Ölü balık gibi bakıyorum

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Gerçekten ölü balık. Sürekli yorgun hissediyorum. Dışarda da sürekli stres yapıyorum. Ve bu beni çok yoruyor. Eve gelince sanki omuzlarımdaki yük kalkıyor daha rahatlıyorum ama halsiz halsiz kalıyorum bu sefer de. Şöyle gözleri parlayan, özgüveni gözlerinden okunan insanlara çok imreniyorum. Benim gözlerime bakan yorgun, umutsuz ve özgüvensiz olduğumu anlıyor. Ben ne yapıcammm. İnsanın bakışı nasıl değişir ki?

Aklıma istemsizce daha canlı ve genç görünmek için sabahları gözüne gözyaşı damlası sıkan Duygu Özaslan geldi 😬😬😬

Bence sizinki biraz psikolojik gibi, kişisel gelişime önem verip kendi çabalarınızla ya da bütçeniz varsa uzman desteği de alarak özgüven sorunlarını çözebilirsiniz.
Yorgun olmanızın nedenleri neler? Evli misiniz çocuğunuz var mı? Fiziksel bir yorgunluk ise evli iseniz kesinlikle eşten destek almalısınız gibi değişir tavsiyeler. Ama günümüz dünyasında herkes bir şekilde bezgin ve yorgun, işin özü ne olursa olsun yaşama sevincini kaybetmemek sanırım, her türlü derde tasaya rağmen hayata bir kez geldiğini unutmayan, hayatı seven insanların gözleri parlıyor genelde. Enerjileri de bir farklı oluyor

Bu tamamen ruhla ilgili bence, psikolojimin bozuk olduğu eşimden yeni ayrıldığım dönemlerde çok üzgündüm , evdede olsam moral bulmak için güzel giyinir saçımı yapardım şimdi bakıyorum o zaman çekildiğim tüm fotoğraflarda saçım kıyafetim çok güzel çıkmış ama gözlerim hüzünlü hüzünlü bakıyor , yani ne kadar duygularımızı gizlesekte gözlerimiz bizi ele veriyor, demek ki sizde ruhen yada bedenen yorgunsunuz bakışlarınıza yansıyor, 2 gün bile olsa bir yere gidip dinlenin belki bu size iyi gelecektir.

Back
X