Ölülerden korkuyorum

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Evet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım :(

Evet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım :KK43:
Ölülerden degil dirilerden korkun korkacaksaniz ..

Evet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım :KK43:
Yani korkucak hoc bisey yok bunu bilic altina koymussun yada belki ona benzer videolarmi izledin etkisindemi kaldin

Yani korkucak hoc bisey yok bunu bilic altina koymussun yada belki ona benzer videolarmi izledin etkisindemi kaldin
Annemin teyzesi öldüğünde korkuyordum ama bu kadar değil o gün çamaşır asan bir kadın gördüm annemin teyzesi sandım ve başladı

akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım'' bunun travmasını yasıyo olabilirsin. kimde söylemeden ben söyleyim ölüden değil diriden kork evladım :KK14:

Benim annemde ölülerden korkma ,diriden kork derdi. Olurda basiniz sıkışır, disarda kalir,basiniza ummadik birsey kalirda gidicek yer bulamassaniz mezarliga siginin derdi.. ölülerden korkar insanlar demisti.. aksam dahi olsa mezarliklar bana en iyi siginak gibi geliyor

Ben ölülerden korkmuyorum aksine onlara merhametle bakıyorum. Iki dakika önce nefes alabiliyorlarken şimdi kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın hiçbir şey yapamazlar deyip arkalarından fatiha okuyorum. Allah basa vermesin insan yakınını öyle görünce korkularının ne kadar da saçma olduğunu anlıyor.

Benim annemde ölülerden korkma ,diriden kork derdi. Olurda basiniz sıkışır, disarda kalir,basiniza ummadik birsey kalirda gidicek yer bulamassaniz mezarliga siginin derdi.. ölülerden korkar insanlar demisti.. aksam dahi olsa mezarliklar bana en iyi siginak gibi geliyor
Gerçekmi akşam gidip kalsam kalp krizi geçiririm heralde

Ben de ürkerim ama hortlamasindan değil.
Onun kalbi artık atmıyor ve toprağa koyulacak asla bir daha konuşmayacak, yerinden kalkamayacak diye... hortlama fikri bence çok ütopik.

Back
X