olmuyor,yapamiyorum

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Kizlar daha once de konu actim buraya ama benim asil derdim budur.Ben aslinda universite ogrencisiyim.Okulu 2 yil uzattim.Ortalama illeti yuzunden hala 3.sinifa gecemedim.22 yasindayim hala ogrenciyim surunuyorum.Kendimi cok kotu hissediyorum.İlk donem okulu birakicam dusuncesiyle kayit yaptirmadim.Ama sonradan tekrar denesem mi acaba diye dusunce olustu kafamda.Ama gucum yok.:(
Napsam bilemedim kizlar biraksam mi okul uzadi zaten daha da var.Yoksa oraya gidip tekrar sansimi denesem mi?Denesem bils ben gucumu nasil toparlicam.
Zamaninda daha onceden alip zor gectigim birakmam gereken zorlandigim dersi biraksaydim boyle olmucakti belki de gecicektim.
O dersi birakmayi dusundum ama aklıma sacma kuruntular geldi.Asiri heyecan,endise,korku ve erteleme aptalligim yuzunden mantikli hareket edemedim ve tosladim.
Ondan sonra tepetaklak oldum ben hata yaptim diye bu firsati ben bilerek nasil yaparim diye.
Depresyondayim,agliyorum.
Bi dusunce aklima geliyor mesela aninda onu yapmiyorum nedense erteliyorum.Yasayip gormuyorum yani.
Oyle yaparsam soyle olur zaten diyip kendi kafamda kurguluyorum.Benim icin onemli olan konularda ufacik seylere takilip buyuk hatalar yapiyorum.Mantikli karar alamiyorum.
Aklima gelen seyleri aninda yapsam dogru olan o aslinda ama ben derin dusunuyorumve cetrefilli oluyor ve yaniltiyor.

Bence bitir bir an önce. Ya da memnun değilsen seneye Aöf'den ikinci üniversiteye kayıt ol. Hem çalış hem oku ;)

bence sen o bölümü okumak istemiyorsun. başka şekil olsaydı eger canla başla çalışır bitirmek için uğraşırdn. okumanın yaşı olmadıgını düşünenlerdenim. bu yüzden ne olursa olsun eğitimine ara verme çok üzülürsün. 3 4 yıl kalan var onlar napsın.

Birakinca ne yapacaksin, okulu bitirmekten baska alternatifin varmi, simdi yapamadim diyip vazgecmenin faturasini hayatin boyunca odeyebilir, hatta daha fazlasi bu ruh halini hayatin boyunca adet edinirsin. En ufak basarisizlikta yapamiyorum der birakirsin herseyi.

Okul bırakılır mı
2 yıl uzadı diye stres yapma
En güzel yıllar öğrencilik yılları tadını çıkar
Canim kendi aptalligim yuzunden uzadi birazda pisman oldum ama gec oldu.
Kendimde guc hissedemiyorum.Kendimi aptal gibi hissediyorum.Cok mutsuzum.Depresyondayim.

Tabi ki bırakma 4 yılı 7 8 senede bitiren şuan işinden gücünden memnun çok kişi tanıyorum inanki.. Okul uzatmak kabus değil tabiki. Bölümünü seviyorsan severek yazdıysan devammm

İki yillik diploma alsam da ustune tamamlasam diye dusunuyorum.
Odaklanamiyorum ben boyle hata nasil yaparim diyorum.Etraftakiler okul durumunu sordukce eziliyorum.

Bolumu seviyorum aslinda ama yeterli donamimim yok.Bizim bolumde ingilizce iyi bilmek sart ama benim ingilizcem cok iyi degil.
Bingo tabikide gecmem icin ingilizceyi halletmem lazim kredisi cok yuksek.
Biraz gelistirdim ara verdigim bu donemde ingilizcemi ama okudugum yer kucuk arkafas ortami kotu odaklanamiyorum.

Canim kendi aptalligim yuzunden uzadi birazda pisman oldum ama gec oldu.
Kendimde guc hissedemiyorum.Kendimi aptal gibi hissediyorum.Cok mutsuzum.Depresyondayim.
Bırakına daha mı mutlu olacaksın
Ilerde iş ararken çalışırken keşke ünv mezunu olsaydım dişimi sıkıp okusaydım diyeceksin
Dondura biliyorsan ara ver bir yıl topla kendini
Yada değiştirebiliyorsan bölüm değiştir
Veya başka aktivitelerle moral depola mevcut okulu bitir
Kız çıcuğusun eğitim şart

Bitir okulunu. Çok çok çok gençsin. Hala öğrenciyim demişsin. Bu yaşta başka birşey olsaydın yadırgardım.

Bırakına daha mı mutlu olacaksın
Ilerde iş ararken çalışırken keşke ünv mezunu olsaydım dişimi sıkıp okusaydım diyeceksin
Dondura biliyorsan ara ver bir yıl topla kendini
Yada değiştirebiliyorsan bölüm değiştir
Veya başka aktivitelerle moral depola mevcut okulu bitir
Kız çıcuğusun eğitim şart
Yarim donem ara verdim zaten canim tabi boşta durmadim o ara kendimi gelistirdim.
Nasil yaparim bunu heyacanima yenilip o dersi birakmak icin okula nasil gitmem diye kendi kendimi yiyorum.
Hergun o gune gidiyorum.Uykusuzluk,depresyon aldi basini gidiyor.

Gencecik kizsin bolumunu seviyorsan yapabilirsin.
Buraya kadar gelmissin.İki yil uzatmak sorun degil ama yarim birakmak?

22 yas gec bi yas degil ki.
İkinci cocuguma hamileyim.Hafta ici hergun okuldayim.Yurt disinda universote okuyorum.Millet ko uya odaklanirken ben hala su kelime neydi talilip bocaliyorim.Ama vazgecmeyi dusunmuyorum.Sabahlari 5 te kalkiyorum ders calismaya yada evdeki gorevlerimi yapmaya.
Demem o ki yasini,iki yil uzatmayi dert etme.Planli programli calis

kendıne uygun bölüm seçmemişsin sözel çıkışlısın sözel bölüm okuman gerekirdi hiç boşuna kendını sıkma , bırak başka bölüm oku ygs 4 ygs 5 ten çok guzel bölümler var.

ben 27 yaşımdayım 1 çocuğum var bende bu sebeblerle uniyi biraktim aptal gibi ama o zamanlar o diplamanin degeri ne yazıkki anlasilmior nolursa olsun öncelikle okulunuz bitirin kapısonda yatin hatta sonra istemezseniz calışmayın ama ben şu an keşke okulumu bitirseydim diorm

22 yas gec bi yas degil ki.
İkinci cocuguma hamileyim.Hafta ici hergun okuldayim.Yurt disinda universote okuyorum.Millet konuya odaklanirken ben hala su kelime neydi talilip bocaliyorim.Ama vazgecmeyi dusunmuyorum.Sabahlari 5 te kalkiyorum ders calismaya yada evdeki gorevlerimi yapmaya.
Demem o ki yasini,iki yil uzatmayi dert etme.Planli programli calis[/QUOTE]

Azmini takdir ettim ne guzel canim.Keske bende yapabilsem.
İnsanlarin surekli olarak okul durumumu sormasi da beni geriyor.Bitmesi gereken okul hala bitmedi.

Back
X