• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm çok yakınımda sanki...

mutsuzcadi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
9
0
1
23 yaşındayım ve güzel bir iş sahibiyim. Tek tek saymayacagim ama cok dertliyim. Gerek ailevi, gerek kisisel, gerek sosyal, gerek ikili ilişki olarak bircok sorunum var. Bugün bir psikiyatriste gittim ve ben daha fazla dayanamiyorum artik olmeliyim dedim. O da durumumun ciddi oldugunu ve 2 hafta kadar yatarak tedavi gormemi boylece olasi bir intihari engelleyebileceklerini söyledi. Fakat ben yine ailemi düşünüp kabul etmedim. Babam da öldü zaten. Canima kiyma konusunda bardağı tasiran son damla beni reddeden fakat ona deli gibi aşık olduğum çocuğun sevgilisi olduğunu ogrenmem oldu. Her an tirak diye gidebilirim. Ölümünü bekleyen diyaliz ya da kanser hastası gibiyim. Artik yasamaktan bıktım. Sanki azrail ensemde gibi. Sizce sonum ne olur?

Ölmek çözüm olsaydı dünyada adam kalır mıydı? Neye bakmak istersen onu görürsün. Zaten ölmekte öyle zannettiğin kadar kolay veya acısız değil. Neye inanıyorsun bilmiyorum ama bir çok inanç sisteminde de kendini öldürmek sonsuz acıyla cezalandırılıyor. Dünyadaki acıdan kaçarken sonsuz acı çekmeyi kabullenmek viraz yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi. Haa ölümden sonra yaşama inanmıyorsan bildiğin her şeyi bırakıp sonsuzşukta yok olmak hiç varolmamak fikri daha korkunç.

Başka erkek mi yok güzelim
Bende zamanında çok sidikliler için agladimm çok kocami kart bi kadina kaptirdim mesela
Neler yasaniyorda unutuluyor
Gençliğin var daha durr
haklısın ama elimde değil çok seviyorum o çocuğu. başkasıyla olmasına tahammül edemiyorum. peki eşin seni boşayıp o kadınla mı evlendi yani anlamadım?

İnsanlar çok daha ağır şeyler yaşıyor.Değer mi hayattan vazgecmeye. Benim babam var da ne oluyor.Yillardir gorusmuyorum. Yasayan ölü..ve daha neler neler..Sevgiliye gelince aldatildim. Ne yani kendimi mi oldureyim. Aksine siz daha güçlü olmalısınız. Ne güzel işiniz gücünüz var.Yaşınız daha genç. Hayat yeni başlıyor sizin için. Sizin degerinizi bilecek biri illaki vardır. Ha eğer kaderinizde sevdiğiniz insan varsa ne kadar engel cikarsa çıksın o yine gelip sizi bulur. Önce bu halinizden kurtulun. Kendinizi sevin. Bir tatile çıkın. Babanız için de Allah rahmet eylesin. Zor bir durumdur. Ama lütfen kendinizi bırakmayın. Annenizi düşünün kardeşiniz varsa kardesinizi .. Herşey gelip geçer..

haklısın ama elimde değil çok seviyorum o çocuğu. başkasıyla olmasına tahammül edemiyorum. peki eşin seni boşayıp o kadınla mı evlendi yani anlamadım?
Yok evlenemezdi öyle kolaymi
Ben başka biriyle evlendim ama kapi gibi biriyle
Ooi lisedede başka birine asik olmuştum oda beni çirkin buluyordu abov bi kere sevgili olamadik
Neler neler yavrum keşke bütün imtihalar ask acisi gibi olsa
Yasamak ne kadar güzel oysaki

Yok daha neler! Bırakın gitsin, sevgilisi varmış mutlu olsun sizin hiç umurunuzda olmasın bile. Başka erkek mi yok? Dünya'nın sonu değil ki bu ne intiharı? Siz babasını kaybetmiş ve yine de dik durabilmiş güçlü bir insansınız, kıytırık bir erkek mi sizi yıldıracak? Yapmayın.

