• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor

İlk başlarda çok sıkılıyordum tabi.
Eşim konuşmayı sevmez ama iyi bir dinleyicidir :) mesele oynadığı bir savaş oyunu var onun hakkında soru sor dakikalarca anlatır ilginç.
Bi ara bende oynadım ama sıkıldım bıraktım ortak nokta kalmadı.
Ama onlar 3 kardeş üçüde aynı yani konuşmayı sevmezler.
Anneside benim gibi konuşkan bazen kızar niye sohbete karışmıyorsunuz diye ama nafile.

Ben konuşurken espri yapmayı severim yada taklit.
Etrafımdaki herkes güler mesela ilk baslarda eşim hiç anlamazdi yaptığım esprileri öyle bön bön bakardi bende bi bozulurdum tabi.

Ama şimdi son dönemde şunu fark ediyorum mesela yemekten sonra kahve keyfimiz var bizim ben gün içinde olanları anlatırım vs. Oda espri yapıyor bana katilmaya çalışıyor galiba git gide bana benzeyecek :-)

Evlenince alışıyorsun yani tabi yine kavga esnasinda ağzını bıçak acmaz asla iyi veya kötü yorum yapmıyor tabi ben deliriyorum.
Daha da çok tahrik ediyor susması.
Ertesi gün cvp olarak ee napim cevap versem daha kötü olacaktı bak şimdi geçti gitti diyip sarılıyor.
Ahhahahahah çok tatlısınız siz ya:nazar:

bence bazı şeyler zamanla oluşabiliyor

3. görüşmede de birşey yoksa yoktur
ama
ilk görüşmede önyargı doğru bulmuyorum

bunu söyleyen ilk buluşmada önyargıyla birdaha görüşmeyip evde kalmış biri yani ben :-)
Sanirim bende biraz onyargi var kafamda olusturdum bi seyler eksikse tamam bu olmaz diyorum.Evde kaldik napalim:KK45:

Kizlar marhaba size sormak istedigim esinizle vaya sevgilinizle ilk tanistiginizda iciniz kipir kipir oldu mu?Bi sene icinde ona yakin kisiyle tanistim hic heycanlanmadim yani sorun begenmek degil yani hicbir sey hissetmemek.Bi de soyle bir sorun var cogu da pek konusmayan tiplerdi.Mesela ilk tanistiginizda muhabbet nasildi utangac miydi erkek kişisi? Genelde ben konusuyorum sıkiliyorum karsi tarafta dediklerimi genelde onayliyor ya beni kandirmak icin ya da fikri hep ayni yonde.Bana gore insan fikirlerini paylasmali karsi tarafin hosuna gitmeyecegini bilsede.Bilmiyorum artik cok umutsuzum diyorum ki tamamen bu defteti kapatayim bekar yasayim nolcak bazende boyle hayat mi gecer diyorum.Tum arkadaslarim evli cok gorusemiyoruz haftasonlari tatilken sikiliyorum,yalniz hissediyorum.Mesela bi arkadasim ilk tanismadi bes alti saat hic sikilmadan konusmustuk ve hep oyle oldu dedi.Bu bana cok dogru geliyor sevgiliyken pek konusmayan evliyken hic konusmaz tv karsisinda malak gibi yatar diyorum.
ben eşimle buluşmadan bi gece önce yatamazdım iştahım kaçar su bşle içmezdim heycandan ölüyodum rabbim daim etsin hala onu çok seviyorum ikimizde çok konuşkanızdır
size belki ağır başlı konuşmayı sevmeyen insan denk geliyodur oda iyi bişey ama insan sıkılır bi süre sonra onda haklısınız

Demi hic tanimiyirsun konus yani .Genellikle bahaneleri heycanlandim ondan.Bende surekli konusmak gulmek istiyorum.Ben konu aciyorum ayni seyi o bana soruyor bitiyor muhabbet

Bana hiç dediğiniz kadar suskun tipli biri denk gelmedi bir tane oldu onunlada 1-2 görüştükten sonra olmadı zaten. Genelde konuşan tipler denk gelmişti bana hep :D Sizede öyle denk geliyor demekki.

ben eşimle buluşmadan bi gece önce yatamazdım iştahım kaçar su bşle içmezdim heycandan ölüyodum rabbim daim etsin hala onu çok seviyorum ikimizde çok konuşkanızdır
size belki ağır başlı konuşmayı sevmeyen insan denk geliyodur oda iyi bişey ama insan sıkılır bi süre sonra onda haklısınız
Ne guzel maasallah size.Hadi ben o kadar heycanda beklemiyorum artik gorunce bi icim aksin yeter.Tamam insn fazla konumayabilir ama her seye tamam diyince ben huylaniyorum sanki kcirmamak icin yalan soyluyor gibi.Ama istemiyorum diyince bunlrdan bazilri cirkeflesebiliyor

Çevremdeki örneklerde aslında erkek etkilenmişse biraz çenesi de düşüyor Allahallah normalde hiç de bu kadar konuşkan değilimdir ama noldu ki bana vs gibi bir moda geçiyorlar. Ya da gerçekten etkilenip heycandan sus pus oluyorlar.

