Ölü doğum yapıp bebeğini kaybedip yeniden hamile kalanlar

doğumuna dört gün kala kalbi durdu bebeğimin.sabahtan beri gözyaşım yine durmuyor.
onun kokusunu duyamadım.eşyaları herşeyi çekmecelerinde hala...7 ay oldu ,ama acısı dinmiyor.doğum yapan hiç kimseyle görüşmek onlarla ilgili haberleri duymak istemiyorum.
Deme öyle içim acıdı gözlerim doldu :KK42: evlat acıdı dinermi hiç :KK61: ilk günki kadar üzgünüm ben bi parçamı kaybettim on tane çocuğum olsada onu unutamam onun heycanı sevgisi bile bambaşkaydı :KK42:Bende öyleydim önce tüm hamile arkadaşlarımı sildim konuşmadım çok sonra kendime gelebildim aylarca korundum korunmayı bıraktım bebeğim olmadı iyice psikolojim bozuldu sana en büyük tavsiyem hamile kal bu acının tek çaresi yeni bi bebek olur tüm gücünü topla hayata tutunmak için bunu yapmak zorundayız

canım kıyamam o sevincin yarıda kalması çok zor biliyorum :cry: benim bebeğim kız olacak inşallah bugün doktora gittim allaha şükür sorun yokmuş içim biraz rahatladı hatta biraz fazla sevinmiş olucam ki facebookta bile herkes biliyo artık hamile olduğumu söyledim gitti :KK47::KK33:

Saol canim simdi tedavideyim insallah sağlıkla bir daha nasip olur bana da..

Cok sevindim canmm insallah hersey iyi olucak prenses saglikla gelicek:anneadayı:
iyi yapmışsın canim dua da alirsin bol bol bebegine hem :KK51:

doğumuna dört gün kala kalbi durdu bebeğimin.sabahtan beri gözyaşım yine durmuyor.
onun kokusunu duyamadım.eşyaları herşeyi çekmecelerinde hala...7 ay oldu ,ama acısı dinmiyor.doğum yapan hiç kimseyle görüşmek onlarla ilgili haberleri duymak istemiyorum.

Allah sabir versin canim cok zor:KK43: ben de erken dusuk yaptim kimseyi gormek bile istemedim butun etrafimdaki herkes de hamile..

Allah'im acini dindirsin insallah en hayirli zamanda tekrar nasip etsin:KK60:

İlk bebeğimi 5 aylık hamileyken suyum bittiği için kaybettim 7 ay uğraşmamın sonucunda hamile olduğumu öğrendim üstelik tamda bebeğim olmuyo artık bıktım istemiyorum dediğim an oldu.Sevinçten tam bir saat içimi çeke çeke ağladım:nazar:.Şimdi doktora gitmeye korkuyorum değişik duygular içindeyim ya doğuramazsam ya onu kaybedersem hesaplamama göre 5+2 günlük yani adetim bugün tam 10 gün gecikti.8.gün test yapmıştım Rabbim kucağıma almayı nasip eder inşallah varmı aranızda benim gibi olan :KK46:Eşim sevinçten havalara uçuyo ama benim aklım soru işaretleriyle dolu :110:

Merhaba.ben de 6.5 aylıkken suum bittiği için bebeğimi kaybettim.patoloji ve genetik sonuçları temiz çıktı. Ben de tekrar anne olmak istiyorum ve korkuyorum çok.sağlıklı doğum yapabildiniz mi?

Back
X