ölmeden önce bir yere odaklanıp kalıyor bazıları.öteki tarafın gösterildiği söylenir halk arasında. dedem öleceği gün hastane odasında geniş odaya geçelim diyordu hep. ve sabit bir yere bakıyordu.kendi ölmüşlerini de görür derler.acaba çok mu kalabalıktık ona göre....Allah biliyor hepsini.bilemediğimiz o kadar çok şey var ki.Allah ölümün de hayırlısını versin.....[/QUOT
evet yaa belkide adamcağız rahatsız oluyodu dimi..ölüm anında ne acayiptirki insan ömrü boyunca imanlı yaşasada şeytan işte son saatlerini bile en iyi şekilde değerlendirmeye ugraşıyor..o insanların akrabalarını gördüklerini sandığı aslında iblis..insan ölüm anında bilis tarafından akrabalarının suretlerine girerek dini elinden alınmaya ugraşılır..bir akrabası suretinde gelir işte ''hak din aslında şu din sen dinini şuan değiştir allah seni bagışlıcak günahsız gidersin,olmadımı başka akraba suretinde diğer dinleride dener...tabiii insanın son anda dininden dönüp dönmeyeceğide rabbimizin dilemesine kalmış..hep onun için dua ederim.iman ile yaşayıp son nefeste iman ile ölmemi nasip eyle diye..esas akrabalarımızı yattığımız yerde mezarda göreceğiz,ölen insan gelir diğer akrabalarına sorar eee falan falan nerdeler onlarda ölmüştü! eger görülmediyse bilirlerki dini değişmiştir rabbim o insanın mekanını chennem çukurlarından kılmıştır öylelikle ölen akrabalarıda öldüğünü görmemiştir...ay çok konuştum yeter bukadar..aydınlatma babında oldu artık..
Kızlar ben bu anlatılanları yaşadım;
gerçektende size saçma gelen olgular doğru,kendimden bahsedim dersaneye gidiyordum o zaman kız arkadaşımla bir markete girip fıstıklı cips yedim biliyosunuz biraz uzunca olur normaldede tükettiğim ve ağızda kendiliğinden eriyen tarzda bi cips. İnanın ölüyordum nasıl oldu anlamadım yarısını yedim boğazımda kaldı kız arkadaşım diğer reyonda beni görmüyor. ses imkanı yok çıkaramıyorsunuz gığlamaktan başka çırpındığımı hatırlıyorum canım acımıyo hatta okadar mükemmel bir hisdiki inanın acı falan değil o çırpınmama rağmen su arayışıma rağmen benzersiz bi mutlulultu yaşadığım ben hayatımda birdaha yaşamadım o anı öyle söylim. ama bilinç yok oldukça mutluluk hatta o kadar bi hafiflik varki üzerinizde o andan sonra ölümü düşünmek acı gelmedi sizlerede bunları paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?