Ölsem daha iyi, bu acıyı çekmektense

• Konu Sahibi Konu Sahibi asskym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

asskym

Ziyaretçi
benim adım dilan 14 yaşındayım ben bi çocuğu çok seviyorumm okadar çok seviyorumki malesef o bu sevgiyii haketmiyo ama seviyorum iştesenağlama

ben okulda bunun gözlerinin içine içine hep baktım sonra oda bakmaya başladı öle bakışıyoduk bnm baktığım kdr bakmıyodu tabi ama bazen yakalıyodum bakışlarını yan yan bakıyo..ben tahtaya kalktığımda başını öne yodu utanır gibiydi eliyle fln oynuyodu :

ben dayanamadım bi gün bunu msneye ekleyip başka biriymiş gibi konuştum nasıl kızlardan hoşlanıyosun dedim kaşar kızlar dedi:1shok::1shok::1shok:senağlama ben şoka girdim

okulda okadar sessiz sakin okadar masum ki msnede bnle o konuları konuşmasıı bni hem şaşırttı hem üzdü ..,,sonra arkadaşımda cesaret verince bide yine başka bi msneye ekleyip dilan olarak konuştum bu sefer..dilan derdemez mal olan mı dedi ..:çok üzgünüm: seni sevebileceğimi nasıl düşünürsün deli okulda adın çıkmış 9 a inmez 8 e dedi bana :çok üzgünüm: okadar üzüldüm okadar kırıldım ki anlatamam maffoldumsenağlama bende o üzüntüyle konuştuğun dilanla okuldakini karıştırma eyer konuştuğun dilan okuldaki olsaydı işte asıl ozm adım 9 dan 8 e inmezdi dedim:çok üzgünüm: oda yanlış anlamış tmm tmm biliorm sen erkeklerle bir gece beraber oluyosun gibi bişi dedi bana :çok üzgünüm: sonrada sildi msneden:çok üzgünüm: o günden sonra onu gördüğüm yerde kaçıyorum .. bnm arkamdan bakıyomuş arkadaşım dedi senağlama kesin içinden deli diodur :çok üzgünüm: bugün ilk defa kaçmadım ondan yine baktıı:çok üzgünüm:

benim anlamadığım bu çocuk hem böyle diyo hem bakıyo :çok üzgünüm: niye böyle yapıyo ya:çok üzgünüm: ve niye msnede sölediklerini yüzüme sölemiyo hiçbişiy olmamış gibi davranıyo ya yardım ediiiin nolursenağlamasenağlama

14 yaşında ne muhabbetler bunlar :1shok:
okuluna bak sen, derslerinle ilgilen boşver

ya offffff okul bitiyo ztn siz akıl verin lütfen kafam çok karışık yhaaa

canım saçmalama ölmek de ne demek miş böyle şeyler olur bu yaşlarda hiç önemseme senin adın dilan mı gerçekten hem nerden belli o msn de ki kişinişin sen olduğun ispatlayamaz ki boşver bu işleri sen derslerine bak böyle birşey de hiç olmamış gibi devam et yaşamına

msn de yazdıklarına bakılırsa da o çocuğu da bırak bence daha erken zaten canım üzülme boş yere

güzelim kızma ama hakkaten küçüksünüz hani. sen de sana o lafları eden insan da hislerinden ve konuşmalarında haberdar olacak yaşta değilsiniz. onun laflarıyla kendini üzmeyi bırak da okulunla ilgilen bana kalırsa.
daha çookk erken. yasakkelime

içerik nedeniyle konunuz "aşk acısı" çekenler bölümüne taşınmıştır bilginize

bencede 14 yaşındayken böyle şeylerle uğraşırsna ilerisi pek iyi olmaz senin açından cnm

bide o yaşlarda erkeklerin beyni başka şeylere daha çok çalışıyor

daha bu yaştan derler başımı sardı senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bumu ölsem daha iyi dedigin aci?

Neyse yasina ve cahiligne veriyorum...ama sen aci nedir bilmiyorsun daha güzelim...inanki bilmiyorsun!!

