ÖLÜ DOĞUM YAPIP NE ZAMAN TEKRAR HAMILE KALABILDINIZ?

tugceeekck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
22
6
22 ARALIKTA 30 HAFTALIK BEBEGİMİN KALBİ DURDU VE HİÇBİR NEDEN BULAMADILAR NORMAL DOĞUM YAPTIM VE HEMEN HAMILE KALMAK İSTİYORUM :KK43: NE KADAR SÜRE SONRA KALABILDINIZ BAZI KİŞİLER 7-8 AY KALAMIYORMUŞ ÖYLE Bİ DURUM VAR MI ?

G
22 ARALIKTA 30 HAFTALIK BEBEGİMİN KALBİ DURDU VE HİÇBİR NEDEN BULAMADILAR NORMAL DOĞUM YAPTIM VE HEMEN HAMILE KALMAK İSTİYORUM :KK43: NE KADAR SÜRE SONRA KALABILDINIZ BAZI KİŞİLER 7-8 AY KALAMIYORMUŞ ÖYLE Bİ DURUM VAR MI ?
Geçmiş olsun canım, bende 2.5 ay önce 6 aylık ölü doğum yaptım normaldi benimde .. Hiç korunma süresi verilmedi bana gereklikontroller tahliller smear yapıldı ve ilk adetten sonra denemeye başladım rahim hazır dedi çünkü doktorum .. Geçen ay denedim olmadı bu ay da bekliyorum bakalım ne zaman isterse Allah o zaman göndericek yeni bebeklerimizi .. Seninde bence 3 ay dan aonra bi sorun yoksa korunmana gerek yok çünkü burda çok arkadaş var 9 aylık ölü doğum yapıp 3 ay sonra denemeye başlayan .. İlk denemede tutucak diye bişeyde yok sonuçta ..

gecmis olsun canim.ben gecen yil martta alti aylik kizimi normal dogumla kaybettim.6 ay korunduk.agustostan beri deniyoruz bir sey yok.bunalmis haldeyim.ilk gebeligim tedaviyle 2 yil sonra olmusdu ama kaybettik.

Sana sabırlar diliyorum. Ben de 35 gün önce ölü doğum yaptım. Şu an lohusayım. İlk hafta sütüm geldi ilaçla kestik. Dr um üç ay korunma önerdi. Adet olmayı bekliyorum. Bizler düşük yapanlar kadar erken adet olamıyoruz malesef.

Sana sabırlar diliyorum. Ben de 35 gün önce ölü doğum yaptım. Şu an lohusayım. İlk hafta sütüm geldi ilaçla kestik. Dr um üç ay korunma önerdi. Adet olmayı bekliyorum. Bizler düşük yapanlar kadar erken adet olamıyoruz malesef.
canım merhaba ben haemen adet oldum benımde sutumu dostınex adlı ılacla kestıler sukur 40ım ıcınde adet gördüm ve dunde 2. -adetım geldı oyle mutlu oldumkı bu ay denemeyı dusunuyorum benım doktorumda 6 ay dedı ama beklemeye nıyetım yok senın kac aylıktı :KK43:

canım merhaba ben haemen adet oldum benımde sutumu dostınex adlı ılacla kestıler sukur 40ım ıcınde adet gördüm ve dunde 2. -adetım geldı oyle mutlu oldumkı bu ay denemeyı dusunuyorum benım doktorumda 6 ay dedı ama beklemeye nıyetım yok senın kac aylıktı :KK43:
bu arada sanada allah sabır versın canım cok zor senı cok ıyı anlıyorum ılk bebegın mıydı?

Canim bnde 24 haftalik ölü dogum yaptim.gecen ayin 20 sinde.bu ayin 18 inde adet oldum ama hala botmedi.ne zaman biticek die bekliyorum surekli geliyo.benide bu tedirgin etti.bnde belki yarin doktora gitmeyi dusunuyorum.ayrica bizim adet olmamiz daha kolay bebek emzirmedigimiz icin.doktorum banaboyle ssoylwdi.bnm doktorumda 6 ay korun dio ama bnde beklemeyi dusunmuyorum.tek korkum ayniproblemleri yasamak.

