• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm düşüncesi

Ben olsam hayatımı nasıl düzene sokardım biliyor musun ?

Önce beni terk eden , yalnız bırakan , tek damla göz yaşımı hak etmeyen kim varsa hepsine esaslı ve okkalı bir küfür savurdum içimden ... Onları ne halleri varsa görsünler diyerek çıkarırdım aklımdan .

Sonra aynaya bakardım , kendimi görünce derin bir oh çekerdim . Yalnız değilim işte , ben varım :KK66:

Ve düşünürdüm beni ne mutlu eder ?

Hemen kalem kağıt alır elime , kısa ve uzun vadede gerçekleştireceğim planlar , hayaller , olmasını istediklerim listesi yapardım . Hedef koyardım kendime birde 1 yıl sonra kendimi nerede görmek istiyorum diye . Sonra da ya bismillah der hedefe doğru yol alırdım .

Hadi ne duruyorsun , çıkar bir kalem kağıt sende .
:KK61:

Bende sandim ki sokakta caresiz kaldin.Sevgisizlikten geliyor ölüm düsüncesi desene:KK12:.Maddiyat degil hersey diyosun.Sevgi de hersey degil.Seni istemeyen aile,sevgili sevse ne olacak.Maddiyat hersey iste.Sen bi ac,evsiz kal bakalim sokakta.Elinde meslegin var ne guzel.Evin de varmis.Daha ne?
Abla yaşamayan bilemez kiminin derdi para kiminin sevgi aileden göremeyince dışarı siginiyosun ordada olmayınca yikiliyosun

Evim var zaten onun eline bakmiyirm kendi ayaklarimn uzerindeym ama insanın sevgiye ilgiye ihtiyacı oluyo maddiyat degl hersey
tek yaşayan bir insan olarak daha güçlü olman gerekmıyor mu? sahip çıkmak nedir kı?
kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun, evin barkın var.. kendi kendine zehir etme bazı seylerı. git gez arkadasların varsa
kafanı dagıtacak şeyler bul.

adam sövmüş saymıs terk etmı. az gururlu ol ve cekı düzen ver kendıne :KK66:
. 6 yıl az degıl sonucta . nasıl olsa merak edıp arayacak
kaçan kovalanır unutma! tilki kürkçü dükkanına da döner.. madem cebıne harclık varana kadar koyuyorsun.

tavsiyem; gez toz, sevdıgın seylerı yap arkadslarınla

ve;
asla bir erkege para yedırme
para yiyen erkekten pek hayır gelmez bilesin

Bak şimdi , listenin başında ağlamak yazdım mı ben :KK12::KK12:

Hadi hadi , öyle sıkılıyorum , bunalıyorum , çıkışı bulamıyorum dedikçe çıkış bulunmuyor .

Boş konuşmam inan bana , tecrübe ile sabit .

Kalk bir silkelen yahu .

Çocuklarınıza kardeşlerinize sahip çıkın hiç bırakmayın nolur ben de isterdm ailemle tv izlim meyva yiym babamdan utanarak para istim harçlık alım annemle sevgili muhabbetmz olsun ama yk 18 yaşından beri yanlızm çok yoruldum

Bak şimdi , listenin başında ağlamak yazdım mı ben :KK12::KK12:

Hadi hadi , öyle sıkılıyorum , bunalıyorum , çıkışı bulamıyorum dedikçe çıkış bulunmuyor .

Boş konuşmam inan bana , tecrübe ile sabit .

Kalk bir silkelen yahu .
Çok teşekkürler tavsiyelernz için bu geceyi atlatirsam denicem hepsini

Abla yaşamayan bilemez kiminin derdi para kiminin sevgi aileden göremeyince dışarı siginiyosun ordada olmayınca yikiliyosun
94luyum kiz ben:oops:.Ben senin yerinde olsam napardim biliyo musun?Tek basima kalmazdim bi arkadas bulup ortak eve cikardim.O beni istemeyen ana babayi da silerdim defterden.Kendime birikim yapardim az da olsa kenara atardim.Ve erkek musveddelerinden uzak dururdum(seninki gibi).Insallah guzel bi evlilik yaparsin ucsuz bucaksiz sevgiyi yasarsin.

tek yaşayan bir insan olarak daha güçlü olman gerekmıyor mu? sahip çıkmak nedir kı?
kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun, evin barkın var.. kendi kendine zehir etme bazı seylerı. git gez arkadasların varsa
kafanı dagıtacak şeyler bul.

adam sövmüş saymıs terk etmı. az gururlu ol ve cekı düzen ver kendıne :KK66:
. 6 yıl az degıl sonucta . nasıl olsa merak edıp arayacak
kaçan kovalanır unutma! tilki kürkçü dükkanına da döner.. madem cebıne harclık varana kadar koyuyorsun.

tavsiyem; gez toz, sevdıgın seylerı yap arkadslarınla

ve;
asla bir erkege para yedırme
para yiyen erkekten pek hayır gelmez bilesin
Muhasebeci oda evlenelm dedm kabul etmedi kimliğe baktım bekar ailesi yanlız yaşayan birini kabul etmezms

94luyum kiz ben:oops:.Ben senin yerinde olsam napardim biliyo musun?Tek basima kalmazdim bi arkadas bulup ortak eve cikardim.O beni istemeyen ana babayi da silerdim defterden.Kendime birikim yapardim az da olsa kenara atardim.Ve erkek musveddelerinden uzak dururdum(seninki gibi).Insallah guzel bi evlilik yaparsin ucsuz bucaksiz sevgiyi yasarsin.
Kusura bakmayın göremedim şu Lanet olsaca ağlamayi kesemedim bi türlü . İnş herkesin öyle bi yuvası olur mutlu olurlar

Muhasebeci oda evlenelm dedm kabul etmedi kimliğe baktım bekar ailesi yanlız yaşayan birini kabul etmezms
Ailesi yalnız yaşayan birini kabul etmez ama oğulları o yalnız yaşayan bir kadının parasını yemeyi kabul eder.onun ailesinin suratına bir,o erkek müsveddesinin suratına ise iki kez tüküreyim.

Ailesi yalnız yaşayan birini kabul etmez ama oğulları o yalnız yaşayan bir kadının parasını yemeyi kabul eder.onun ailesine bir,o erkek müsveddesine iki kez tüküreyim.
Öyle annesi gördü beni kac kere getir tanisalm bile demediler 6 sendr biliyolar beni ablalari faln da biliyo ama yanlız yasiyosan namussuzsun hemen yaftayi yapistiriyolar

Öyle annesi gördü beni kac kere getir tanisalm bile demediler 6 sendr biliyolar beni ablalari faln da biliyo ama yanlız yasiyosan namussuzsun hemen yaftayi yapistiriyolar
Yavrum jigolo beslemek için yaşın çok genç:) üzme kendini boş yere.karşına sana değer verecek seni sevecek biri mutlaka çıkar 7 milyarlık dünyada.

Yavrum jigolo beslemek için yaşın çok genç:) üzme kendini boş yere.karşına sana değer verecek seni sevecek biri mutlaka çıkar 7 milyarlık dünyada.
Yani öylede neblm hep korkularım var. ya bana bişey olursa ya başıma bişey gelirse kim ilgilenr bakar gb yanlız ölurum aşamadım biturlu

Back
X