Ölülerden korkuyorum

Herkes öyle diyor ama elimde değil içime inanılmaz korku giriyor

Bende korkuyorum sanardım, hastanede bir gün ameliyat katına gidicem asansör çağırdım sedye için büyük asansör geldi bindim neyse, bir katta durdu bildiğin üzeri örtülmüş vefat etmiş birini getirdi, personel. Korkmadım bende ölücem dedim ayık ruhlardan korkmalıyız asıl. Beden baki değil.

9-10 yaşlarında falandım , halamın kocası öldü , cenazeden bir kaç gün sonra kapı çaldı açtım baktım enişte kapıda, aklım çıktı o an , meğer bizim eniştenin ikizi varmış ben daha önce görmemiştim , adam tıpkısının aynısıydı ya

Bende yakin tanidigim birinin öldugunu ogrendigim zaman evde tek kalmaya korkuyorum. Sanki kapidan girecekmis gibi.

Bende korkardım babam ölene kadar . Babam öldüğünde ölü yıkanan yere girdim tereddüt bile etmeden .1 tas su dökmüştüm . Sonra ölüm o kadar basit geldi ki bana . Hiç korkmuyorum ...mezarlığa tek başıma gidiyorum hep. Hatta bazen özellikle tek gidiyorum konuşmak için . Beni duymadığını bildiğim halde ..

Sevdiginiz biri daha ölmemiş demekki. Ölen kimse geri gelmez ölüller zombide degildir hayalette degildir hakka dönen ruhlardir artik... cocuk musunuz allah askina...

Bende korkardım babam ölene kadar . Babam öldüğünde ölü yıkanan yere girdim tereddüt bile etmeden .1 tas su dökmüştüm . Sonra ölüm o kadar basit geldi ki bana . Hiç korkmuyorum ...mezarlığa tek başıma gidiyorum hep. Hatta bazen özellikle tek gidiyorum konuşmak için . Beni duymadığını bildiğim halde ..

Ölen her insana edilen dualar gider yani bkledigi yrde isitir.

Back
X