Seninle böyle seviyesizce terbiyesizce konusan bir cocugun sana bakip bakmamasi ne yazar?

Böyle birinle beraber olacak kadar gurursuzmusun?

Akil istedin degilmi?

Derslerinle ilgilen...erkek denilen yaratiklarla ilgilenmeye daha bol bol vaktin olacak merak etme.

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün hatalrım
Öğünmem bu yüzden
Bu yüzden kendimi
Özel önemli zannetmem

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün saçmalamam
Yenilmem bu yüzden
Bu yüzden kendime hala güvensizliğim... 14 yaşındasın bu kadar erken yola çıkman senden götürür.. şimdiden yıpranmaya başlamışsın senin önceliğin derslerin öğrenim hayatın ve edineceğin meslek konusunda karar vermen olmalıdır...

bana niye bakıyoda yüzüme bişey sölemiyo anlamıyorum yhaa:1no2:

daha bu yaştan derler başımı sardı senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dur daha bakalım yarın öbür gün dönüp baktığında bu da dertmiymiş diceksin
Allah başka dert vermesin inşallah

Ah be güzelim,senin de dediğin gibi
o da daha çocuk...
platonik hoşlanabilirsin bir erkekten,buna yasak kimse koyamaz ama
şuan düşünmen gereken okulun var,
Allah acı vermesin,bu ne ki,
devede kulak bile değil tatlım...
kafanı böyle şeylere takma,o güzel,değerli
zamanını bu tip konulara harcama derim...
belki bana kızacaksın,nasihata ihtiyacım yok diye,
ama var güzelim,benim bir anne olarak
görevlerimden biri de nasihat etmek,ha uyarsın,uymazsın o senin bileceğin iş ama
benim babamın bir lafı vardır...
"" Ağır taşı kimse yerinden oynatamaz""
hayatın boyunca birilerinin peşinden koşan değil,koşturan ol ve
erkeklerin güzel sözlerine kanmayın lütfen,bak aklı başında ,14 yaşında bir genç kızsın,
mantıklı ol,önceliklerini belirle,
aşk ,meşk zaten olur ama
önce oku,mesleğini eline al...
Tamam mı güzel kız???
sevgiler...

ahhh canım ölmek o kadar kolaymı ve de saçma bir sebep yüzünden hayatta neler var ne acılar var aşk acı hiiiçççbirşey kalır burda bak ablaların sana derslerinle ilgilen demiş bende aynısını diyorum sil at kafandan o terbiyesizi sana bakıyorsa da git de ki yüzüne ne bakıyon birşeymi diycen de apışıp kalsın sonrada senin gibilerle işim olmaz de olsun bitsin

Çocuk söyleyeceğini msn'de söylemiş zaten.
Daha bişeyler söylemesini mi bekliyorsun ?
Ben olsam iğrenirim o insandan ya,sen hala onun konuşmasını bekliyorsun pes yani!!
Hem böyle biri seni sevse ne yazar ?
Onu görünce uzaklaşacağın yerde,neden birşey söylemiyo diye merak ediyorsun.

hakkatten iyi bi öneri kaydirigubbakcemile5

güzel kardeşim erkek bakar. sevdiğinden deil sen baktığın için bakar. valla bak inan ablana. kendini hırpalama okul bitsin yaz tatiline bi gir unutcaksın onu tamamen. amaaann diceksin buna mı kafa yormuşummmkaydirigubbakcemile3 demezsen ben de disembır diilim sengözlerimebaksanab

yha tmm sevmiosun anladıkda niye bakıon bn senden kopmaya çalışıyom sen napıon kardeşimm
msnedekileri gelsin yüzüme sölesin niye bana acı çektiriyo ama öküzün tirene baktığı gibi bakıo halaçok mmutsuzum yha şimdi niye bakıon desem oda dicek sen bakıyosun fln dicekk offf

Sen bizim yazdıklarımızı okumuyorsun sanırım...
Lütfen mesajlarınızı yazarken harfleri yutmadan yazalım...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…