Olsem...

Böyle durumlarda hep en kötüsünü düşünüp kendimi ona göre yönlendiririm ben. Sana da tavsiye ederim..

Mesela Allah korusun çalışmaya değil de ya hapise düşse ondan bu şekilde uzak kalsanız.. ya Allah korusun ölse ve bir daha ne sesini duyacaksınız ne de kendini bir daha görecekseniz. Bunlarla gurbete gitmesi arasında dağlar kadar fark var.. ama abiniz kötü bir olay için değil geleceği için oraya gidiyor. Millet iş bile bulamıyor, evine ekmek götüremiyor. Çok şükür abiniz oraya iş için gidiyor. Evet biraz zorlanacaksınız ama onun mutlu olması, ayaklarının üstünde durması sizi mutlu etmeli ve ona göre üzülmemeye çalışmalısınız. Sonuçta Allah'ın izniyle onu tekrar görme şansınız var.

Böyle durumlarda hep en kötüsünü düşünüp kendimi ona göre yönlendiririm ben. Sana da tavsiye ederim..

Mesela Allah korusun çalışmaya değil de ya hapise düşse ondan bu şekilde uzak kalsanız.. ya Allah korusun ölse ve bir daha ne sesini duyacaksınız ne de kendini bir daha görecekseniz. Bunlarla gurbete gitmesi arasında dağlar kadar fark var.. ama abiniz kötü bir olay için değil geleceği için oraya gidiyor. Millet iş bile bulamıyor, evine ekmek götüremiyor. Çok şükür abiniz oraya iş için gidiyor. Evet biraz zorlanacaksınız ama onun mutlu olması, ayaklarının üstünde durması sizi mutlu etmeli ve ona göre üzülmemeye çalışmalısınız. Sonuçta Allah'ın izniyle onu tekrar görme şansınız var.

Cok haklisiniz. Kiymetli yorumunuz icin tesekkur ederim. Cok sag olun.

Bunun bir sonraki adımı "kardeşini aileden çalan" geline düşman,evliliğe dahil olmaya çalışan görümce durumları. "Uzağa taşındı kardeşimi kaçırdı" faslı falan ooo var da var.

Sevdiklerinize bağlı olun,bağımlı değil. Sevginizi dengeleyin,size zarar veriyo.
Elbette özlersiniz ama karşınızdaki dizinizin dibinde oturacak kedi değil. Hele ölmek kısmına hiç girmiyorum.

Kardesim kuvvetle muhtemel baska bir ulkede calismaya baslayacak. Ondan ayrilma olasiligi bile canimi oyle acitiyor ki kahroluyorum resmen. Ne yapacagim ben? O kadar gucsuzum ki su an... :KK43:

Bu gece uykumda olsem keske... :KK43:
Canım benim ne güzel bir kardes sevgisidir bu allah muhabbetinizi artırsin

ölsem yazana kadar her şey birbirine bağlı 2 kardeş gibi görünüyoe
ölsem den sonra sizin ona bağımlı olduğunuzu düşündüm ki bu sağlıklı değil

Back
X