Ölü erkek bebek :S

balbocugu35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
37
0
16
İzmir
Evet yine sorun yine ben merhaba kk
Şimdi 2 aydır kadar babam ve eşi çocuk yapacaklarını söylüyorlar. bende pek razı değilim ama maddi durum açısından başka bir nedeni yok. Öyle
üvey kardes istemem falan havasında değilim tam tersine olursa sevinirim. Bugun rüyamda çok kötü birşey gördüm hala daha etkisindeyim. Zaten ben rüyaların bir anlam içerdiğini düşünüyorum. Daha önce biri yanlş oldugunu söyledi ama nedense hep öyle hissediyorum.Şimdi gördüğüm rüyayı yazıyorum;
Rüyamda kardeşim olmuş sözde bebek ama böyle 4 -5 yaşlarında çocuk gibi ama nasıl bogum bogum bacakları var nasıl şişman anlamam normalden fazla. babam ben halam babamın eşi bu çocuk denizde yüzüyoruz ama deniz çamura dönmüş kumdan.. Neyse eve dönüyorum çocuk sözde bayılmış ölmüş halam ve babamn eşi yüzünden. Çocugu kapı eşiğine yatırmışlar şişman demiştm ya of iki üç katı şişmiş ölü ya dudakları yarılmış şişmekten. ama mosmor patlıcak gibi şişmiş göbegi. Neyse herkes topluca bir yerdeyiz ama neresi bilmiyorum bir adam bagırıp çağırıyor bir çocuga sahip çıkmadınız torunumu öldürdünz diye. sonra uyandım.Çocuk erkek çocuguydu. Kötüydü Allahım hayıra çıkarsın Sizce nedir ben anlam veremedim

Babanlarlami yasiyorsun

Bebegi istememe nedenin tam olarak nedir anlayamadim

Kotu ruya bebegi istemedigin icindir

Zihnin onu istemiyor yok ediyor

Tavsiyem ruyani cesmden akan suya anlat canim

Bir bir daha bu ruyayi harirlamiycam de rahatlarsin

istememe nedenim bakamazlarsa çocuga diye korkuyorum yoksa diger kötü anlamlarda değil :S babam maddi anlamda sıkıntıda şu sıralar o yuzden çocuk masraflarını kaldıramazsa çocuga yazık olur diye düşünüyorum ondan istemiyorum. Ama daha sonra için istiyorum durumu iyi olduktan sonra bende kardeşim olsn isterim. Ama sanmıyorum ondan oldugunu çünkü ben böyle katı değilim çocugun olmaması hakkında. :S bilemedm ama söylediğini yapacagım teşekkürler yorumun için..

hayır olsun..

bence de bilinçaltında bebeği istemediğin için bu tarz rüyalar görüyorsun..Bilinçaltının sana oyunu yanii..

üzerinde durma, zihninin de bu konudan arındır..Herşeyin hayırlısı olsun..de ve düşünme..

bildiğim kadarıyla kız bebek kötü haber derler erkek bebek iyi habermiş halam öle derdi...
bu arada kötü rüyalar anlatılmaz derler ben öle biliyorum arkadaşında dediği gibi akan bir suya anlatmak lazımmış...

sen kaç yaşındasın baban kaç yaşında üvey mi annen .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…