1. De değilse de 2. Görüşmede artık konuşmasını soru sormasını muhabbet etmesini beklerim karşı tarafın. Yoksa ben de sizin gibi bitirir yeni denizlere yelken açardım.

Bana hiç dediğiniz kadar suskun tipli biri denk gelmedi bir tane oldu onunlada 1-2 görüştükten sonra olmadı zaten. Genelde konuşan tipler denk gelmişti bana hep :KK70: Sizede öyle denk geliyor demekki.
Cinsellik konusalim mi desem eminim hepsi muhabbet kusu kesilir basima:KK11:sen sansliymissin:KK45:

Çevremdeki örneklerde aslında erkek etkilenmişse biraz çenesi de düşüyor Allahallah normalde hiç de bu kadar konuşkan değilimdir ama noldu ki bana vs gibi bir moda geçiyorlar. Ya da gerçekten etkilenip heycandan sus pus oluyorlar.

1. De değilse de 2. Görüşmede artık konuşmasını soru sormasını muhabbet etmesini beklerim karşı tarafın. Yoksa ben de sizin gibi bitirir yeni gemilere yelken açardım.
Benimkilerin bahanesi cok heycanlandim.Ama mesajlari bile sikici ne dersem evet oyle vs Bende bekliyorum yeni gemileri:KK42:

Ya suskun erkek sıkıcıdır katılıyorum ama mesela ilk buluşmada bülbül gibi şakıyan erkek bana çok flörtöz gelirdi şahsen altında birşey arardım (:
Yani ilk buluşmada biraz olsun beni etkilediyse bi bakışı bi gülüşü, sonraki buluşmada daha konuşkan olur diye düşünüyorum.
Ağırbaşlı erkek iyidir ya öyle kurtlu gibi dırdır konuşan kahkaha atan erkek pek itici bana göre.
Bende ilk buluşmada çekingen suskun olurum sonrakilerde karşımdaki bunun içinden ne çıktı diyorlar mıdır acaba :D
Çok konuşan geveze erkekleri gömdüm kesin bana öyle birisi denk gelir he yakın zamanda :D

Demek ki senin ki yavas yavas acilacak en azindan oturup seni dinliyormus.Bi de kavgada insan nasil sinir olur ya bi yonden de iyi kavga hic buyumez:) Ama ben iste oyle olunca eneejim dusuyor karsimdaki konusmayinca bende konusmuyorum sen o yonden iyiymissin

Canım kavga büyümüyor ama noktalanmıyorda öyle kapanıp gidiyo işte hiç tarzım olmadan.

Ben bagirirken o susup beni izleyince o koltuktan diğerine fırlıyorum istemsizce bi defa kül tabağı fırlatmıştım konuşsana özürlü diye :-)
Bide o cevap vermeyince ne konuştuğumu unutup tekrar ediyorum aynı şeyi papağan gibi oda içinden sayıyormuş bunu 8 defa söylemiştin diyor :-)
Ama dediğin gibi küskünlük olmuyor en büyük olay 1 saat sonra son buluyor bide benim sinirim saman alevi gibi zaten unuturum bile neye sinirlendigimi.
Ama sana tavsiyem çok konuşan adamdan uzak dur her konuya atlayandan.
Geçmişte tecrübe ettiğim oldu o yüzden eşime bin şükür.

Ya suskun erkek sıkıcıdır katılıyorum ama mesela ilk buluşmada bülbül gibi şakıyan erkek bana çok flörtöz gelirdi şahsen altında birşey arardım :-)
Yani ilk buluşmada biraz olsun beni etkilediyse bi bakışı bi gülüşü, sonraki buluşmada daha konuşkan olur diye düşünüyorum.
Ağırbaşlı erkek iyidir ya öyle kurtlu gibi dırdır konuşan kahkaha atan erkek pek itici bana göre.
Bende ilk buluşmada çekingen suskun olurum sonrakilerde karşımdaki bunun içinden ne çıktı diyorlar mıdır acaba :KK70:
Çok konuşan geveze erkekleri gömdüm kesin bana öyle birisi denk gelir he yakın zamanda :KK70:
Yok oyle civik civelek degil demek istedigim:KK45:Muhabbet acmasini bilen hayata karsi fikirleri olan bi insan ariyorum sadece.Her dedigine evet diyen bas sallayandan daha cok korkuyorum ben.Hep ben aciyorum muhabbeti o da kisa suruyor bari diyorum siyaset felan konusayim belki konusur genelde siyasete de pek ilgili olmuyorlar.Napiyim ben cinsellik mi konusayim:KK70:

Bence heyecansız olmuyor. Ben eski sevgilimle hala buluşurken heyecanlanırdım, o da aynısını söylerdi. Birbirimizi bırakmak istemiyorduk falan. Ne zaman sorunlarımız, kavgalarımız başladı, heyecanımız bitti, o zaman ayrıldık. Görünce en azından kalbin bir hop etmediği insanla bence aranızda iyi bir çekim de olmuyor yani.