Yok evlenemezdi öyle kolaymi
Ben başka biriyle evlendim ama kapi gibi biriyle
Ooi lisedede başka birine asik olmuştum oda beni çirkin buluyordu abov bi kere sevgili olamadik
Neler neler yavrum keşke bütün imtihalar ask acisi gibi olsa
Yasamak ne kadar güzel oysaki
benim hiç sevgilim olmadı desem. 4 erkeğe platonik aşık oldum simdiye kadar sonuncusuna açıldım o da reddetti. bir kere buluşmayı bile çok gördü buluşamadık. zaten tek sorunum aşk acısı değil dediğim gibi her türlü sorunum var. peki eşin seni nasıl aldattı niye ayrıldınız? biraz açar mısın merak ettim.

Yok daha neler! Bırakın gitsin, sevgilisi varmış mutlu olsun sizin hiç umurunuzda olmasın bile. Başka erkek mi yok? Dünya'nın sonu değil ki bu ne intiharı? Siz babasını kaybetmiş ve yine de dik durabilmiş güçlü bir insansınız, kıytırık bir erkek mi sizi yıldıracak? Yapmayın.
elimde değil ama sevdiğim erkeklerin başka kızlarla evlenmesi sevgili olması benim zoruma gidiyor. hele beni beni reddeden sonuncusu çok kafaya takıyorum çok. hatta sinir krizi geçirdim sevgilisi olduğunu öğrenince. ancak serum fizyolojik diazemle sakinlesebildim.

elimde değil ama sevdiğim erkeklerin başka kızlarla evlenmesi sevgili olması benim zoruma gidiyor. hele beni beni reddeden sonuncusu çok kafaya takıyorum çok. hatta sinir krizi geçirdim sevgilisi olduğunu öğrenince. an
İnsanlar çok daha ağır şeyler yaşıyor.Değer mi hayattan vazgecmeye. Benim babam var da ne oluyor.Yillardir gorusmuyorum. Yasayan ölü..ve daha neler neler..Sevgiliye gelince aldatildim. Ne yani kendimi mi oldureyim. Aksine siz daha güçlü olmalısınız. Ne güzel işiniz gücünüz var.Yaşınız daha genç. Hayat yeni başlıyor sizin için. Sizin degerinizi bilecek biri illaki vardır. Ha eğer kaderinizde sevdiğiniz insan varsa ne kadar engel cikarsa çıksın o yine gelip sizi bulur. Önce bu halinizden kurtulun. Kendinizi sevin. Bir tatile çıkın. Babanız için de Allah rahmet eylesin. Zor bir durumdur. Ama lütfen kendinizi bırakmayın. Annenizi düşünün kardeşiniz varsa kardesinizi .. Herşey gelip geçer..
sorun sadece sevgili değil aslında. ailevi ve sosyal sorunlarım da var. annemin ve abiminde psikolojileri bozuk hergün kavga ediyorlar. abim evde kaldı sayılır bu da annemi ve beni de üzüyor sıkıntı yaşıyoruz. bir tane bile dostum yok. dost olmak istediklerim var ama hep mesafeli duruyorum. asosyalim iş dışında. depresyon tanısı koydu doktor bana.

Intihar edince elinize ne gececek?

Sevdiginiz kisi ah keske reddetmeseydim diyecek mi?

Degmez.

Inancli misiniz bilmiyorum. Ama eger inancliysaniz her seyin bir sinanma oldugunu unutmayin. Bugunler de gecer. Kim sonsuza kadar mutsuz olmus ki siz olasiniz? Hayatiniza baktiginizda kuculk de olsa guzellikler goremiyor musunuz?

Isiniz var.
Aileniz var.
Aşık olacak duygulariniz var.
Aci cektiginizin farkinda oldugunuz akliniz var.

Ne hayatlar var. Biraz sukretmeyi bilsek aslinda cok daha mutlu oluruz.

elimde değil ama sevdiğim erkeklerin başka kızlarla evlenmesi sevgili olması benim zoruma gidiyor. hele beni beni reddeden sonuncusu çok kafaya takıyorum çok. hatta sinir krizi geçirdim sevgilisi olduğunu öğrenince. an

