ölü dogumdan sonra kucuk keseak

lettucemercan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
78
0
16
35
Balıkesir
Arkadaslar moralim cok bozuk lutfen benim su anki durumumu yasayan varsa anlatsin.
Ocak ayinda kordon dolanmasi sonucu 25haftalik kizimi kaybetmistm. 7 ay sonra bu ay
hamile oldugumu ogrendim fakat doktor kese kucuk dedi.
Ya gec dollenme ya da gelisim geriligi olabilir dedi. Sat a gore 6bucuk haftalik olmasi lazimdi ama 4bucuk haftalik dedi. Ben de gec dollenme olsun diye dua ediyorum.15gun sonra kesin belli olur dedi.ayin 22sini bekliyoruz.
Bir de kesenin altinda birikinti var dedi. Bunu anlamadim iste.hatta kanaman var mi dedi. Ben de cok sukur yok dedim. Ama suan kanama olacak da bebege birsey olacak diye korkuyorum. Benim durumumu yasayanlar varsa yardimci olabilir mi. Kese kucukse nolur. Birikinti ne oluyo?
Ölu dogumdan sonra bunun da kotu sonuclanmasini istemiyorum.

Pardon basliga kese yazacaktm.

cnm kesedeki birikinti kese kenarlarında küçük kanamalar oluyor sanırım ona demiş.benim yengemin iki hamileliğide öyle geçti ara ara lekelenmeleri olurdu bu yüzden.progestan isimli bir ilaç veriyor doktor ozaman geçiyor.umarım geç döllenmedir cnm bebişin seninle olur dua edicem senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…