Olmuyor yine çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seni tebrik ediyorum işte başarmak kendinin farkına varmak bu olsa gerek :KK9::KK9::KK9:
Sende yapabilirsin emin ol:KK45:

Gerçekten istemen yeterli bunun için. Dediğim gibi aksini yapmak bana zarar veriyor. Aynaya bile bakmadan çıktığım günler oluyordu evden. Zaman ver kendine.Dediklerimi de unutma.:KK39:

Aşkı kim kaybetmiş ki ben bulayım? Aslında sorunlar küçük gibi duruyor ama en büyüğü evle aile ile ilgili olsn babam hep işten cıkıyor huzursuzluk maddiyatsızlık

evde huzursuzluk çok zor :( keşke kendine ait bir hayatın olsaydı. şu durumda sanırım ancak evlenerek çıkabilirsin evden

3 yıldır mega şehirde yaşıyorum. 1 tane görüştüğüm arkadaş edindim.

Annem başka şehirde. Kv 1.5 saatlik uzakta yaşıyor. 2 ayda yada ayda 1 geliyor.

Annem 5 ay olacak gelmiyor evime. Eşim işi dolasıyla şehir dışında 15 günde bir geliyor.

İşten eve, evden işe sabah 9 akşam 6.

Ara ara yalnızlık yokluyor. Ağlıyorum ediyorum ama sonra geçiyor.

Yalnızlığa alıştım sanırsam.

Hayatımda hep az arkadaşım olmuştur. Bilmem edinemiyorum .

Arkadaş özürlüyüm :rolleyes:

Ama insan kendi kendini mutlu etmeyi, nelerden zevk aldığını bilmeli.

Sahilde yürüyüş yap otur çekirdek ye. Bilmem ben öyle yaparım. Burada kimsem yok mesela ama ben hafta sonu tek başıma kendime kahvaltı ısmarlıyorum.

Geziyorum.. Şartlar buysa uyum sağlamak zorunda oluyorsun bir yerde. Aksi bana zarar veriyor. Daha çok karanlığa batıyorum.
maşşalh size takdir ettim sizi.
işte bu olmak lazım hamilesiniz bide sanırım ne güzel iki can can doldasınızla gezin. allah hayırlı ömür versin

evde huzursuzluk çok zor :KK43: keşke kendine ait bir hayatın olsaydı. şu durumda sanırım ancak evlenerek çıkabilirsin evden

malesef ancak evlenerek.. işte o da sıkıyor canımı biri bile yok henüz .. yok yani olmuyor tık yok kimse yok..

malesef ancak evlenerek.. işte o da sıkıyor canımı biri bile yok henüz .. yok yani olmuyor tık yok kimse yok..

benim de yok :( napalım kısmet diyelim. sen evdeki durumların seni etkilemesine izin verme. her zaman gideceğini odaklan. orada ömür boyu kalmayacaksın öyle düşün.

benim de yok :KK43: napalım kısmet diyelim. sen evdeki durumların seni etkilemesine izin verme. her zaman gideceğini odaklan. orada ömür boyu kalmayacaksın öyle düşün.
önceden öyle düşünüyordum ama artık bilmiyorm.. kimse cıkmıcakmıs karsıma gibi..

Senin böğüre böğüre bir ağlamaya, ufak bir sinir krizine ihtiyacın var.
Zaman zaman bir çoğumuzda olur böyle anlar, ben bir anlık patlamayla rahatlarım.

Bence bakış açını değiştir. Sen hayata, bardağın boş tarafından bakıyorsun. Biraz da dolu tarafından bakmayı öğrenmelisin..
Başkalarından medet umacağına, kendi kendine yetebilmeyi öğren.. Bir kitap oku, iyi gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X