• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölü topraği

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
kizlar gunlerdir ozellikle bugun sanki ustume kamyon oturmuş gibiyim..okadar uykum varki geceler boyu beşik sallamis gibiyim..sabah kalkoyoruz kizimla once onu zorla doyuruyorum agir agir sonra kendim biseler yiyorum ve zirf mecburiyetten ite kaka mutfagi toparliyorum ustten ustten sora yatak odami yine ozensiz bisekilde duzeltip oturdumuz salonu yerdeki hir ikinoyuncagi luzumsuz seyler kaldirip dogrruuu koltuga atiyorum kendimi:( hicbisey yapmadan cok yorulmus gibi bide..ince temizlik asla yok..normalde boyle degilim ince temizlik falan yaparim toz alma vileda akliniza gelen hersyi yaparim ama ev syan okadar pisdir ki koltuk altlari falan ama onu kabul ediyorum o koltukta sekerleme yapiyorum habire..cocukla hele hic oynayasim yok bazen yakalamac bile oynuyodum evin icinde.aimdi yattigim yerdenki oyunlari ölü gibi oynuyorum artik. ekadar memnun bile miyorum. gece zaten maslah deliksiz uyurum sanki agir işciyim..gunduz demir tasidim mubarek horul horul uyuyom sabah cocuk anne kalkalimmi dediginde kafamdan asaga kaynar sular bosaliuo nasi ya niye uyandiki daha yeni uyumamismiydik hiss geliyor..bide canim az derler ya okadar hassasimki yanlislila sacimin teli kopsa acidan öluyom yüregim titriyo bi acaio oluyorum .kizim.yanlislikla hafif eli kolu biyerime gelse oyle bi canim yan iyoki anlatamam..nirmaldw boyle degilim ama ha soguk alginligi falan da yok suan ama durumum.vahim..sadw ce sadeve yatagimda uyumak istiyorum..:((

Gebelik durumunuz var mi eğer yoksa da kan değerlerinize baktirin kansızlık da bu tarz halsizlikler yapabiliyor

Bugünler de çok duyuyorum böyle şeyler kış olduğu için olabilir havalar boğucu falan:KK64:

Malesef ,gebelik ,troidler ,kansizlik ya da b12 eksikligi bunu yapiyor ,
Birde sekeer sorun yaratabiliyor tokluk sekerinizi bir kontrol ettirin

Aynısını yaşıyorum, üstelik bir hüzün de var sebepsiz, ufunet basıyor

Şu dandik sene bitse bir an önce, hepimiz iyileşeceğiz sanki

Ayni durumu yaşıyorum günlerdir halsizlikten olcek gibiyim isin kotusu uykuda uyuyamiyorum:deli:

Kuzum böyle konu başlığı mi olur tırstım valla ....
Bir silkelen kendine gel doktora git kan tahlili yaptir demirin düşük olabilir ! Benim demirim düşük olduğunda oyle oluyordu

Birde hamile olabilirsin ablamin hamilelik belirtileri böyleydi :KK70:

Malesef ,gebelik ,troidler ,kansizlik ya da b12 eksikligi bunu yapiyor ,
Birde sekeer sorun yaratabiliyor tokluk sekerinizi bir kontrol ettirin
katılıyorum bende de aynı durum vardı kan değerlerim baya duşmuş meğer ilaç ve bolca pekmezle şimdi daha iyiyim Bi doktora görünmeli konu sahibi

bir dahiliye uzmanına görünün...
herşey normalse psikolojinizi sorgulayın...ben canım sıkkınken böyle olurum...

kizlar bikac gun gezdim kafa dagittim galiba psikolojik birseydi ortam degistirdim yatili falan uyku modundan simdilik ciktim.bakalim ins eve geldim yarin yine boyle olmam tabi dahiliye uzamanina gorunmek lazim mutlaka hepinize yorum icin tesekkurler iyiki varsinjz

Back
X