Olmuyor yine çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
İşyerimde sırasıyla iki iş arkadasıma canım sıkıldı. Müdürümüz bu ara terelelli. Babam her zamanki gibi işten cıktı evde oturuyor kıcını yaya yaya. Hersey üst üste geldi.. Dostum dediğim tek bir arkadasım var spora basladık onunla o da grip oldu gelemedi bu hafta dün tek gittim hiç.zevk almadım. Morelim öyle bozuk ki. Takmadığımı sanıyorum ama demekki takıyorum enerjim çekiliyor demekki. Hiç keyfim yok. Arkadasıma yazdım o da hasta evet biliyorum ama görüyor umursamıyor. Grip le ruhsal bozukluk aynı değil ki.. Yada. Ben suan ilgiye ihtiyac duydugum için üzülüyorum insanlar benle neden ugrassın ki herkesin sorunu var derdi var. Güçlüyüm derdim hep son 2 senedir değilim hiç iyi değilim. Çok kötüyüm. Sevgilim yok yaş 25 olacagını da sanmıyorum mesela biriyle konusuyorum bu ara morelim öle bozuk ki saçmalıyorum o da cok kötüsün heralde sen dedi herşeyimi etkiliyor.. Terapilere inanmıyorum gecmiyor hiçbişey insanlar neler atlatıyor enerjileri bitmiyor ben niye böle oldum bilmiyorum sanki üzerimde kara bi.büyü var gibi.hissediyorum bir ara evde muska bile aradım :(( yıldızım mı düşük artık herneyse. Bağıra bağıra ağlayasım var ama bir damla yaş akmıyor gözümden ağlayamıyorum da patlıyorum.. Sonum ne olacak bilmiyorum eminim bunu okuyan kişilere bile daral gelecek buradan kaçacaklar ama olsun içimi dökmek lazımdı biryere.....

dur dur yaw sakin ol:)
neden herşeyii dağ gibi yaptında altına yattın bukadar..
görünürde dert yok sadece birikmiş canını sıkmış..senın bıraz degişikliğe yenı baslangıclara ıhtıyacın var..
spora baslamıssın ne güzel arkadasın grip olmuş ama olsun sen yıne gıtmıssın bak bu bile güzel..
orda yenı arkadaslık kurabılrsın,o gelmedı dıye canını sıkmaktansa..
yada ne sevıyosun bılmıyorum ama kıtap oku,resım yap,müzik dinle,yürüyüş yap..
arkadaslarınla çık gez.ınternette sörf yap,ailenle takıl,zaten ababn evdeyse annende bunalmıştır al onuda yanına gezin bi çay çorba için dışarda..
biraz nefes al kısacası ve lütfen olumsuz düşünme..
olumsuz bir düşünce küçük dert altında ezilir
olumlu bir yaklaşım o küçük derdi fırsata çevirir..enerjini insanlardan almak yerıne kendıne dön..sana senden başka kimse enerjı katamaz cünkü

dur dur yaw sakin ol:)
neden herşeyii dağ gibi yaptında altına yattın bukadar..
görünürde dert yok sadece birikmiş canını sıkmış..senın bıraz degişikliğe yenı baslangıclara ıhtıyacın var..
spora baslamıssın ne güzel arkadasın grip olmuş ama olsun sen yıne gıtmıssın bak bu bile güzel..
orda yenı arkadaslık kurabılrsın,o gelmedı dıye canını sıkmaktansa..
yada ne sevıyosun bılmıyorum ama kıtap oku,resım yap,müzik dinle,yürüyüş yap..
arkadaslarınla çık gez.ınternette sörf yap,ailenle takıl,zaten ababn evdeyse annende bunalmıştır al onuda yanına gezin bi çay çorba için dışarda..
biraz nefes al kısacası ve lütfen olumsuz düşünme..
olumsuz bir düşünce küçük dert altında ezilir
olumlu bir yaklaşım o küçük derdi fırsata çevirir..enerjini insanlardan almak yerıne kendıne dön..sana senden başka kimse enerjı katamaz cünkü

Mesela spora tek gittim ve hocalar bakmadı arkadasıma bakıyorlarmıs demekki bu bile moralimi bozdu demekki.çirkinim dedim.. Cidden baya sorunlu oldu kafamın içi. Cumartesi kardeşime doğumgünü yapayım dedim sürpriz kimse doğru düzgün cevap verip gelim demedi hepsini düşüne düşüne enerjim yerlere kadar indi. Kendimi mutlu edemiyorum böle zamanlarda cünkü hiçbir şey yapasım gelmiyor mesela bugün eşyalarımı aldım yine spora gidim diye ama eve gidip ağlayasım var ağlayamıyorum da dün düşündüm kendimi biyerde atsam.ölsem ona bile üşendim töbe yarabbim yaa..

Psikolojik sanırım. .
Görünen hiç büyük bir sorun yok . .
Hepsi insan için. .
Büyü falan yazmışsın konu kapanır. .

