• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsem Ölemiyorum..

gozyasi

Hüzün Dostu..!
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2006
2.790
3.043
698
Şuan çok yalnız ve çaresiz hissediyorum..
Evliliğim bitiyor, çocuğum babasız kalacak..
Biliyorum benim gibi bu yoldan geçen çok insan var..
Ama ben çok metanetsizim, kaldıramıyorum, nasıl aşarım bilmiyorum..
Etrafımda dostum arkadaşım yok, derdimle dertlenecek sıkı dur yanındayım diyecek kimsem yok..
Var gibi görünenler arada bir nasılsın diye soruyor sadece..

İdare eder diyorum..
Ne idaresi içimde fırtınalar kopuyor..
Canlı canlı ölüyorum diyemiyorum..
Bir lokmayı bile geçiremiyorum boğazımdan,
Evladıma baktıkça, onun gülen yüzünü gördükçe içim parçalanıyor..

Tek sığınmaya çalıştığım ALLAH..
ALLAH yeter diyorum ama içimdeki bu şeyi durduramıyorum..

Evladinizin babasi ölmüyor, sadece artik ayni evde yasamayacaklar. Istedigi zaman gorusebilirler degil mi? Durumu bu kadar agirlastirmaniza anlam veremedim. Elbette kolay degildir boşanmak ama evli kalmak sizi mutlu etseydi bosanmayi tercih etmezdiniz sanirim. Bu durumda cocugunuz icin en dogrusunu yapiyorsunuz. Cunku onun babasina oldugu kadar hatta daha fazla, mutlu bir anneye ihtiyaci var.

Belki de bu kadar acı çekmeden iyileşemeceksin. Belki de çocuğun için güçlenmen içindir bu acılar...

Allah yardımcın olsun, ölmeyi sakın düşünme. Evladını o insanların eline bırakma.
Amin inşaALLAH..
Ölümü düşünmek zaten inancıma ters rabbim muhafaza etsin..
Ama işte içimdekini durduramıyorum..

Evladinizin babasi ölmüyor, sadece artik ayni evde yasamayacaklar. Istedigi zaman gorusebilirler degil mi? Durumu bu kadar agirlastirmaniza anlam veremedim. Elbette kolay degildir boşanmak ama evli kalmak sizi mutlu etseydi bosanmayi tercih etmezdiniz sanirim. Bu durumda cocugunuz icin en dogrusunu yapiyorsunuz. Cunku onun babasina oldugu kadar hatta daha fazla, mutlu bir anneye ihtiyaci var.

Farkındayım ölmüyor ama bu farklı her akşam oynadığı babasını arada bir görecek..
Anne babası yanyana olan insanları görünce boynu bükülecek.
Boşanmayı ben tercih etmedim terkedildim..

Şuan çok yalnız ve çaresiz hissediyorum..
Evliliğim bitiyor, çocuğum babasız kalacak..
Biliyorum benim gibi bu yoldan geçen çok insan var..
Ama ben çok metanetsizim, kaldıramıyorum, nasıl aşarım bilmiyorum..
Etrafımda dostum arkadaşım yok, derdimle dertlenecek sıkı dur yanındayım diyecek kimsem yok..
Var gibi görünenler arada bir nasılsın diye soruyor sadece..

İdare eder diyorum..
Ne idaresi içimde fırtınalar kopuyor..
Canlı canlı ölüyorum diyemiyorum..
Bir lokmayı bile geçiremiyorum boğazımdan,
Evladıma baktıkça, onun gülen yüzünü gördükçe içim parçalanıyor..

Tek sığınmaya çalıştığım ALLAH..
ALLAH yeter diyorum ama içimdeki bu şeyi durduramıyorum..
Kolay atlatırsınız umarım öncelikle şu çocuğum babasız kalacak kafasından çıkmanızı tavsiye ederim boşanmak sizle eşiniz arasında geçen bir şeyler baba ve çocuk ilişkiyi sonlandırmıyor peki neden bu kadar üzgünsüzünüz ayrılma sebebi ne?

Farkındayım ölmüyor ama bu farklı her akşam oynadığı babasını arada bir görecek..
Ne boynu bükülmesi siz ağır bir depresyon geçiriyor olabilir misiniz ? Türk filmi yaşıyor gibisiniz de genelde böyle olmuyor rahatlayın biraz

Oyle bir babasi olacagina olmasin daha iyi o zaman. Uzulmenizi anliyorum ama cocugunuz icin dimdik durmalisiniz. Umarim cok daha guzel bir hayat bekliyordur sizi. Bunu gerceklestirecek olan sizsiniz.

