• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor..

manikurlukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
578
415
53
Diğer
Son günlerde eşimle aramız çok kötü..Yok yere tartışma çıkıyo, yok yere kırıyoruz birbirimizi. Bişey var adını koyamadığım, bi karışıklık bi muamma..Ya çok büyük bi sorun, ya çok basit de iletişimsizlikten karışık bi hale geliyor.
Ailesiyle ilgili sorunlar, aramızdaki sorunlar okadar büyüdüki..Yetemiyorum artık. Çok mutsuz bi insan oldum.
Bazen durup durup "b.k vardı evlenecek diyorum"
Ama ben çok ölçüp tarttım, hayal dünyasında değildimhiç...Önümde kötü örnek çoktu çünkü,ince eledim sık dokudum, ne maddiyata baktım, ne yakışıklılığına, sadece insanlığa baktım, iyi baba iyi eş olur mu diye düşünerek olumlu/olumsuz karar verdim herzaman..

Romantik bi adam değildi otobüs durağında titreşirken " benimle evlenir misin "dedi..Tektaşlar pırlantalar büyük sürprizler yapılmadı bana ama ben dert etmedim, hayal kurmadım.Sadece mutlu olmaktı derdim..Olmadı..
Çok sevdim, sevildim biliyorum..Hala seviliyormuyum ondan emin değilim. .

Çekip gidemem gidersem dönmem.Blöf yapmaktan anlamam..Çaresiz kaldım ne yapayım lütfen söyleyin yapayım..

Edit: önerebileceğiniz, aile terapisti var mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son günlerde eşimle aramız çok kötü..Yok yere tartışma çıkıyo, yok yere kırıyoruz birbirimizi. Bişey var adını koyamadığım, bi karışıklık bi muamma..Ya çok büyük bi sorun, ya çok basit de iletişimsizlikten karışık bi hale geliyor.
Ailesiyle ilgili sorunlar, aramızdaki sorunlar okadar büyüdüki..Yetemiyorum artık. Çok mutsuz bi insan oldum.
Bazen durup durup "b.k vardı evlenecek diyorum"
Ama ben çok ölçüp tarttım, hayal dünyasında değildimhiç...Önümde kötü örnek çoktu çünkü,ince eledim sık dokudum, ne maddiyata baktım, ne yakışıklılığına, sadece insanlığa baktım, iyi baba iyi eş olur mu diye düşünerek olumlu/olumsuz karar verdim herzaman..

Romantik bi adam değildi otobüs durağında titreşirken "maaşıma yüzlira zam yapılacak benimle evlenir misin "dedi..Tektaşlar pırlantalar büyük sürprizler yapılmadı bana ama ben dert etmedim, hayal kurmadım.Sadece mutlu olmaktı derdim..Olmadı..
Çok sevdim, sevildim biliyorum..Hala seviliyormuyum ondan emin değilim. .

Çekip gidemem gidersem dönmem.Blöf yapmaktan anlamam..Çaresiz kaldım ne yapayım lütfen söyleyin yapayım..
ihanet ve şiddet yoksa boşanmayın derım
gecıcı bırseydır bırbırınızı sevıyorsunuz sevmesenız coktan bıterdı
zamanla alıskanlık halıne gelmıstır bırbırınızı ıhmal etmıssınızdır
kotu dusunmeyın duzelır ıyı olur ınsallah

Çok yalın anlatmışsınız
Ne detaylarda boğulduk ne de konu ne dedik cinsten yazınız
Mümkünse dışarda bi yerde oturup sakince konuşsanız ?
Aynen burda yazıdğınız şekilde...

ihanet ve şiddet yoksa boşanmayın derım
gecıcı bırseydır bırbırınızı sevıyorsunuz sevmesenız coktan bıterdı
zamanla alıskanlık halıne gelmıstır bırbırınızı ıhmal etmıssınızdır
kotu dusunmeyın duzelır ıyı olur ınsallah
İnşaallah. .İhanet yok, şiddet yok..Ama tartışmalarımızda karşılıklı sesler çok yükseliyor artık..Çok kötü herşey nasıl düzeltilir onuda bilmiyorum. .

kadin ruhundan anlayan adam yok , bosansan neolacak hepsi ayni , kafalari kadini mutlu etmek uzerine calismiyo eve ekmek getirsin huzur olsun yeterr onlar icin bizler cok fazla beklentide oldugumuzdan mutsuz oluyoruz.

Çok yalın anlatmışsınız
Ne detaylarda boğulduk ne de konu ne dedik cinsten yazınız
Mümkünse dışarda bi yerde oturup sakince konuşsanız ?
Aynen burda yazıdğınız şekilde...
Detaylara girersem çok uzar diye düşünüyorum. Şu kadarını söyleyim, dün akşam çok büyük bi kavga ettik, ilk kez ayrılma olasılığından bahsettik.Ben istemiyorum ama O'nun ne istediğini bilmiyorum. NET bi şekilde hayır asla ayrılmam senden dese şuan bu kadar kötü olmayacaktık.Ben de ona göre davranacaktım..