Mesela spora tek gittim ve hocalar bakmadı arkadasıma bakıyorlarmıs demekki bu bile moralimi bozdu demekki.çirkinim dedim.. Cidden baya sorunlu oldu kafamın içi. Cumartesi kardeşime doğumgünü yapayım dedim sürpriz kimse doğru düzgün cevap verip gelim demedi hepsini düşüne düşüne enerjim yerlere kadar indi. Kendimi mutlu edemiyorum böle zamanlarda cünkü hiçbir şey yapasım gelmiyor mesela bugün eşyalarımı aldım yine spora gidim diye ama eve gidip ağlayasım var ağlayamıyorum da dün düşündüm kendimi biyerde atsam.ölsem ona bile üşendim töbe yarabbim yaa..

sen biraz fazla takıyosun herşeyi kafana..
hoca bakmadı diye çirkinim ne alaka:)
yada sen cagırıyosun gelmıyorlar dıye enerjı yerlerde falan?
acaba uslup ve tarzda mı sıkıntın var..yada cokmu negatıf ve olumsuzsun ınsanlara karşı??
birde yeri gelir 2 kişiyi toplayamazsın,yeri gelir 30 kişiyi 15 dkda topalrsın..biraz dönem işi yani.bunu bende yaşamıştım:)

sen biraz fazla takıyosun herşeyi kafana..
hoca bakmadı diye çirkinim ne alaka:)
yada sen cagırıyosun gelmıyorlar dıye enerjı yerlerde falan?
acaba uslup ve tarzda mı sıkıntın var..yada cokmu negatıf ve olumsuzsun ınsanlara karşı??
birde yeri gelir 2 kişiyi toplayamazsın,yeri gelir 30 kişiyi 15 dkda topalrsın..biraz dönem işi yani.bunu bende yaşamıştım:)

Negatifken pozitif davranamıyorum ki..

İlacın işe yaramadıysa doktora git değiştirsin. ufak tefek şeyleri bile abartmışsın. Sağlığın yerinde işin var. Aç değilsin açıkta değilsin. Böyle olanlar ne yapsın? Biraz halimize şükretmeyi bilmek lazım. Yeni çağın hastalığı bu tatminsizlik. her şey her istediğimiz an olsun her şeye sahip olalım istiyoruz. Azla yetinmiyoruz. Elaleme bakıp imreniyoruz. olmayınca dünya başımıza yıkılıyor. Senin hayatında gayet güzel nimetler var. Allah a şükret. Şu an başında gerçekten bir musibet olsaydı onu bunu takıyor olmazdın emin ol. Nankörlük etmemek lazım.

Spora tek gitti diye morali bozulmuş bana arkadaşım hastayken gelip dert yansa tek gittm diye iletişimi kesmeyi bile düşünürüm bu ne bencillik diye.Her şeyi büyüte büyüte dağ etmişsin kendine Allah çözümsüz dert vermesin yani dert mi ki bu anlattıkların

hiç öyle büyük dertler değil bunlar, allah başka sıkıntı vermesin. ama anlıyorum seni. seninki rutinin verdiği bir mutsuzluk. hepimiz zaman zaman oluruz. ben mesela şuan hiç iyi değilim:işsiz: sürekli ayrıldığım insanı düşünüyorum, beni hiç sevmemiş diyorum. ama yine de gün içinde kendime ufak mutluluklar yapıyorum. tatlı ya da dondurma alıp kendimi şımartıyorum. hoşuma giden bir film izlerken ufak ufak iyi hissediyorum. üstelik benim arkadaşım da yok sık görüştüğüm. bunları hep yalnız yapıyorum. senin biraz harekete heyecana ihtiyacın var. daha doğrusu aşka:KK68:

Spora tek gitti diye morali bozulmuş bana arkadaşım hastayken gelip dert yansa tek gittm diye iletişimi kesmeyi bile düşünürüm bu ne bencillik diye.Her şeyi büyüte büyüte dağ etmişsin kendine Allah çözümsüz dert vermesin yani dert mi ki bu anlattıkların

Tek gittim diye dert yanmadım ona tekrar okuyun.

hiç öyle büyük dertler değil bunlar, allah başka sıkıntı vermesin. ama anlıyorum seni. seninki rutinin verdiği bir mutsuzluk. hepimiz zaman zaman oluruz. ben mesela şuan hiç iyi değilim:işsiz: sürekli ayrıldığım insanı düşünüyorum, beni hiç sevmemiş diyorum. ama yine de gün içinde kendime ufak mutluluklar yapıyorum. tatlı ya da dondurma alıp kendimi şımartıyorum. hoşuma giden bir film izlerken ufak ufak iyi hissediyorum. üstelik benim arkadaşım da yok sık görüştüğüm. bunları hep yalnız yapıyorum. senin biraz harekete heyecana ihtiyacın var. daha doğrusu aşka:KK68:

Aşkı kim kaybetmiş ki ben bulayım? Aslında sorunlar küçük gibi duruyor ama en büyüğü evle aile ile ilgili olsn babam hep işten cıkıyor huzursuzluk maddiyatsızlık

