• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm çok yakınımda sanki...

23 yaşındayım ve güzel bir iş sahibiyim. Tek tek saymayacagim ama cok dertliyim. Gerek ailevi, gerek kisisel, gerek sosyal, gerek ikili ilişki olarak bircok sorunum var. Bugün bir psikiyatriste gittim ve ben daha fazla dayanamiyorum artik olmeliyim dedim. O da durumumun ciddi oldugunu ve 2 hafta kadar yatarak tedavi gormemi boylece olasi bir intihari engelleyebileceklerini söyledi. Fakat ben yine ailemi düşünüp kabul etmedim. Babam da öldü zaten. Canima kiyma konusunda bardağı tasiran son damla beni reddeden fakat ona deli gibi aşık olduğum çocuğun sevgilisi olduğunu ogrenmem oldu. Her an tirak diye gidebilirim. Ölümünü bekleyen diyaliz ya da kanser hastası gibiyim. Artik yasamaktan bıktım. Sanki azrail ensemde gibi. Sizce sonum ne olur?

Çok eskiden ben de uyuyacağımda ölüm gelse de ölsem diye beklemişimdir.. Ama hiçbir şey için değmez.. Hayat herkes için zorluklarla dolu.. Size tavsiyem, hayatta o bahsettiğin kişiden başka, kişiden önce başka şeylerin de olduğunun farkına varman..
Mesela ilgi alanında olabilecek kurslara yazıl.. Ben gidiyorum. Çok güzel hobiler öğrenyorsun. Kafa da dağıtır. Yeni kişilerle tanışırsın. Ölüm bir son değil..

Neden olmek icin acele ediyorsun? Zaten bigun oluceksin o zamana kadar hayatin her anini kesfetsen yeni seyler ogrensen seyahat etsen muzik dinlesen daha guzel olmaz mi?
Dunya cidden cok guzel tasarlanmis okyanuslar daglar denizler gokyuzu ay yagmur.. hepsini kullan bu dunyayi degerlendir. Sana verilen bi hediye gibi dusun. Sadece kendi kucuk dunyana bakma mutsuz olursun. Herkesin aile is bilmemne sorunari var. Ama insanlar nelerle bogusuyor gune silah sesleriyle uyananlar var. Bence cok sanslisin internete girebilip bunu diger insanlarla paylasabildigin icin en azindan. Seni mutsuz eden bi hayat varsa uzaklas ordab. Turkiyede cok guzel yerler var.yerinde olsam uygun fiyata guzel bi tatil yapardim. Kendine hobi edin fotograf cek. O fotograflara bakip dunyanin ne kadar guzel oldugunu belki anlarsin.
Biraz gamsiz ol amannnn modunda hayat daha kolay gecer emin ol. Kendini mutlu et. Hakettigin hayati al.

Cok zor seyler yasiyor olabilirsiniz, insan tukenir, guc bulamaz kendinde haklisiniz.
Ancak olum cozum degil ki.
Aksine yasayarak sahip olmak istediklerinize zamanla sahip olabilirsiniz.
Duzgun bir adam cikar karsiniza, diger sorunlar cozulur.
Zaman her seyin ilacidir, bence tedavide olmaya calisin, kendinizi birakmayin.

diyaliz ya da kanser hastaları ölmeyi değil
iyileşip yaşamayı bekler
her sıkıntı insanı daha da olgunlaştırır
hangimiz dertsiz tasasız yaşıyoruz ki
kaldı ki bir erkek uğruna bunları düşünmen normal değil
aldığın desteği devam ettirmelisin

23 yaşındayım ve güzel bir iş sahibiyim. Tek tek saymayacagim ama cok dertliyim. Gerek ailevi, gerek kisisel, gerek sosyal, gerek ikili ilişki olarak bircok sorunum var. Bugün bir psikiyatriste gittim ve ben daha fazla dayanamiyorum artik olmeliyim dedim. O da durumumun ciddi oldugunu ve 2 hafta kadar yatarak tedavi gormemi boylece olasi bir intihari engelleyebileceklerini söyledi. Fakat ben yine ailemi düşünüp kabul etmedim. Babam da öldü zaten. Canima kiyma konusunda bardağı tasiran son damla beni reddeden fakat ona deli gibi aşık olduğum çocuğun sevgilisi olduğunu ogrenmem oldu. Her an tirak diye gidebilirim. Ölümünü bekleyen diyaliz ya da kanser hastası gibiyim. Artik yasamaktan bıktım. Sanki azrail ensemde gibi. Sizce sonum ne olur?
Ergenliğe benziyor yaş kaç?

Ne ayip sey dusundukleriniz...farzedin esinizi sevgilinizi baska bir kadin dusunup sizin varliginiza tahammul edemiyor..vazgecin bu sacma saplantilarinizdan birakin insanlar mutlu olsun..hayat cok guzel ölümü cagirmayacak kadar..[/QUOTE]

Ailemi düşündüm, iki haftalık tedaviyi ret ettim, ama intihar etmeyi düşünüyorum.
Bu bir tezat değil mi arkadaşım ?
Ailesini düşünün insan böyle yapar mı ?

Aileni gerçekten düşünüyorsan lütfen tedaviyi kabul et. Ruhun yara almış ve bunu tedavi etme yolu var.
Ölüm bir tedavi şekli değildir, yok oluş hiç değildir. Geri dönüşü yoktur.. Orada hiçbir şeyin tedavisi de yoktur.

