olmuyor,yapamiyorum

kendıne uygun bölüm seçmemişsin sözel çıkışlısın sözel bölüm okuman gerekirdi hiç boşuna kendını sıkma , bırak başka bölüm oku ygs 4 ygs 5 ten çok guzel bölümler var.

Tekrar sinava girmeyi dusunmuyorum canim yapamam.

ben 27 yaşımdayım 1 çocuğum var bende bu sebeblerle uniyi biraktim aptal gibi ama o zamanlar o diplamanin degeri ne yazıkki anlasilmior nolursa olsun öncelikle okulunuz bitirin kapısonda yatin hatta sonra istemezseniz calışmayın ama ben şu an keşke okulumu bitirseydim diorm

Pisman olursun diyorsun yani canim mantikli karar almak istiyorum.O yuzden sizlere soruyorum.

Pisman olursun diyorsun yani canim mantikli karar almak istiyorum.O yuzden sizlere soruyorum.
valla ben çok pişmanım şükür ki eşimin kazancı yetiyor ama keşke okusaydim da iş hayatim daha rahat olsaydi yani 12-14 saat calisip asgari ücret almaktansa 8 saat calisip Paşalar gibi maas ve tatil varken artık siz karar verin ama ben şiddetle okuyun diyenlerdenim

Canım okulu bırakma bence ve okuluna sarıl iyice soğursan senin için işler daha da zorlaşır. Aynı yaştayız ben mezun oldum da noldu sanki işsiz güçsüz bir şeyler için çabalamaya çalışıyorum. En güzel zaman öğrencilik zamanıymış gerçekten de. Sen okulun tadını çıkar daha beterleri var. Daha çok uzatan var. Sen tembel okumayı sevmeyen bir insansan uzatırsın senelerce ama öyle değilsen toparlarsın hiç merak etme. Ben de mezun olamayacağım sanıyordum illet bir dersi 4 yılın sonunda vermiştim. İllet bir hocamız vardı yaz okuluna bırakmıştı son sene 2 il arasında koşturup geçmeye çalıştım. Sen dert etme her gecenin bir sabahı vardır

Canım okulu bırakma bence ve okuluna sarıl iyice soğursan senin için işler daha da zorlaşır. Aynı yaştayız ben mezun oldum da noldu sanki işsiz güçsüz bir şeyler için çabalamaya çalışıyorum. En güzel zaman öğrencilik zamanıymış gerçekten de. Sen okulun tadını çıkar daha beterleri var. Daha çok uzatan var. Sen tembel okumayı sevmeyen bir insansan uzatırsın senelerce ama öyle değilsen toparlarsın hiç merak etme. Ben de mezun olamayacağım sanıyordum illet bir dersi 4 yılın sonunda vermiştim. İllet bir hocamız vardı yaz okuluna bırakmıştı son sene 2 il arasında koşturup geçmeye çalıştım. Sen dert etme her gecenin bir sabahı vardır

İnsallah canim birde butun olumsuzluklar ust uste geldikce insan tukeniyor.
Geceden sıkıldım artik sabah olsun istiyorum.:(

İnsallah canim birde butun olumsuzluklar ust uste geldikce insan tukeniyor.
Geceden sıkıldım artik sabah olsun istiyorum.:KK43:

Biliyorum bir de aşk mevzuları var sen de sanırım denk geldim yazdıklarına. Aynı dönemlerden ben de geçtim ve geçiyorum. En basit derslerden bile kalmıştım notlarım aşırı düşmüştü zar zor okula gidiyordum. Burada en önemli şey motivasyon. Benim arkadaşlarım ardı sağ olsunlar ben ağlayıp zırlamaya gidiyordum onlar bir süre sonra dersin başına oturtuyorlardı beni. Oda arkadaşımla aynı sınıftaydık o çalışkan bir kızdı sağ olsun ben çalışmasam da konuyu bana özet geçerdi sınavlardan iyi alabilmem için. Sen de böyle çalışkan ve yardımcı olabilecek arkadaşlarının yanında dur ve her şeyin düzeleceğine inan.

