Ölüm acısı

Bizi gördüğünü düşünüyorum.
bende babamı kaybedeli 4 yıl oldu kesinlikle bizi gördüklerini düşünüyorum bende, çoğu kez hissettim bu durumu :( kına gecemden 1 gün önce gördüğüm rüyayı asla unutmam, babacığım yemyeşil bir bahçede ağırladı beni rüyamda düğün yemeği yedik baba evindeki son gecemde veda etti bana hiç konuşmadı sadece gülümseyerek baktı bana düğünümü göremedi ama biliyorum ki hissetti torunlarını göremeyecek ama biliyorum ki onların varlığınıda hissedecek :cry:

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin 🤲 ne olursa olsun hayat acımasız şekilde devam ediyor.

bende babamı kaybedeli 4 yıl oldu kesinlikle bizi gördüklerini düşünüyorum bende, çoğu kez hissettim bu durumu :KK43: kına gecemden 1 gün önce gördüğüm rüyayı asla unutmam, babacığım yemyeşil bir bahçede ağırladı beni rüyamda düğün yemeği yedik baba evindeki son gecemde veda etti bana hiç konuşmadı sadece gülümseyerek baktı bana düğünümü göremedi ama biliyorum ki hissetti torunlarını göremeyecek ama biliyorum ki onların varlığınıda hissedecek :cry:
Beni bir ay vardi torunu gormeye goremedi okdr zorki 😓 yenidogum yaptigim bir gun bende hisdettim yanimizdaydi torununu verdim kucagina sevdi 😓

10 gün oldu babamı kaybettim
İçimde bi sancı var. Kötü hastalıktı öleceğini bilmemize rağmen hep bi umut vardı içimde
Hiç keyfim yok her şey boş anlamsız sanki
Sürekli babamı düşünüyorum
Günden güne koyuyor acısı
Şimdiden çok özledim 😞😔
Bu acı geçer mi bilmiyorum çok kötüyüm çok
Bu acı geçmez, benim babam vefat edeli 9 yıl oldu acısı hala duruyor, eskimiyor, ama hafifliyor. Sizin de hafifleyecek hiç merak etmeyin. Bol bol dua edin babacığınıza, Allah mekanını cennet eylesin

Allah rahmet eylesin, cennetiyle mükafatlandırsın inşallah. Sizinde başınız sağolsun, acısı geçmez ama alışırsınız yokluğuyla yaşamaya. Hayat devam ediyor.

Allah sabır versin. Dini inancınıza bilmiyorum ama bol bol dua edin babanıza. Ben dedemi ve anneannemi kaybettiğimde sanki onlara kuran okumak iyileştiriyor veya onları rahat ettiriyor gibi hissediyordum. Kendime öyle şifa bulmuştum.

Kesinlikle zamanla unutulmayacak. Ama acın hafifleyecek. 5 sene oldu canımdan çok severdim babamı bi anda ellerimden gitti. Zaman geçse de bir şarkı duyacaksın onun sevdiği gözlerin dolacak, bir yere gideceksin onun çok sevdiği gözlerin dolacak, bir yemek yiyeceksin onun en sevdiği gözlerin dolacak.. Diyorum ya geçmiyor ama hafifliyor

Sadece Allah rahmet eylesin demeye geldim.Zamanla acılar unutulmaz acıya alışılır.İnşallah alışacağın zamanlar çabuk gelir.

Allah rahmet eylesin allah sabır versin benim babamda lenfoma kanseri suan ciğerlere sarms kalbide yuzde 15 calısıyor o kadar korkuyorum ki kaybetmekten her telefonda şimdi değil diyorum ama allah'in takdiri

Back
X