sorun sadece sevgili değil aslında. ailevi ve sosyal sorunlarım da var. annemin ve abiminde psikolojileri bozuk hergün kavga ediyorlar. abim evde kaldı sayılır bu da annemi ve beni de üzüyor sıkıntı yaşıyoruz. bir tane bile dostum yok. dost olmak istediklerim var ama hep mesafeli duruyorum. asosyalim iş dışında. depresyon tanısı koydu doktor bana.
Abinizin üstüne gitmeyin.Hayırlısıyla olur hersey.Anneniz de zor zamanlar yaşıyordur. Ama burda en önemli şey sizin destek olmaniz.Siz de kendinizi bırakırsaniz ne olacak böyle. Dost olun dost olmak istedikleriniz le.. İnsan konuşacağı dertlesecegi görüşecegi dostlar istiyor hayatında. Kendinizi kapatmayin bu kadar. Bilseniz ne kadar güzel şeyler kaciriyorsunuz. Yasiniz geçtikten sonra ah edersiniz o zamanlariniza. Demedi demeyin.Güçlü bir bayansiniz. Bol dua edin. Bunu atlatacaginiza inaniyorum

Cok tanidik geldi yazdiklarin birden, eski zamanlarimi hatirladim, ölüme hasret kaldigim yillarimi, gencligimi. Bu dunyanin guzel bir yer olabilecegine inanmadim hic, mutluluklar zaten gecici, acilarsa yaralar birakiyor yuregimizde. Sevdiklerin sevmez, seni coi sevmesi gerekenler seni en az anlayan insanlar, zaten birde kimse benzemez ya sana milyonlarca insan varken, herkez ayni birtek senmi farklisin?
Sonra noldu biliyormusun? Buyudum, derin bir uykudan uyanip etrafima baktim ve gercekten guzel seyler olduğunu farkettim. Dunya okadar guzelki ama biz sadece en yakinimizi goruyoruz, bir cerceve icerisinde buyutuluyor cogumuz, kaliplar olusturuluyor ve bu yuzden bircok gencimiz mutsuz.
Kendi ayaklarimizin uzerinde durabiliyorsak butun dunya bize acik, butun guzellikleri gormek tadmak lazim.

Neden hemen ölüm duygusu olustu sende bunu anlamadim
Hepimizin yasadigi agir imtihanlar var ama pes etmiyoruz hemen
Bizlerden kötü durumda olan insanlari düsünsen hastanelerde hastaliklarina care arayanlar, evladini kaybedenler örnekler o kadar cok ki
Bazi seylere karar vermek bizim hakkimiz degil bence mesela ölmek ve dogmak gibi
Sevmeyi de biz secemiyoruz kalbimiz bir anda kayiveriyor
Ama ölüm bir kez yasansa da sevmek defalarca yasanabilir
Simdi sana belki bombos geliyor yazilanlar ama karsina sevecegin baska bir insanin cikmayacagina kim garanti verebilir
Belki öyle bir ask yasayacaksin ki insanlar imrenecek sana
Hayatin süprizlerini beklemek en güzeli

Hayat hep güllük Gülistanlik değil ki.
Elbette zorlanacak yeri geldiğinde pes etme noktasına gelip tekrar daha güçlü ayağa kalkacagiz.

Herkesin kendince milyonlarca derdi vardır dünya da derdi olan tek insan değilsin ki.

Aşk güzel şeydir ama karşılıklı olunca karşılıksız olunca salla gitsin dünya da başka adam mı yok. Başkasını Sevemem gibi gelir öyle de bir seversin ki sen bile şaşarsın. Senin karşına daha gerçek bir sevgi çıkmamış mutlaka var kismetin bir yerde sen kaçıp gidersen bu dünyadan nasıl bulsun seni.

Aile mi atsan atilmaz seni bu dünyaya getiren eli opulesi varlıklar iyi olsunlar yada olmasınlar sen bu hayata geldiysen onlar sayesinde. Yaşamak güzel ölüp gidersen kim üzülür arkandan kim yas tutar. Platonik aşkın üzülür mü bi tek annen mi mahvolur bir düşün.

Kardeş her zaman destek olmak lazım evde mi kalmış kime göre neye göre evlenmek için yaş sınırı mı var. Abim 27 yaşında evlendi benim eşim 30 yaşındaydı evlendigimiz de kuzenim 40 yaşında kış a düğünü var.

Hayatta üç şey bellidir doğum tarihin ölüm tarihin (degistirmek istersen inancın varsa bilirsin sonunu) ve nikah tarihin.
Herkesin hayatında var sınavları önemli olan kaçmak değil savaşmak

Back
X