Onemli olan bu kotu gunlerden kurtulmak. Kotu dusunmeyin esinizin cabaya deger biri oldugunu dusunuyorsaniz bosanmayi aklinizdan gecirmeyin.
Ne güzel söylemişsiniz, çabaya değer biriyse..Evet öyle biri, ama O benim için pek çaba göstermiyor sanki. Ya da gösteriyor da ben mi anlamıyorum.Sorun ikimizde birbirimizi anlayamıyoruz..Örn. dün akşam boşanma konusunda ne düşünüyor hiç anlayamadım.İstiyor mu, , istemiyor mu..Ona göre hareket edeyim..

Detaylara girersem çok uzar diye düşünüyorum. Şu kadarını söyleyim, dün akşam çok büyük bi kavga ettik, ilk kez ayrılma olasılığından bahsettik.Ben istemiyorum ama O'nun ne istediğini bilmiyorum. NET bi şekilde hayır asla ayrılmam senden dese şuan bu kadar kötü olmayacaktık.Ben de ona göre davranacaktım..
İlk kez bahsettik ve durum demek ki ciddi diyosun yani ..
Üzücü haklısın ama açık açık konuşmak lazım herşeyi yine de

Ne güzel söylemişsiniz, çabaya değer biriyse..Evet öyle biri, ama O benim için pek çaba göstermiyor sanki. Ya da gösteriyor da ben mi anlamıyorum.Sorun ikimizde birbirimizi anlayamıyoruz..Örn. dün akşam boşanma konusunda ne düşünüyor hiç anlayamadım.İstiyor mu, , istemiyor mu..Ona göre hareket edeyim..

Ciddi ciddi bosanma surecini konusmaya mi basladiniz yoksa agzindan laf mi almaya calistiniz? Sorunlar tam olarak nerede bilmiyorum ama yanliz kalip birbirinize zaman ayirabileceginiz bir yere gitseniz 1-2 gun. Telefonlarda kapali olsun. Birbirinizi dinleyin. Esinizi yumusatin biraz.

Her ilişkide inişler çıkışlar olur. Kötü bir dönemden geçiyorsunuz çok belli. Bu dönemi atlatma şekliniz ilişkinizin geleceğini belirleyecek bence. Yapıcı olmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

Ciddi ciddi bosanma surecini konusmaya mi basladiniz yoksa agzindan laf mi almaya calistiniz? Sorunlar tam olarak nerede bilmiyorum ama yanliz kalip birbirinize zaman ayirabileceginiz bir yere gitseniz 1-2 gun. Telefonlarda kapali olsun. Birbirinizi dinleyin. Esinizi yumusatin biraz.
Ciddi mi bilmiyorum. Tartşırken konu oraya geldi, ben dedimki, hani sen ne istiyosun, eğer ayrılalım dersem, kabul edecek misin dedim.O da," sen bukadar üzülüyosun, bukadar bunalımdasın, eğer o şekilde iyi olacaksan.."gibi şeyler söyledi.Tam olarak bu kelimelerle de değil yani..Karışık tuhaf cümleler kuruyor anlamıyorum.Bu başka meseleler içinde geçerli..Gerçekten dün akşam biz tam olarak ne yaşadık ne konuştuk, bundan sonra ne olur, olması gereken ne hiçbişey anlamadım..Yok olmak hiç doğmamış olmak istiyorum tek bildiğim bu.

Her ilişkide inişler çıkışlar olur. Kötü bir dönemden geçiyorsunuz çok belli. Bu dönemi atlatma şekliniz ilişkinizin geleceğini belirleyecek bence. Yapıcı olmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.
Evet ben de yapıcı olmak istiyorum. Ama eşim ne istiyor bilmiyorum. Çünkü eğer ayrılmak istiyorsa benim yapıcı olmam ne kadar kötü bi durum. Ne kadar gurur kırıcı.Böyle düşündükçe kahroluyorum.O'nu çok seviyorum ayrılmak asla istemiyorum. Ama o bişeylerden bıktıysa, istemiyorsa çaba göstermem..Gösteremem ki...

Evet ben de yapıcı olmak istiyorum. Ama eşim ne istiyor bilmiyorum. Çünkü eğer ayrılmak istiyorsa benim yapıcı olmam ne kadar kötü bi durum. Ne kadar gurur kırıcı.Böyle düşündükçe kahroluyorum.O'nu çok seviyorum ayrılmak asla istemiyorum. Ama o bişeylerden bıktıysa, istemiyorsa çaba göstermem..Gösteremem ki...
Öyle düşünmeyin o sizin eşiniz.
Yapıcı olmaktan kastım vıcık vıcık yalvarmalar filan değil. Mükemmel akşam yemekleri ya da süslü gecelikler de değil.
Tartışmaya sebep olacak konulardan kaçının tartışma olduyaa konuşmadan sonuna kadar dinleyin anlamında.

Ayyy....O an boşanmayı ister gibi olursun.Ben de öyleydim.Zamsn geçincr pişman olırsunDaha kötüleriyle karşılaşma şansı da cabasıı.Aman ha soğukkanlı ol.Üstne gitme Ayrılmak isteyen taraf olma.Biraz uzak kalın isterseniz.Evde de olsa...Ama konuşİlk yıllar bu sıkıntılar olut de..Ben de sen dr kafamızı dinleyelim.Olumlu kararlar alalım de..Ailesiyle ilgili objektif kararlar alın.Umarım yokuşa sürmez.Ama sen yokuşa sürme.

Back
X