Sizi sevmeyen ama anne babası bir arada olsun yeter diye evladını düşündüğü için size katlanan bir eş ve böyle sürüp giden bir evlilik mi, yoksa sevgisi saygısı bittiği için sizinle ayrılmak isteyen ve çocuğuyla istediği zaman kaliteli zaman geçirecek bir baba ve eski eş mi? Evet zor görünüyor ama geçecek, sabaha en yakın zaman en karanlık zamandır unutmayınız, yaranın kabuk bağlayıp iyileşmesi için zaman lazım sabır lazım. Allah selamete çıkarsın, evladınız ile sizi her türlü kötülükten korusun 💜

Kolay atlatırsınız umarım öncelikle şu çocuğum babasız kalacak kafasından çıkmanızı tavsiye ederim boşanmak sizle eşiniz arasında geçen bir şeyler baba ve çocuk ilişkiyi sonlandırmıyor peki neden bu kadar üzgünsüzünüz ayrılma sebebi ne?
Tartışmalar..
saçma sapan şeylerden çıkan tartışmalar..
Eşimin bana karşı ezik psikolojisi hissetmesi..
Bırakıp gitti..
Ve şimdi hayatına devam ediyor..

Buraya yaz içini dök. Derdinle dertlenecek çok insan var burda. Seninle aynı yollardan geçen de..

Şuan hissettiklerin normal, kolay değil bir hayattan başka bir hayata geçmek..

İnsan yeri gelir evinden çıkıp yola koyulunca bile içini garip bir his kaplar. Değişiklik ilk etapta hep ürpertici bir soğukluk verir. Sonra geçer.

Bu hissettiklerin normal ama dozunda yaşa. Ölecek bitecek birşey yok. İnsanlar en sevdiklerini bile toprağa veriyor yine de ölmüyor. Ölmeyi bayılmak sanmamak lazım.

Oyle bir babasi olacagina olmasin daha iyi o zaman. Uzulmenizi anliyorum ama cocugunuz icin dimdik durmalisiniz. Umarim cok daha guzel bir hayat bekliyordur sizi. Bunu gerceklestirecek olan sizsiniz.
inşaALLAH..
Karakterim zayıf, güçlü olmak istiyorum ama olamıyorum..

inşaALLAH..
Karakterim zayıf, güçlü olmak istiyorum ama olamıyorum..
Ama boyle zayif durarak en buyuk kotulugu yapiyorsunuz cocugunuza. Bu durumun cok da abartilacak bir sey olmadigini, ayrilsaniz da hayatiniza devam ettiginizi, mutlu oldugunuzu, cok olagan, herkesin yasayabilecegi bir sey oldugunu kabullenip cocugunuza oyle yansitmalisiniz.
Bakin belki agir konusacagim ama cocugunuzun babasiz kalacagina degil de terkedildiginize daha cok üzülüyor gibi davraniyorsunuz. Oyle demiyorum ama olayi karsilayis sekliniz oyle. Cok dramatik yazmissiniz. Belki su an cocugunuz bu kadar etkilenmiyordur bile, hatta evde surekli tartisan bir anne baba gormedigi icin daha mutludur bile.

Tartışmalar..
saçma sapan şeylerden çıkan tartışmalar..
Eşimin bana karşı ezik psikolojisi hissetmesi..
Bırakıp gitti..
Ve şimdi hayatına devam ediyor..
Bakın hiçbir ilişki sonsuza kadar sürecek diye başlamıyor ve her ilişki bir gün bitiyor ama tarafların isteğiyle ama ölümle eninde sonunda bitiyor ve bu hayata bir çocuk getirirken bütün bu riskleri alıyoruz karşınızdaki eşiniz anne babanız dahil kim olursa olsun sonsuza kadar sizin yanınızda ya da sadık olma durumu yok hayatta herkes her şeyi yapar şu an belki üzüntüden böylesiniz ama belki de daha iyi olacaktır biraz fazla dramatize etmişsiniz öyle benim babam annem ayrıldı diye boynu bükük çocuk görmedim ben hiç etrafımda ama anne baba her gün birbirini yiyor diye mutsuz agresif çocuk çok gördüm siz bu durumu böyle türk filmine çevirirseniz çocukta etkilenip doğal olarak üzülür boyun büker ama bunun normal olduğunu insanların evlenmesi aynı evde yaşaması kadar ayrılıp farklı evlerde yaşamasınında doğal olduğunu mutlu olduğunuzu gösterirseniz gayet güçlü bir çocuk olur ama sözde değil duruşunuzla göstermeniz lazım bunu