Biliyorum bir de aşk mevzuları var sen de sanırım denk geldim yazdıklarına. Aynı dönemlerden ben de geçtim ve geçiyorum. En basit derslerden bile kalmıştım notlarım aşırı düşmüştü zar zor okula gidiyordum. Burada en önemli şey motivasyon. Benim arkadaşlarım ardı sağ olsunlar ben ağlayıp zırlamaya gidiyordum onlar bir süre sonra dersin başına oturtuyorlardı beni. Oda arkadaşımla aynı sınıftaydık o çalışkan bir kızdı sağ olsun ben çalışmasam da konuyu bana özet geçerdi sınavlardan iyi alabilmem için. Sen de böyle çalışkan ve yardımcı olabilecek arkadaşlarının yanında dur ve her şeyin düzeleceğine inan.
Aşk mevzusu da tuz biber oldu evet kendisiyle aynı bolumdeyiz ve birçok derste denk gelicez napicam hiç bilmiyorum.Ben sana destek olurum ayağı yapmıştı ama bi tekme de o vurdu.Onu geçtim artık okul bir an önce bitsin istiyorum.
Hocalarla konuşan,arkadaslarimdan yardım alicam kasicam artık başka carem yok.
Herkes gitti yine kendinle başbasayim.:KK43:

Bir tanidigim var. Oyun bagimlisiydi, 6-7 sene üniversiteyi gitti ama hic sinavlara girmedi. Sonra 30 yasinda baska bölüme girdi, orda bölüm birincisi oldu, simdi cok iyi bir yerde calisiyor (Istanbul Üni. de Ögretim görevlisi).

Kafanda cok düsünüp dersleri büyütme aklinda "cok sinav var ben bunlarin altindan nasil kalkarim" diye kendini baski altina sokma. Sabah erken kalk ve yavas yavas calismaya basla.

Arkadaşlar ben tekstil mühendisliği öğrencisiyim ve meslek yüksekokullarında ögretim görevlisi olmak istiyorum mezun olduğumda. Bunu yapabilmek icin tam olarak ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum :)

Kizlar daha once de konu actim buraya ama benim asil derdim budur.Ben aslinda universite ogrencisiyim.Okulu 2 yil uzattim.Ortalama illeti yuzunden hala 3.sinifa gecemedim.22 yasindayim hala ogrenciyim surunuyorum.Kendimi cok kotu hissediyorum.İlk donem okulu birakicam dusuncesiyle kayit yaptirmadim.Ama sonradan tekrar denesem mi acaba diye dusunce olustu kafamda.Ama gucum yok.:KK43:
Napsam bilemedim kizlar biraksam mi okul uzadi zaten daha da var.Yoksa oraya gidip tekrar sansimi denesem mi?Denesem bils ben gucumu nasil toparlicam.
Zamaninda daha onceden alip zor gectigim birakmam gereken zorlandigim dersi biraksaydim boyle olmucakti belki de gecicektim.
O dersi birakmayi dusundum ama aklıma sacma kuruntular geldi.Asiri heyecan,endise,korku ve erteleme aptalligim yuzunden mantikli hareket edemedim ve tosladim.
Ondan sonra tepetaklak oldum ben hata yaptim diye bu firsati ben bilerek nasil yaparim diye.
Depresyondayim,agliyorum.
Bi dusunce aklima geliyor mesela aninda onu yapmiyorum nedense erteliyorum.Yasayip gormuyorum yani.
Oyle yaparsam soyle olur zaten diyip kendi kafamda kurguluyorum.Benim icin onemli olan konularda ufacik seylere takilip buyuk hatalar yapiyorum.Mantikli karar alamiyorum.
Aklima gelen seyleri aninda yapsam dogru olan o aslinda ama ben derin dusunuyorumve cetrefilli oluyor ve yaniltiyor.
Canım çok iyi duşun ve mantıklı dusun bende senin durumundaydım mühendislik öğrencisiyim bende 22 yasındayım 3.sinifim ama sadece 3.siniftan 3 tane ders alabildim. Gecen donem okulu bırakmayı düşünüyordum sonra sınav haftasından 2-3 hafta önce kendime program yaptım ve hic aksatmandan yavaş yavaş çalıştım çok iyi olmasada iyi bir sonuç aldım umutsuz olma bizim yerimizde olmak isteyen birçok genç var.. Kendine aktiviteler bul aynı Zaman'da,psikoloğa git ben bir donem yardım aldım. Umutsuz olma yalnızca sonra gerisi geliyor

