Aleyküm selam
Ben de sizin kaderinizle aynı kaderde biriyim 02 Aralık 2016'da 39.haftalık bebeğimi kaybettim ölü doğum yaptım.
Bebeğimize otopsi isteyemedik (bir ana baba olarak kıyamadık ) sonradan yaptırdığım tahlillerde kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı şu an bebek aspirini kullanıyorum. Rabbim böyle bir acıyı düşmanıma dahi vermesin çok zor, kendimi hala hamile gibi sanıyorum o nedenle bir gram kilo dahi veremedim karnım hamile gibi şiş hala. Çok ama çok zor bir durum hiç bir şeye benzemiyor... Antidepresan kullanmanız eğer bir çocuk istiyorsanız ki öyle iyi değil tamamen doğal ve yatıştırıcı passiflora diye bitkisel eczanelerde satılan bir ürün var , onu kullanabilirsiniz ben de aldım ama kullanmadım kullanmak istemiyorum o bile acımı unutturursa ya bana evladıma haksızlık yaparım diye içemiyorum. Ben de sizin gibi çocuk istiyorum yaşım 43

olur mu olmaz mı bu yaştan sonra çok stres yapıp bunalıyorum ama her şeyin en iyisini de doğrusunu da Rabbim bilir elbet.
Biz ne dersek boş, ölsek te meleklerimizi geri getiremeyiz maalesef. Vesilesiz ölüm olmaz elbette ama bizimki tamamen dr hatası

o nedenle dr çok önemli

Tekrar bebek istiyorsanız her türlü testten geçin bir sorun varsa önlem almanız kolay olur. Çok iyi üniversite hastaneleri var bir hastaneye bağlı kalmadan bütün tetkiklerinizi yaptırın derim. Allah yardımcınız olsun