İlacın işe yaramadıysa doktora git değiştirsin. ufak tefek şeyleri bile abartmışsın. Sağlığın yerinde işin var. Aç değilsin açıkta değilsin. Böyle olanlar ne yapsın? Biraz halimize şükretmeyi bilmek lazım. Yeni çağın hastalığı bu tatminsizlik. her şey her istediğimiz an olsun her şeye sahip olalım istiyoruz. Azla yetinmiyoruz. Elaleme bakıp imreniyoruz. olmayınca dünya başımıza yıkılıyor. Senin hayatında gayet güzel nimetler var. Allah a şükret. Şu an başında gerçekten bir musibet olsaydı onu bunu takıyor olmazdın emin ol. Nankörlük etmemek lazım.

Evet mesela iş arkadasımla olan kırgınlığı takıyordum babam.işten cıktı onu taktım sürekli dert güncellemesi geliyor

Evet mesela iş arkadasımla olan kırgınlığı takıyordum babam.işten cıktı onu taktım sürekli dert güncellemesi geliyor

O yüzden kafaya takmayın zaten. Allah başka dert vermesin deyip geçin. nankörlük edersek daha fena dertler gelebilir başımıza. inşallah babanız da iş bulur.

Ağlayabildiğin kadar son ses ağla, tepin, zırla.Ama kendine söz ver Sebepsiz huzursuzluğum için son kez ağlayacağım diye.

Sonra giyin süslen püslen neyden zevk alıyorsan onu yap. Avm gez sinemaya git. Evet yanlız git spora tak kulağına kulaklığını sevdiğin şarkıları dinle.

Kısacası kendi kendini mutlu etmeyi öğrenmelisin.

Ağlayabildiğin kadar son ses ağla, tepin, zırla.Ama kendine söz ver Sebepsiz huzursuzluğum için son kez ağlayacağım diye.

Sonra giyin süslen püslen neyden zevk alıyorsan onu yap. Avm gez sinemaya git. Evet yanlız git spora tak kulağına kulaklığını sevdiğin şarkıları dinle.

Kısacası kendi kendini mutlu etmeyi öğrenmelisin.

Yalnızlık sadece büyük kudrete ait.. Kolay değil yalnız mutlu olabilmek..

Yalnızlık sadece büyük kudrete ait.. Kolay değil yalnız mutlu olabilmek..

3 yıldır mega şehirde yaşıyorum. 1 tane görüştüğüm arkadaş edindim.

Annem başka şehirde. Kv 1.5 saatlik uzakta yaşıyor. 2 ayda yada ayda 1 geliyor.

Annem 5 ay olacak gelmiyor evime. Eşim işi dolasıyla şehir dışında 15 günde bir geliyor.

İşten eve, evden işe sabah 9 akşam 6.

Ara ara yalnızlık yokluyor. Ağlıyorum ediyorum ama sonra geçiyor.

Yalnızlığa alıştım sanırsam.

Hayatımda hep az arkadaşım olmuştur. Bilmem edinemiyorum .

Arkadaş özürlüyüm :rolleyes:

Ama insan kendi kendini mutlu etmeyi, nelerden zevk aldığını bilmeli.

Sahilde yürüyüş yap otur çekirdek ye. Bilmem ben öyle yaparım. Burada kimsem yok mesela ama ben hafta sonu tek başıma kendime kahvaltı ısmarlıyorum.

Geziyorum.. Şartlar buysa uyum sağlamak zorunda oluyorsun bir yerde. Aksi bana zarar veriyor. Daha çok karanlığa batıyorum.

3 yıldır mega şehirde yaşıyorum. 1 tane görüştüğüm arkadaş edindim.

Annem başka şehirde. Kv 1.5 saatlik uzakta yaşıyor. 2 ayda yada ayda 1 geliyor.

Annem 5 ay olacak gelmiyor evime. Eşim işi dolasıyla şehir dışında 15 günde bir geliyor.

İşten eve, evden işe sabah 9 akşam 6.

Ara ara yalnızlık yokluyor. Ağlıyorum ediyorum ama sonra geçiyor.

Yalnızlığa alıştım sanırsam.

Hayatımda hep az arkadaşım olmuştur. Bilmem edinemiyorum .

Arkadaş özürlüyüm :rolleyes:

Ama insan kendi kendini mutlu etmeyi, nelerden zevk aldığını bilmeli.

Sahilde yürüyüş yap otur çekirdek ye. Bilmem ben öyle yaparım. Burada kimsem yok mesela ama ben hafta sonu tek başıma kendime kahvaltı ısmarlıyorum.

Geziyorum.. Şartlar buysa uyum sağlamak zorunda oluyorsun bir yerde. Aksi bana zarar veriyor. Daha çok karanlığa batıyorum.
seni tebrik ediyorum işte başarmak kendinin farkına varmak bu olsa gerek :KK9::KK9::KK9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X