Savaş.. Kendinle , hayatınla, ruhunla savaş..

insanlar ne acilar yasayip ustesinden geliyo..ask acisi o kdar basit kaliyo ki..sen olsen o adamin ruhu duyucak mi yda pisman mi olucak keske gorusseydm diye..inadina yasayacaksinn daha guzel gunler gormek icin..tedavini ol hayata pozitif bakmaya calis..olumszluklar insanlar icin.hepimiz kucuk buyuk bseyler yasiyrz kimsenn hayati sut liman degil...

Hayatta ne acılar var, aşk acısı için ölümü istemek çok saçma geliyor bana..

Hic kanser tedavisi gordun mu? Ya da hic diyalize baglandin mi? Onlar su an senin yerinde olmayi oyle cok isterdi ki.
Insan yasamadan bilmiyor iste. Ne aci..
Teknolojinin getirdigi doyumsuzluk ve hicbir seyden hosnut olamama ne kadar aci..

Hayat o kadar guzel ki. Nefes almak harika. Binlerce kez sukret Yaradana..

Canim sacmalama daha yasin kac senden beter durumda olan insanlar var onlari dusun hele bir erkek icin hic degmez inan neler cikicak karsina

Ben de deli gibi sevdiğim çocuğun ne cevizler kırdığını öğrenmiştim hala da öğreniyorum ama sabır çekiyorum, 'şükür' diyorum. Çünkü biliyorum ki beterin beteri var. Hala yaşadığım için, elim-kolum-ayağım-gözüm ve eksik olmayan her uvzum için, bana verilen nimetler için ve sayamadığım bir sürü şey için şükrediyorum. Varsın elalemin sidikli çocuğu bana bakmasın. Tek derdim sevgili olsun benim. Sen de böyle düşün. Depresif takılma kendini kendini mutlu etmeye çalış. Eğer psikiyatri yatarak tedavi diyorsa bu yeni yaşamın için gerekli tatlım, sadece kendin için yaşa. Bir tane canımız var.

ne desem ki Allah yardımcın olsun.
bol bol dua et. sabırlı ol her karanlığın sonu aydınlıktır.
ayrıca ölünce kurtulunmuyor tam tersi orada pişmanlığını yaşıyormuşlar bilmem doğru mu da..

Mutlaka tedavini gör.Tamam babanı kaybetme acını anlıyorum diğer ailevi sıkıntılar da üzebilir insanı.Ama bir erkek için kendini o kadar üzmeye gerek yok inan.Karşına elbet başkaları çıkıcak ve o insan aklına bile gelmeyecek.İnsanlar hayatta ne sıkıntılara katlanıyorlar,sabırlı ol.

Cubbeli ahmet hocanin bi sozu var.. Diyorlar ki olsemde bir kurtulsam. Sanki oteki taraf tahtali koy dinlenme tesisleri :) hic birsey icin degmez kardesim.. Ye ic gez eglen gül sev sevil.. Bi daha mi geleceksin dunyaya.. Cok sukur sagliklisin da.. Bu cok buyuk bi nimet.. Degerini bil.. En guzel zamanlarini keske diyerek, oflayip puflayarak gecirme..

Kanser yada diyalize mahkum olsaydın eminim o aşk acısını hatırlamaya vaktin bile olmazdı. Yapmayın kendinizi bu kadar düşürmeyin. Gönül başka birini de sevebilir yeter ki iste.

Çoğu insana verdiğin değer bile değmezken hayatını vermen ne kadar değerli olur ? Sevgiyi, aşık olmayı, reddedilmeyi, aldatılmayı bende yaşadım ama bir kere bile hayatımı sonlandırmak aklıma gelmedi dimdik hayattayım. Ah kimler unutuluyor, kimler geliyor geçıyor değer mi be güzelim ? Kimse senden önemli değil. Bak benim şimdi yeni bir ilişkim var ve son da olacak inşallah ilk kez hayatımda bana kendinden değer veren bir insan var. Zaman her şeyin ilacıdır sabret. Şunu da sakın unutma; hayatında yaşadığın her şey bir sınavdır, zorluklara göğüs gerdiğinde seni güzelliklere kavuşturan bir sınav. Aşk acısı çok zor bilirim ama hakkında hayırlı değil demek ki olmuyor zorlamaman lazım, ben şahsen şuan geçmişimdekilerle iyi ki olmamış diyorum ne kadar zor olsa da şükret, hayatta aşk acısı da ne denilecek o kadar büyük acılar var ki. Bunların dışında inancın nasıl bilmiyorum ama Allah'ın verdiği canı Allah alır, dünyanın kahrından kurtulayım derken sonsuz kahıra girmeyi düşünme. Şuan içinde bulunduğun psikolojiyi az çok tahmin edebiliyorum, kapana sıkılmış, çaresiz hissediyorsun ama her karanlığın sonunda bir ışık vardır. Şimdi senden tek ricam sakinleş mantığını kullan ve bol bol şükret daha fazla da düşünmemeye çalış. Hayatımız bu kadar ucuz değil..

Olüm care degil ve basit degil. Gidenlere sormak lazimmm
insanlar nelere dayaniyor evlat acisina, Anne acisina Vs..
Sen bir erkek icinmi oldurceksin kendini. Yapma boyle dusunmen cok yanlis. Allahin verdigi cani Allah alir. Sen Allahin isine karisamazsin..
Bu dunyanin bide oteki tarafi var. Hem gencligini hemde ahiretini karartma.

Back
X