Canim bnde 24 haftalik ölü dogum yaptim.gecen ayin 20 sinde.bu ayin 18 inde adet oldum ama hala botmedi.ne zaman biticek die bekliyorum surekli geliyo.benide bu tedirgin etti.bnde belki yarin doktora gitmeyi dusunuyorum.ayrica bizim adet olmamiz daha kolay bebek emzirmedigimiz icin.doktorum banaboyle ssoylwdi.bnm doktorumda 6 ay korun dio ama bnde beklemeyi dusunmuyorum.tek korkum ayniproblemleri yasamak.
canım ınanırmısın aynı sorun bendede var suan adetlıyım bıtınce dusunuyorum beklmıycem dogumdan sonra 2adet gordukten sonra kalmıs cogu kısı nasıpte varsa olur artık oyle dusunuyorum :KK43: sadece bende aynı seylerı yasamaktan korkuyorum

Evet canim ilk bebegimdi.bnde beklemek istemiyorum ama dedimya gebeligim hep kanamali gwcti.yinw ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.bnmde sütüm geldi ilk hafta ilacla kestik.canim senindemi adetin bitmedi bi türlü.

Evet canim ilk bebegimdi.bnde beklemek istemiyorum ama dedimya gebeligim hep kanamali gwcti.yinw ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.bnmde sütüm geldi ilk hafta ilacla kestik.canim senindemi adetin bitmedi bi türlü.
canım yok benım dogumdan sonra 20 gun surdu kanama sonra kesıldı 35.gün adet oldum sımdı 2.adetımı oldum gebelıgım benımde kanamalı gecti ve 20den sonrada erken dogum tehlıkesı basladı sonrasında bu olay oldu

Canim peki sen arastrdin mi beden kanama olmus.nedn erken dogum yaptin die.bn cok korkuyorum ayni seyleri yasarim die.bnmde hep kanamam vardi ilk aydan itibaren bnmde hep dusuk tehlikesi.sen arastirdiysan eer bana soylersen cok sevinirim.

Canim peki sen arastrdin mi beden kanama olmus.nedn erken dogum yaptin die.bn cok korkuyorum ayni seyleri yasarim die.bnmde hep kanamam vardi ilk aydan itibaren bnmde hep dusuk tehlikesi.sen arastirdiysan eer bana soylersen cok sevinirim.
canım bende rahimde perde canım benım kanama ondan oldu bebege dair hiç bir sorun bulunamadı ben hemşireyim butun tahlıller genetik tahlıller pıhtılasmalar hepsıne bakıldı hepsi temiz cıktı :KK43:

Olsun canim en azndan genetik bi sorunun yok.ya oyle olsaydi bidahaki bebektede tedirgin olcaktinhhep.canim perde oldugu nasl anlasilio.b kurtajimi yapan doktor perde yok rahim filmide cektirmwne gerek yok dedi.paataloji sonucumda bu gun geldi.kronik enfeksiyon yazio sadece.ama dogum anindada olmus olabilir dio.hamileykende olmus olabilir dio.bnde tam anliyamadim ama oda dusuge sebep olabiliyomus.birde benden brucella testi istedi doktorum.bence sizlerde yaptirin.erken soguma.olu doguma.falan sebep oluyo cunku

Olsun canim en azndan genetik bi sorunun yok.ya oyle olsaydi bidahaki bebektede tedirgin olcaktinhhep.canim perde oldugu nasl anlasilio.b kurtajimi yapan doktor perde yok rahim filmide cektirmwne gerek yok dedi.paataloji sonucumda bu gun geldi.kronik enfeksiyon yazio sadece.ama dogum anindada olmus olabilir dio.hamileykende olmus olabilir dio.bnde tam anliyamadim ama oda dusuge sebep olabiliyomus.birde benden brucella testi istedi doktorum.bence sizlerde yaptirin.erken soguma.olu doguma.falan sebep oluyo cunku
brucellaya bakılmadı canım onada baktırsam ıyı olur dedıgı gıbı 5 haftalıkken soylemıslerdı perde oldugunu dogustan kalp şeklindeymıs rahmım ıce basıkmıs bu nedenle mudahalede edılemıyor erken doguma hazırlıklıydım rahim anomalım oldugu ıcın erken dogum olacagını soylemıslerdı ama kalbını durcagını hıc dusunmemıstm :KK43:

