Ölülerden korkuyorum

Keşke ölülerin dirilme şansı olsa da korkmak yerine kavuşsak sevdiklerimize. Lakin maalesef öyle bir ihtimal yok. Ben arkadaşımın cenazesini yıkarken, içimden sürekli "ne olur kalksın, ölmemiş olsun" diye dua ettim ama kalkmadı. Kalksaydı emin ol soğuk tenine dokunup kalkmasını defalarca dileyen biri varken kalkardı.

Ben şimdi her ne kadar bu korku saçma ve yersiz desem de faydası olmayacak. En iyisi bir psikoloğa gidip anlatın durumunuzu.

Keşke ölülerin dirilme şansı olsa da korkmak yerine kavuşsak sevdiklerimize. Lakin maalesef öyle bir ihtimal yok. Ben arkadaşımın cenazesini yıkarken, içimden sürekli "ne olur kalksın, ölmemiş olsun" diye dua ettim ama kalkmadı. Kalksaydı emin ol soğuk tenine dokunup kalkmasını defalarca dileyen biri varken kalkardı.

Ben şimdi her ne kadar bu korku saçma ve yersiz desem de faydası olmayacak. En iyisi bir psikoloğa gidip anlatın durumunuzu.
Allah rahmet etsin arkadaşınıza benim de ikinci babam gibi gördüğüm dedem öldü çok ağladım ama olmuyor keşke toprak aldığını geri verse

Annemin teyzesi öldüğünde korkuyordum ama bu kadar değil o gün çamaşır asan bir kadın gördüm annemin teyzesi sandım ve başladı
Yani oyle bisey yok surekli besmele cek korktugunda iste bilinc altina koymussun yasin kac bu arada

A317EC82-EDA1-4B01-A7E2-CBBB81C6082D.webp

küçükken bunla ilgili bir travma yaşamış olabilir misiniz
tedavi almayı düşündünüz mü
çok yakınınızdan birini kaybettiniz mi

Korkacak bir şey yok..
Vefat eden yakının varsa bol bol ziyaretine git ailenle..
Alışırsın.
Annem vefat ettiğinden beri kendimi en huzurlu hissettiğim yerlerden biri kabristan.
Karşısına oturur olan biten ne varsa saatlerce anlatırım.
Sessizliği dinlerim.
Bana hep iyi gelmiştir.

bana normal geldi ölülerden çogu insan korkar hatta tabut şakaları bu yüzden var kırk yıllık imam bile korkup kaçabiliyor

Korkacak bir şey yok..
Vefat eden yakının varsa bol bol ziyaretine git ailenle..
Alışırsın.
Annem vefat ettiğinden beri kendimi en huzurlu hissettiğim yerlerden biri kabristan.
Karşısına oturur olan biten ne varsa saatlerce anlatırım.
Sessizliği dinlerim.
Bana hep iyi gelmiştir.
Allah rahmet etsin annenize

Bu devirde ölülerden değilde, kötü niyetli merhametsiz vicdansız karaktersiz insanlardan korkmak lazım, öyle bir zamana gelmişiz ki, insan sokağa çıkmaktan korkuyor. :KK43:

Evet başlıktanda anladığınız gibi ölülerden çok korkuyorum cenaze olunca ölü kapıya getirilir ya babam olsa bakamam ölünün hortlayacağından aşırı korkuyorum ya bu korkumu nasıl yenicem morg yazısını görünce bile betim benzim atıyor mezarlığın önünden geçerken başım dönmeye başlıyor duaları hızlı hızlı okuyup geçiyorum bir keresinde akşam mezarlığa götürmüşlerdi beni bayılmıştım :KK43:
babamı kaybedisiye kadar ben de öyleydim :( :hasta:
Allah başa vermesin :(
Öldüğü gece salonun yerinde yatırılmış üstü örtülmüş babamın yanında oturdum tek başıma... ağladım ağladım yasin okudum başında ..
yerde öylece cansız yatıyordu :hasta:
asla bakmam durmam duramam bakamam diyen ben yanı başındayım üstelik canım ciğerim babamın
anladım kuru bir bedenin neyinden korkayım
hele bir de kahroluyorken :hasta:
şimdi mezarlıkta bile tek başıma gecenin karanlığında durabilirim
inan ki korkacak hiç bir şey yok
gerçek ölü biziz aslında
onlarda ne ses var ne seda istesen de göremiyorusn da :hasta:

Back
X