- 15 Ekim 2016
- 24
- 7
- 1
Evet bu benim için bir DERT !
Henüz gençliğinin baharında bir kızım..
Ama bir türlü başaramadığım birşey var oda kilo vermek olmuyor her sabah başlayıp bitiyor
Alışveriş yapmayı,bakımı çok seviyorum ilgim var..Ama dolabımdaki çoğu şeyi kendime yakıştırmıyorum çoğusuda öylece yes yeni duruyor..
Çok şey denedim ama yapamadım diyetisyene gittim olmadı,Diyet gruplarına katıldım daha beter piskolojim bozuldu yapamadım ne denediysem olmadı velhasıl..
Yesemde mutlu değilim hep içimde bi ukte zayıflamak
Boyum 169 kilom 83-84
2-3 yıl önce hırs yapıp 69 olmuştum hormon ilaçları yüzünden geri almıştım idealim 69 zayıf tam istediğim gibi orta oluyor kilom...
Motive olsam aslında 3 ayda hallederim ama motive olamıyorum bir türlü..
bu içimi kemiren bir dert oldu artık yıllardır..
Henüz gençliğinin baharında bir kızım..
Ama bir türlü başaramadığım birşey var oda kilo vermek olmuyor her sabah başlayıp bitiyor

Alışveriş yapmayı,bakımı çok seviyorum ilgim var..Ama dolabımdaki çoğu şeyi kendime yakıştırmıyorum çoğusuda öylece yes yeni duruyor..
Çok şey denedim ama yapamadım diyetisyene gittim olmadı,Diyet gruplarına katıldım daha beter piskolojim bozuldu yapamadım ne denediysem olmadı velhasıl..
Yesemde mutlu değilim hep içimde bi ukte zayıflamak

Boyum 169 kilom 83-84

2-3 yıl önce hırs yapıp 69 olmuştum hormon ilaçları yüzünden geri almıştım idealim 69 zayıf tam istediğim gibi orta oluyor kilom...
Motive olsam aslında 3 ayda hallederim ama motive olamıyorum bir türlü..
bu içimi kemiren bir dert oldu artık yıllardır..