Olsun canim üzülme oda allahtan gelen bisey.d3mekki saglikli bi bebek degildi.allah herseyin hayirlisini en dogrusunu bil8r arkadasim uzme kendini.bnde yaptiricam o testleri gebelik dusundugum zaman.sende yaptir zor deil cunku kandan bakiyolar.1 gununu ona ayir.bn oyle yapicam.bnde oyle bi durum yok canim.dun doktoeumu biraz zorladim rahim filmi cektirmeme gerek yokmus.bn rahimd3 perdede darlikta gormedim dio.aslinda belli bi sebebide yok.tek sebep sure gelen kanamam.

Olsun canim üzülme oda allahtan gelen bisey.d3mekki saglikli bi bebek degildi.allah herseyin hayirlisini en dogrusunu bil8r arkadasim uzme kendini.bnde yaptiricam o testleri gebelik dusundugum zaman.sende yaptir zor deil cunku kandan bakiyolar.1 gununu ona ayir.bn oyle yapicam.bnde oyle bi durum yok canim.dun doktoeumu biraz zorladim rahim filmi cektirmeme gerek yokmus.bn rahimd3 perdede darlikta gormedim dio.aslinda belli bi sebebide yok.tek sebep sure gelen kanamam.
ben 2 aydır okadar test yaptırdımkı brucella basıt kalır canım elbet yaptırırım ınsallah esımle genetık tahlıllere kadar yaptırdık bı anamolı var mı genlerde vs. diye şükür hepsi temız cıktı bebeğimdede öyle bütün araştırmalar yapıldı ondada ne bı anomalı ne bi sakatlık bulundu doguma 1 ay vardı zaten butun ayrıntılı ultrasonlarım takıplerım yapılmıstı gelişimi hep güzeldi öndeydi ama neden oldugunu anlayamadılar hayırlıdı böyleymıs umarım bı dahakı gebelıgımizde saglıkla kucagıma alırız :KK43:

Insallah canim tez zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz.bnde istiyorum en kisa zamnda ama korkuyorumda.kafam cok karisik bnmde canim.haftaya kismetse test yaptiricam bakalim durum nasil.patalojiden iltihap cikmis sadece o erkn doguma sebep olurmu bilmiyorum.

ben 2 kasım 2013 de 22 haftalık kızımı rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bebeğimi erken dünyaya getirmiştim ve ne yazık ki doğduğunda yaşamıyordu. sizleri gerçekten çok iyi anlıyorum Allah sabırlar versin hepinize. o zaman kontrole gittiğim dr fark etmemiş rahim ağzı yetmezliğini. benim de hemen sütüm gelmişti ve ilaçla 1 haftada kesildi. doğumdan sonra ben de hemen bebek istedim. yeni dr araştırdım. doğumdan 39 gün sonra yeni bir doktora gittim bir sonraki gebelikte rahim ağzına dikiş atıcaz dedi, 6 ay korunma verdi. günleri zor saydım. sonraki 4 ay da sabırla bekledim.

iş yerimde çok stresliydim. ve iş stresinin de hamileliğimi engellediğini düşündüm 31 temmuz 2014 de işten ayrıldım. ve inanın ağutos ayından hiç umudum yoktu. 4 eylül de tekrar hamile olduğumu öğrendim. o günden beri ben de sizler gibi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. üstelik bu hafta grip oldum. atlatamadım hala. bebeğe zarar vermesinden korkuyorum. Rabbim sizlere ve evlat isteyen her kuluna hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

Canim üzüldüm senin adina.ayrica sevindim insallah saglikla bebegini kucagina alirsin.s3n cok ara vermissin ama.bnada doktor 6 ay bekle dio beklicekmiyim onuda bilemiyorum.kanaman falan oluyomuydu peki ilk gebeliginde.?ayrica canim rahim acikligi nasil anlasilio muayeneyle mi anlasilio.gebelik ilerledikcemi belli oluyo.

X