Sizi sevmeyen ama anne babası bir arada olsun yeter diye evladını düşündüğü için size katlanan bir eş ve böyle sürüp giden bir evlilik mi, yoksa sevgisi saygısı bittiği için sizinle ayrılmak isteyen ve çocuğuyla istediği zaman kaliteli zaman geçirecek bir baba ve eski eş mi? Evet zor görünüyor ama geçecek, sabaha en yakın zaman en karanlık zamandır unutmayınız, yaranın kabuk bağlayıp iyileşmesi için zaman lazım sabır lazım. Allah selamete çıkarsın, evladınız ile sizi her türlü kötülükten korusun 💜
Amin ALLAH razı osun..
Canımı en çokta bu yakıyor sevilmeyecek kadar ne yaptım bilmiyorum..
Çok çabaladım, dört dörtlük değilim evet ama bir evliliği bozmak bırakıp gitmek bu kadar kolay mı?
Farkındayım her şeyin ama işte iyi değilim, olamıyorum..
Kendimi biliyorum ne yazık ki unutma problemim var ömrüm boyunca yiyeceğim kendimi..

Buraya yaz içini dök. Derdinle dertlenecek çok insan var burda. Seninle aynı yollardan geçen de..

Şuan hissettiklerin normal, kolay değil bir hayattan başka bir hayata geçmek..

İnsan yeri gelir evinden çıkıp yola koyulunca bile içini garip bir his kaplar. Değişiklik ilk etapta hep ürpertici bir soğukluk verir. Sonra geçer.

Bu hissettiklerin normal ama dozunda yaşa. Ölecek bitecek birşey yok. İnsanlar en sevdiklerini bile toprağa veriyor yine de ölmüyor. Ölmeyi bayılmak sanmamak lazım.
hele de benim karakterimde biri için..
Ömrümün üçte birinden fazlası o..
Ben bunu nasıl aşacağım bilmiyorum..
psikolojik destek alıyorum ama hiç değişen bir şey yok..

Bakın hiçbir ilişki sonsuza kadar sürecek diye başlamıyor ve her ilişki bir gün bitiyor ama tarafların isteğiyle ama ölümle eninde sonunda bitiyor ve bu hayata bir çocuk getirirken bütün bu riskleri alıyoruz karşınızdaki eşiniz anne babanız dahil kim olursa olsun sonsuza kadar sizin yanınızda ya da sadık olma durumu yok hayatta herkes her şeyi yapar şu an belki üzüntüden böylesiniz ama belki de daha iyi olacaktır biraz fazla dramatize etmişsiniz öyle benim babam annem ayrıldı diye boynu bükük çocuk görmedim ben hiç etrafımda ama anne baba her gün birbirini yiyor diye mutsuz agresif çocuk çok gördüm siz bu durumu böyle türk filmine çevirirseniz çocukta etkilenip doğal olarak üzülür boyun büker ama bunun normal olduğunu insanların evlenmesi aynı evde yaşaması kadar ayrılıp farklı evlerde yaşamasınında doğal olduğunu mutlu olduğunuzu gösterirseniz gayet güçlü bir çocuk olur ama sözde değil duruşunuzla göstermeniz lazım bunu
Evet biliyorum ama ne yazık ki şuan bunu kendime milyon kere söylesem de yapmaya gücüm yok..

Amin ALLAH razı osun..
Canımı en çokta bu yakıyor sevilmeyecek kadar ne yaptım bilmiyorum..
Çok çabaladım, dört dörtlük değilim evet ama bir evliliği bozmak bırakıp gitmek bu kadar kolay mı?
Farkındayım her şeyin ama işte iyi değilim, olamıyorum..
Kendimi biliyorum ne yazık ki unutma problemim var ömrüm boyunca yiyeceğim kendimi..
Sizin sevginizi hak edecek biri değilmiş demek ki Rabbim onu sizden uzağa yollamış güzel kardeşim böyle düşünün. 16 yaşındaydım ben babam bizi başka kadın için terk etmişti, o dönem çok üzüldü annem, sonra dedi ki kim bilir bize ne zararı dokunacaktı iyiki gitti. Sizin hayır gördüğünüzde şer, şer gördüğünüzde hayır vardır fakat siz bunu göremezsiniz, Allah herşeyin iyisini bilir 💜

Back
X