..sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle biri değildi..hatta gayet hevesliydi cinselliğe..içinde incelikler olmayan biri değildir bir evlenme teklifi vardı ömrümce unutmamıycam harika bir gündü mesela..sesimi duymadan uyumazdı..kavga etsek yarım saat içinde kapıdaydı ki evlerimiz epey uzaktı...daha milyon tane şey var değişen..
Adam sizin hamile ve anne kimliginiz yuzunden uzaklasmis bence, kimisi buna kutsal anne sendromu diyor.
Boyle adamlar duzelmiyor genelde.
hamileyken değişmeye başladı.benimle hiç konuşmamaya başladı.hiç konuşmadan kanepede tv izlerdi daha ben mutfaktan çıkmadan uyurdu hemen .uyumadığı zamanlar da bazı akşamlar tek kelime etmeden geçer giderdi sora bir bakmışsın gidip yatmış yatak odasına ..ama çocuktan sora daha beter oldu..aylarca bana elini sürmedi.hamilelikle birlikte yaklaşık 1 yıl hiç beraber olmadık..sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle biri değildi..hatta gayet hevesliydi cinselliğe..içinde incelikler olmayan biri değildir bir evlenme teklifi vardı ömrümce unutmamıycam harika bir gündü mesela..sesimi duymadan uyumazdı..kavga etsek yarım saat içinde kapıdaydı ki evlerimiz epey uzaktı...daha milyon tane şey var değişen..
Galiba onlar hiç bitmeyen bi enerji hep yeni ve taze ilişki istiyorlar diye düşünuyorum artik.benim eşimin cok uzun ilişkiai olmamia meaela hic.yani baglilik nedir bil.memis hic tam.olarak aidiyet duygusu ve baglilik yaşamamiş cocugumuz olunca da korktu bicoladi beni bikenara birak ama ömür biyu bir çocuga bagli kalacakti artik.bu ona agir geldi.zaten lohusa depresyonunu flanda sagolsun benim yerime kendi yâsadi doyaa doyaa...Ya canım üzüldüm bu denli degismesine. Bu cidden tez konusu. O kadar çok case var ki karısı hamileyken erkegin tamamen uzaklastigini gösteren. Cidden cok ilginc.
Galiba onlar hiç bitmeyen bi enerji hep yeni ve taze ilişki istiyorlar diye düşünuyorum artik.benim eşimin cok uzun ilişkiai olmamia meaela hic.yani baglilik nedir bil.memis hic tam.olarak aidiyet duygusu ve baglilik yaşamamiş cocugumuz olunca da korktu bicoladi beni bikenara birak ama ömür biyu bir çocuga bagli kalacakti artik.bu ona agir geldi.zaten lohusa depresyonunu flanda sagolsun benim yerime kendi yâsadi doyaa doyaa...