Ben 21 yasindayim 22 olucam.
Okulum bi sene uzadi yanlis meslek cekimi yaptigim icin. Cok seviyodum o meslegi aslinda ama benim icin cok zordu. Puanlari alamadim ve senenin sonunda bitirdim. Laborant olmakti hayalim
Baska hangi meslek olurki derken akrabalar diyetist ol dediler. Benimde aklimda hic bisey yoktu o kadr dusjnmeme ragmen, olabilir diyetisyenlik dedim.
Su an 2nci senemdeyim.
Sinavlara calismiyorum hep takrara kaliyorum. Cunju hic sevmiyorim meslegimi. Benim hayallerm cok farkliydi.
Ama su andan snra birakmam imkansiz. Burda yurtdisinda 1 senedir ogrenci maaslari kalkti yeni doneme baslayacak olanlara. Ben eski doneme denk geldigim icin hala aylik gelirim var. Yani mecburi devam ediyorum. Biraksam ne olucakki? Baska hic bi meslek yok aklimda.
Sabretmem gerek.
Mecburum.
Bunun farkindayim.

Kizlar daha once de konu actim buraya ama benim asil derdim budur.Ben aslinda universite ogrencisiyim.Okulu 2 yil uzattim.Ortalama illeti yuzunden hala 3.sinifa gecemedim.22 yasindayim hala ogrenciyim surunuyorum.Kendimi cok kotu hissediyorum.İlk donem okulu birakicam dusuncesiyle kayit yaptirmadim.Ama sonradan tekrar denesem mi acaba diye dusunce olustu kafamda.Ama gucum yok.:KK43:
Napsam bilemedim kizlar biraksam mi okul uzadi zaten daha da var.Yoksa oraya gidip tekrar sansimi denesem mi?Denesem bils ben gucumu nasil toparlicam.
Zamaninda daha onceden alip zor gectigim birakmam gereken zorlandigim dersi biraksaydim boyle olmucakti belki de gecicektim.
O dersi birakmayi dusundum ama aklıma sacma kuruntular geldi.Asiri heyecan,endise,korku ve erteleme aptalligim yuzunden mantikli hareket edemedim ve tosladim.
Ondan sonra tepetaklak oldum ben hata yaptim diye bu firsati ben bilerek nasil yaparim diye.
Depresyondayim,agliyorum.
Bi dusunce aklima geliyor mesela aninda onu yapmiyorum nedense erteliyorum.Yasayip gormuyorum yani.
Oyle yaparsam soyle olur zaten diyip kendi kafamda kurguluyorum.Benim icin onemli olan konularda ufacik seylere takilip buyuk hatalar yapiyorum.Mantikli karar alamiyorum.
Aklima gelen seyleri aninda yapsam dogru olan o aslinda ama ben derin dusunuyorumve cetrefilli oluyor ve yaniltiyor.
En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. O yüzden bi an evvel bi karar ver. İnsan kendini bilir az buçuk okulu bitirebilirim diyorsan bi an evvel harekete ge. Yok yapamama ihtimalin daha yüksekse bırak hemen ve önüne bak. Açıktan yine okursun en kötü.

Back
X