- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
İşyerimde sırasıyla iki iş arkadasıma canım sıkıldı. Müdürümüz bu ara terelelli. Babam her zamanki gibi işten cıktı evde oturuyor kıcını yaya yaya. Hersey üst üste geldi.. Dostum dediğim tek bir arkadasım var spora basladık onunla o da grip oldu gelemedi bu hafta dün tek gittim hiç.zevk almadım. Morelim öyle bozuk ki. Takmadığımı sanıyorum ama demekki takıyorum enerjim çekiliyor demekki. Hiç keyfim yok. Arkadasıma yazdım o da hasta evet biliyorum ama görüyor umursamıyor. Grip le ruhsal bozukluk aynı değil ki.. Yada. Ben suan ilgiye ihtiyac duydugum için üzülüyorum insanlar benle neden ugrassın ki herkesin sorunu var derdi var. Güçlüyüm derdim hep son 2 senedir değilim hiç iyi değilim. Çok kötüyüm. Sevgilim yok yaş 25 olacagını da sanmıyorum mesela biriyle konusuyorum bu ara morelim öle bozuk ki saçmalıyorum o da cok kötüsün heralde sen dedi herşeyimi etkiliyor.. Terapilere inanmıyorum gecmiyor hiçbişey insanlar neler atlatıyor enerjileri bitmiyor ben niye böle oldum bilmiyorum sanki üzerimde kara bi.büyü var gibi.hissediyorum bir ara evde muska bile aradım
( yıldızım mı düşük artık herneyse. Bağıra bağıra ağlayasım var ama bir damla yaş akmıyor gözümden ağlayamıyorum da patlıyorum.. Sonum ne olacak bilmiyorum eminim bunu okuyan kişilere bile daral gelecek buradan kaçacaklar ama olsun içimi dökmek lazımdı biryere.....