@puravida 'ya katılıyorum.şikayet et
peki şikayet etsem bu 3 ay ödenmeyen sigortamı ödetme gibi bi durum olabilir mi?
yeni bir is ara.Lütfen bi akıl verinözel bi işyerinde işe başladım 3 ay oldu ,hala sigortam yapılmadı,ilk ay maaşımıda alamamıştım sonra kesik kesik almaya başladım,patronun tavrı falan bazen sinirlerimi zorluyo,izin günlerimde işe çağrılıyorum,kendisi yapması gereken şeyi bana yüklüyo niye yapmadın niye hatırlatmıyosun bana falan diye yükleniyo,
şimdi işi bırakıp-devam etmek konusunda çok kararsız kaldım
Eğer maddi olarak seni sarsmayacaksa akıl ve ruh sağlığı açısından çok saygıdeğer patronuna açıl ve ona ' xx bey sanırım karşılıklı bir memnuniyetsizlik söz konusu , dilerseniz pozisyonuma birini bulalım gerekiyorsa gelecek olan arkadaşa da hiç değilse öğrendiklerimi aktarayım ve ilişiğimi kesin beni " de . Böyle devam etmek çok yorucu olur gibime geliyor.Konuşmandaki iyi niyeti görecektir.Hiçbir işyerinden kapını tam kapayıp ayrılma:)
Gün gelir,sigortasız calıstıgın her güne lanet edersin.
Cık oradan ve hemen sigortanı baslatacak saglam bir yer bulmaya calıs.Tek tavsiyem.
Neden pişman olacaksın ki,ne sigortan var ne dogru dürüst maaş alıyorsun. Deger mi?çok severek girmiştim oysa ki,isteyerek mutlu bi şekilde gidiyordum ne güzel işime öğretmen olucam kendi mesleğimi yapıcam diye seviniyodmyarın sabahtan gidip konusucam pişman olmam inş. sonradan gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?