• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor,Yapamıyorum :(

-Lahuti-

Dünya küçük dedikleri. .
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
24
7
1
Evet bu benim için bir DERT !
Henüz gençliğinin baharında bir kızım..
Ama bir türlü başaramadığım birşey var oda kilo vermek olmuyor her sabah başlayıp bitiyor:KK42:
Alışveriş yapmayı,bakımı çok seviyorum ilgim var..Ama dolabımdaki çoğu şeyi kendime yakıştırmıyorum çoğusuda öylece yes yeni duruyor..
Çok şey denedim ama yapamadım diyetisyene gittim olmadı,Diyet gruplarına katıldım daha beter piskolojim bozuldu yapamadım ne denediysem olmadı velhasıl..
Yesemde mutlu değilim hep içimde bi ukte zayıflamak:cry:
Boyum 169 kilom 83-84 :olamaz:
2-3 yıl önce hırs yapıp 69 olmuştum hormon ilaçları yüzünden geri almıştım idealim 69 zayıf tam istediğim gibi orta oluyor kilom...
Motive olsam aslında 3 ayda hallederim ama motive olamıyorum bir türlü..
bu içimi kemiren bir dert oldu artık yıllardır..

Fizigini en begendigin ünlünün fotografini buzdolabina as ve her yemek icin açacagin zaman ona bak hayallerini hatirla...

Genel konuşayım. Gördüğüm kadarıyla sadece diyet yaparak verilen kilolar genelde olduğu gibi geri alınıyor. Önce bir spor salonuna gidin ve kayıt olun boşverin diyetisyeni filan. Hoca size güzel bir diyet listesi hazırlayıp verecektir zaten. Uymazsanız yine kilo veremezsiniz ama.

Genel konuşayım. Gördüğüm kadarıyla sadece diyet yaparak verilen kilolar genelde olduğu gibi geri alınıyor. Önce bir spor salonuna gidin ve kayıt olun boşverin diyetisyeni filan. Hoca size güzel bir diyet listesi hazırlayıp verecektir zaten. Uymazsanız yine kilo veremezsiniz ama.
spor salonuna gitme imkanım yok şuan

Eve abur cubur alma bu çok önemli bir etken.
Beyaz ekmeği, tatlıyı eve sokma.
Bende yapamıyorum yukarıda saydıklarım beni bitiren. :bicak:

Kilo vermek imkansız değil canım
Ben Doğum yapmama rağmen 6 ayda 28 kilo verdim
Bol su iç sağlıklı beslen
Disiplinli olmazsan olmaz
Aman şu pastayı yiyeyim dayanamıyorum hamburger pizza yiyeyim olmaz
Fit olmak istiyorsan dişini sıkacaksın et balık sebze yiyeceksin
Yürüyüş yapmanı öneririm hızlı zayıflatıyor ve sıkılaştırıyor
Bacaklarımı incecik yaptı yürüyüş halada yürürüm çok sağlıklı

spor salonuna gitme imkanım yok şuan

Maddi olarak mı yok, zaman olarak mı bilemiyorum ama her spor salonu uçuk fiyatlarda değil 3 aylık paketler genelde 250TL civarına bulabilirsiniz araştırırsanız, Aylık 80-85 TL atla deve bir miktar değil. Tabi siz durumunuzu daha iyi bilirsiniz.

Maddi olarak mı yok, zaman olarak mı bilemiyorum ama her spor salonu uçuk fiyatlarda değil 3 aylık paketler genelde 250TL civarına bulabilirsiniz araştırırsanız, Aylık 80-85 TL atla deve bir miktar değil. Tabi siz durumunuzu daha iyi bilirsiniz.
zamanım yok maalesef derslerim var çok yoğun bi dönemdeyim

+1 olarak diyet değil yaşam tarzı diyorum. Diyeti süreli bir görev gibi yapınca bütün verilenler geri alınıyor.

Nickinizi çok sevdim eski bir forumu hatırlattı bana :KK51: Spora yazılamam diyorsanız yaşantınızı hareketli hale getirmeye bakın. Motive olmaya gayret edin 69 kilo halinizi düşünün eski fotoğraflara bakın. Herkesi farklı şeyler motive eder. Ve sıkı bir diyet yapmak yerine yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeye bakın.

+1 olarak diyet değil yaşam tarzı diyorum. Diyeti süreli bir görev gibi yapınca bütün verilenler geri alınıyor.

Yaşam tarzı haline getirmek çoook zor çelik gibi irade lazım. Ben yapamıyorum şahsen. Hayatımda sürekli spor salonuna gitmek zorundayım gibi duruyor.

Bırakınca kilo kaybediyorum yemek yemiyorum dogru durust. Evlendikten sonra sporu cok aksatmistim ve zaten kilolu degilken bir ara inanılmaz zayiflamıştım(Bu zayiflama oyle fit bir zayiflama degil hastalikli gibi bir zayiflik).

Sonra başladım ve kilom daha sabit oldu hem toparladim daha fitim şükür. Bisey olmasi lazim baglayaci olan, motive eden yoksa cok zooor.

Nickinizi çok sevdim eski bir forumu hatırlattı bana :KK51: Spora yazılamam diyorsanız yaşantınızı hareketli hale getirmeye bakın. Motive olmaya gayret edin 69 kilo halinizi düşünün eski fotoğraflara bakın. Herkesi farklı şeyler motive eder. Ve sıkı bir diyet yapmak yerine yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeye bakın.
öylemi teşekkürler..
Evet haklısınız

Bana da bugün sanki zayıflamışsın dediler bir sevindim ki :(

Sonra da sende pek bir şey yok aslında şu hamuru bıraksan bir şey kalmaz dediler.
Ben ne dedim?

Ben böreksiz, ekmeksiz, kısacası hamursuz yaşayamam :KK14:

Sabretmeniz lazim bu isin tek yolu bu...nefsinize yeniliyorsunuz sanirim..
Hemen kilo veriyim havasina girerseniz hayal kirikligina ugrarsiniz..

Herhangi bir sağlık sorununuz (seker,tiroit vb.) yoksa diyetisyen yardimi ile verebilirsiniz ama en once gercektwn bu isi basarabileceginize dair inanciniz tam olmali..
Aslinda diyet seklinde degilde sağlıkli beslenme sekline kendinizi alistirin zaten kilo verirsiniz..
Spor zaten kilo vermede demirbaslardan. Spor salonuna gidemiyorsaniz yuruyus, kosu, ip atlama vs. Bir suru secenek varHoppa

sadece koşarak 10 kilo verdim. maddi durumun varsa biraz eve bir koşu bandı al. koşarken de birşeyler izlersin, dinlersin, boş geçmez. ayrıca diyet yaparsam kilo alıyorum. o yüzden diyeti hayatından çıkarıp sağlıklı şeyler ye, istemeden gidiyor kilolar.

Diyetisyene gitmelisiniz bence.yazacağı diyeti ve önerilerini yaşam şekli haline getirirseniz çokta güzel kilo verirsiniz hepte öyle kalırsınız

Back
X