ölüm acısı...

Canım rahmetlinin ne derdi vardı tam olarak neden boyle bi travma gecirdi sen biiyo musun peki.cok merak ettim.insanoğlu herşeyi bilelim ki yakın çevremizde olursa Allah korusun onceden anlayabilelim.neydi onu intihara iten şey. Kimse durup dururken bunalima girmez depresyon ilaci kullanmaz
Benim açtığım konuyu soruyosanız zaten öncesinde içe kapanık bi kadınmış rahmetli.. içine atar susarmış hep.. son zamanlarda ise yaptığı ticaret kötüye gidince borçlar falan derken işin içinden çıkamayıp kendini vurmuş ne yazık ki..

Hani böyle ketum insanlar vardır ya.. hiçbi şeyi belli etmez hep içine atarlar.. ya hasta oluyolar ya cinnet geçiriyolar.. çok da üstüne gitmemek lazım böyle insanların..

Canım yanlış anladın sanırım, annem intihar etmedi. Hastalığa yakalandı, bir kaç gün içerisinde vefaat etti. Çok şükür ki Allah'ın verdiği cana kıyacak birisi değildi. Depresyon ilacı ve bunalıma girdiği kanısına nasıl vardınız onu anlamadım...
Sana demedim ki konu sahibine dedim

Doğru söylüyosun da insanın evladı olunca ayrı bi içi yanıyo.. yavrum bizim ablanın eve döneceğini anlayınca boğazına sarılmış tırnak izleri vardı.. çocuk tam yürümeye başlamıştı onu bile unuttu diyo.. 2. Annesi sensin bırakma bizi demişler.. ne zor bi çaresizliktir bu Allah ım kimseye yaşatmasın...
Neden ayrılıp bebeği yalnız bırakıyor anlamadım o kismi

Neden ayrılıp bebeği yalnız bırakıyor anlamadım o kismi
Ölümden 1 hafta sonra orda yatılı olarak kalmış bakan abla aynı zamanda yakın komşum.. evine dönerken bırakmak istememiş bebek anne yerine onu koymuş.. o an duygu yoğunluğuyla karışık anlatmışım biraz..

allah eşine de bebeğe de sabır versin o kadının. o çocuğa yazık belki görmedi ama o acıyla büyüyecek daima

Back
X