Ne kadar çok.. Nerden buluyorsunuz?
Evlenme ysini gecmeye baslayinca bi de evlenmk istedigini bilince insanlar tanistiriyor ya da baska yerlerden denk geliyor.Ben yok tanismam demiyorum belki dogru kisidir diye hepsine bi sans veriyorum

Cinsellik konusalim mi desem eminim hepsi muhabbet kusu kesilir basima:KK11:sen sansliymissin:KK45:

Oturup cinsellik konuşmak ayrı bişey zaten o muhabbete girmeye uğraşanları baştan çizdim hep. Biraz özgüvenli görünen tipler seçmeye bak ama bazılarıda özgüven işini abartıyor akşama kadar kendini övüyor sonra :D o da bir bela...

Yok oyle civik civelek degil demek istedigim:KK45:Muhabbet acmasini bilen hayata karsi fikirleri olan bi insan ariyorum sadece.Her dedigine evet diyen bas sallayandan daha cok korkuyorum ben.Hep ben aciyorum muhabbeti o da kisa suruyor bari diyorum siyaset felan konusayim belki konusur genelde siyasete de pek ilgili olmuyorlar.Napiyim ben cinsellik mi konusayim:KK70:
Hahaha ay yok be. Aslında bu suskunları şutlamadan önce o tarz bi konu açıp nabız ölçüp öyle şutlamak daha zevkli olur :D

Canım kavga büyümüyor ama noktalanmıyorda öyle kapanıp gidiyo işte hiç tarzım olmadan.

Ben bagirirken o susup beni izleyince o koltuktan diğerine fırlıyorum istemsizce bi defa kül tabağı fırlatmıştım konuşsana özürlü diye :-)
Bide o cevap vermeyince ne konuştuğumu unutup tekrar ediyorum aynı şeyi papağan gibi oda içinden sayıyormuş bunu 8 defa söylemiştin diyor :-)
Ama dediğin gibi küskünlük olmuyor en büyük olay 1 saat sonra son buluyor bide benim sinirim saman alevi gibi zaten unuturum bile neye sinirlendigimi.
Ama sana tavsiyem çok konuşan adamdan uzak dur her konuya atlayandan.
Geçmişte tecrübe ettiğim oldu o yüzden eşime bin şükür.
Cok tatlisiniz ya gozumde bi canlandirdim da seninkine acidim:rolleyes:İste sorun kavganin noktalanmamasi hep icinde kaliyor kavga edecek yer ariyorsun:KK4:Cok konusan civik insanlarlavasla olmaz zaten benim istedigim muhabbet etmeyi bilen bi fikir sahibi bi insan her dedigime he diyenden korkuyorum bende:deli:

Oturup cinsellik konuşmak ayrı bişey zaten o muhabbete girmeye uğraşanları baştan çizdim hep. Biraz özgüvenli görünen tipler seçmeye bak ama bazılarıda özgüven işini abartıyor akşama kadar kendini övüyor sonra :KK70: o da bir bela...
Bi tanesiyle internetten tanismistim zaten direk cinsellik konustu engelledim aman internetten uzak durcaksin zaten.Cok kendini begenirse ben begenmem:KK45:

Hahaha ay yok be. Aslında bu suskunları şutlamadan önce o tarz bi konu açıp nabız ölçüp öyle şutlamak daha zevkli olur :KK70:
Arada tanidik var yoksa dalga gecmek istiyorum bazen tam cinsellik acip bulbul gibi konusurken en heycanli yerinde muhabbete kesmek:rolleyes:

Bence heyecansız olmuyor. Ben eski sevgilimle hala buluşurken heyecanlanırdım, o da aynısını söylerdi. Birbirimizi bırakmak istemiyorduk falan. Ne zaman sorunlarımız, kavgalarımız başladı, heyecanımız bitti, o zaman ayrıldık. Görünce en azından kalbin bir hop etmediği insanla bence aranızda iyi bir çekim de olmuyor yani.
Evet bi heycan olmayinca oturmakta istemiyorsun cekim hic olmuyor

Back
X